reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi... nie dziekuje bo kto wie co sie jeszcze wykluje;-) Ale Kochana ja trzymam za Twoj cykl kciuki:-) Wiesz co tka sobie mysle.. ze jak juz zaciazymy to .. Kawa w tej Galreii to musowo :-D i moze pierwsze zakupy dzidziowe hahahah:-D:-D
Kicia witaj śnieżnie:))

Bershka a jak u Ciebie sytuacja czujesz ze bedzie owulka czy jak ? jaki masz sluz ...bo tak patrze na twój suwaczek....
Jak dobrze pójdzie to bedziemy mniej wiecej razem testowac :-)
Która jeszcze przy owuulce jest ??? a która następna testuje ????
Jak jeszcze w najbliższych dniach któras zafasolkuje to zaczne sie cieszyc że mnie sie nie udało , bo jak tak dalej pójdzie to w sierpniu braknie miejsc na porodówce :):-D:-D:-D
Anufifi-faktycznie wysyp nieprzecietny :)
Ja z moim pierwszym dzieckiem zaszlam w ciąze w styczniu ale pamietam ze cykl poprzedzający tak jakos wypadal ze owulka byla w sylwestra :)
A teraz owulke pewnie bede miala za jakies 5 dni.

Anufifi.. noo wypada 11dc.. na 30 grudnia:-) jesli dostane planowo @ czyli jutro..dzie mnie krzyze bola ..syski wiec wsio na to wskazuje .. a jak sie spozni dzien to na 31 w Sylwka:-D.. ale to tylko sprobujemy moze cos wyjdzie:-D;-)
A widzialyscie to??....
*-spam-*
Sylwia ja widzialam te stronke. Nawet ciekawa i fajnie wylicza.
Ehhh kochana cos czuje ze jeszcze przed wiosną cieszyc sie bedziesz z fasoleczki. Jesli nie masz powodow ktore wstzymują cie by wczesniej zajsc to pewnie nie ma co czekac
Bede mocno zaciskac łapki za Ciebie :)

No to macie z Jarzebinka Sylwka zaplanowanego wzorowo:-D:-D:-D
He He A jak?:-D:-D:-D

A po nowym roku pojde juz na ten monitoring.. zrobie to jako postanowienie noworoczne:-Dv i nie bede miala wyjscia:-)
Sylwka- ja po Nowym Roku biore sie za siebie od strony "zdrowotnej. Zacznę brac Vitaminki, jeszcze troche chce schudnąc i bede dalej chodzic na aerobik..a moze jeszcze jakis basenik :)

czesc dziewczyny!!
widze planowanie pelna para :tak::-);-) super!!
Kicia a co u Ciebie jak sie czujesz?
Oswojona juz z myślą o fasolce?

KICIA ja ostatnie staranka planuje na 14/15 dc czyli sobota niedziela...jutro jeszcze kontorlny monitoring i bede dokładnie mam nadzieje wiedziec :tak:
Anufifi- ile razy w ciagu cyklu robisz monitoring?

Czarodziejka..odchudzac to sie bedziesz po ciązy :-)
W sumie to wiesz jak chcialam ..zeby urodzic od kwietnia..ale to tylko plany .. tak jak i ten cykl tylko przymiarki;-)..Zreszta jeszcze jak mowie wsioo sie moze wykluc:baffled:... Ale czas pokaze;-) Ale ja tez trzymam kciuki za Ciebie :D
Wrrrr..lece cos podziałać w sprzątaniu:baffled::eek:
Buziaczki ..do potem:))

Babeczki kochane
Ja od paru godzin jak na szpilkach siedzialam.
Mąż gdzieś wybył, a powiedzial ze za pol godziny wróci.
Nie wziąz ani telefonow ani dokumentow:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja z minuty na minutę zawału dostawałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wyszedł o 9:00 i przed chwilą wrocil...ładne poł godziny:dry:
Oczywiscie zrobił oczy smutnego kotka z fIlmu Shrek i jakoś poszlo.....ehhhh faceci:growl:
No a teraz sie odstresowuja popijać kawkę nr 2
Moje dziećko spi a syn mojej siostry rysuje :)
Ja mykam obiad robic :))))
Caluski i do potem

Ostatnia edycja:
Czarodziejko mysle ze na dwóch monitoringach wystarczy...widac ile przyrasta pcherzyk i mozna obliczyc....choc w ostatnim cyklu byłam 4 razy bo cos mi nie grało ...ale mysle ze dwa jest ok

reklama
Do góry