reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwia, no proszę ale pięknie wymyśliłaś z tą choinką, ja bym na to nie wpadła
organza jest bardzo modna w tym roku jako przybranie świąteczne

tez poproszę zdjęcie :tak:

Anufifi oczywiście, ze nie jestem zła, o co ? :confused: doskonale wiem co chciałaś mi powiedzieć. Zresztą zdaję sobie z tego sprawę, ze bez sluzu nawet w okresie płodnym plemniki giną w ciągu kilku godzin :-:)dry:

Aniu, nie było w ogole śluzu płodnego a dzisiaj mam 17dc, hm moze będzie jutro lub pojutrze, zobaczymy....

reklama
Anufifi.. noo wypada 11dc.. na 30 grudnia:-) jesli dostane planowo @ czyli jutro..dzie mnie krzyze bola ..syski wiec wsio na to wskazuje .. a jak sie spozni dzien to na 31 w Sylwka:-D.. ale to tylko sprobujemy moze cos wyjdzie:-D;-)
A widzialyscie to??....
http://www.*-spam-*/Planerar_barn/V...late=Uaktualnij+wg+daty+ostatniej+menstruacji

Ostatnia edycja:
Wiesz ja czułam ze cos jest nie tak ...bo ja zawsze mam sporo śluzu a w zeszlym cyklu nie i pisałam tu nawet do dziewczyn ze nie wiem co jest ...no i poszłam na monitoring i wyszło...mój pęcherzyk sie zatrzymał i przestał rosnać ...troche sie przestraszyłam ale lekarz wyjasnił mi ze tak bywa a kolejne cykle beda juz ok ...no i tak mi sie wydaje bo widze ze wróciuło do normy...
A jak zazwyczaj masz ze śluzem ? jest ? bo moze ty nie masz go nigdy za wiele ale jest w środku tam gdzie ma byc:tak:. Bo tak tez moze byc ....

Ja sie bardzo ciesze ze skorzystałam z monitorungu bo wiele mnie to nauczyło samej siebie i tak jak pisałam ...od strony teoretycznej to ja juz wiecej nie moge zrobic postepów....no ale największa sztuka to połaczyc teorie z praktyką :szok::szok::-D

Anufifi.. 27 dniowe z owulka z 13/14 dc.. ale to tylko z obserwacji.. zreszta mozesz podgladnac cykle na 28 dni;-)A śluz jest.. tylko ja badam wewnetrzny.. zawsze cos wygrzebie:-) hehehee.. Ja planowalam teraz isc na monitoring.. ale.. nie wyszalo ze duzo mialam na glowie .. z chlopakami do stomatologa.. ze starszym po kardiologach siec doopa z tego wyszla.. ale w tym cylku poprostu zobaczymy.. A po nowym roku pojde juz na ten monitoring.. zrobie to jako postanowienie noworoczne:-Dv i nie bede miala wyjscia:-)

czesc dziewczyny!!

widze planowanie pelna para :tak::-);-) super!!

Anufifi to juz sa u ciebie staranka??
Aga jak tam na wizycie bo strasznie ciekawa jestem?????????????
Czarodziejka fajny ten pan od kawy ;)
co ja tam jeszcze mialam pisac....:dry:

pozdrawiam

reklama
Do góry