reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie,
chciałam Was przeprosić że tak mało do każdej z Was odpisuje - ale gubię się w tych wszytskich wynikach badań.
ale trzymam mocno kciuki za każdą z Was. :tak:

ja się tak wkręciłam w mierzenie temp i robienie wykresu że już nie mogę się doczekać nowego cyklu. :sorry2: normalnie takie to eksyctujące. :-D

reklama
Czy u Was tez dzis takie sloneczko ???? :-)

piranha dzis moj 3dc :-Dwow.

mamartusia hehh ekscytujace mowisz ??? wiem cos o tym :D uzaleznia :D a jak pomiary ?? masz gdzies wykres kochana ?

Hej dziewczynki
jestem w końcu :-)
Miałam zabiegany tydzień
nie dość, że pogrzeb to jak wróciliśmy po2 dniach to okazało się, że u rodziców było włamanie no masakra normalnie :no:
z tego wszystkiego dostałam okres :tak:
nie mogłam ze strachu spać aż do powrotu do domku w niedzielę, ledwo przyleciałam i spałam praktycznie do rana kolejnego dnia

Ale jakiś dziwny włamywacz bo bardzo kulturalny , nic nie na rozwalał ukradł mamy komputer i kilka zegarków firmowych więc kwotę swoją jakąś tam uzbierał ale na szczęście poharatał się wybijając szybę więc jest dowód. Ale strachu nam napędził .Teraz w końcu montują alarmy to jednak daje poczucie bezpieczeństwa większe niż sąsiad bo nasi sąsiedzi zawsze wszystko wiedzą a tym razem mimo, że skojarzyli , że to włamanie to nikogo nie poinformowali nawet policji :angry:

No dziś byłam na pobraniu krwi i teraz czekam na wyniki od 7 do 10dni :tak:

Krystianmartin pięknie Ci w tej fryzurce

Maran-tcha cieszę się, że też zaczynasz przygotowanie , trzymam kciuki, żeby Ci się udało :tak:

Niuśa jakbyś mogła wpisz mnie na listę starających bo widzę, że od 2 cykli nie ma mnie tam :szok:

ok zaczął się 07.03 a jeżeli miałby być normalnie za 28dni to termin @ wypada na 03.04.2014 wygląda jak 1234 START :-D

Miłego dnia, postaram się nadrobić to co przez tydzień naskrobałyście ale tyle tego jest , że ho ho :-D

to mój wykres ale nie prowadzę już tempek , może później . Nie wiem zobaczymy :happy2:

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Nuuuusiu u mnie też słoneczko SUPER!!!! A że chce się żyć:-). Ja już nawet dziś zdążyłam przewietrzyć chłopakom szafy z niepotrzebnych ubrań....z tej energii.

Musze się zebrać i też zacząć w końcu mierzyć te temp.

Piranhiu koleżanka mi ostatnio opowiadała, że u niej w rodzinie jest stwierdzony autyzm po szczepieniu, dziewczynka ma w tej chwili naście lat i zero z nią kontaktu...smutne to.
Mój starszy synek też w takim wieku przestał sypiać w dzień, a jak już spał to przedstawiał w nocy więc z dwojga złego wolałam żeby spał w nocy. Młodszy zaś mam wrażenie że jest większym śpioszkiem i nawet uda mu się samemu w południe zasnąć:-) co mnie bardzo cieszy:-D - chyba po moim mężu;-)bo on też taki śpioch.
Grypa żołądkowa już chyba przestała u nas gościć, no i M ominęła - szczęściarz z niego, chociaż z drugiej strony musiał przy nas biegać.

Krystianmartin śliczna i bardzo twarzowa fryzurka

małe liski fajnie sobie ustawiłaś tą dietę. Muszę się pochwalić że już kilka dni udaje mi się wytrzymać bez moich kochanych słodyczy:-) chociaż jest ich trochę w domu to omijam je łukiem

Matik witaj. Ja kiedyś słyszałam że czasami to ludzie z firm ochroniarskim robią takie "włamania" żeby ludzi nastraszyć i żeby iw ten sposób "zmusić" do ochrony obiektu

Ostatnia edycja:
Nuśka - tutaj jest mój wykres. malutki bo tak jak pisałam zaczęlam mierzyć w środku cyklu, jak tylko kupiłam termometr. żeby trochę poćwiczyć przed nowym cyklem.

Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

ale ekscytujące to jest. normalnie od popołudnia już myślę o następnym porannym mierzeniu i co tam będzie. :-D

Matik - współczuję włamania!! to jest okropne doświadczenie. ja jak mieszkałam w Warszawie w domu, to też miałam włamanie. ale w nocy normalnie włamali się do domu, kiedy myśmy wszyscy spali - na szczęście pies wystraszył włamywaczy. ale strach i takie poczucie że ktoś naruszył twoją strefę bezpieczeństwa było potworne - znacznie gorsze od strat poniesionych. trudno mi było poczuć się bezpiecznie we własnym domu po tym.

Ostatnia edycja:
Matik ja nic nie mówiłam o kwotach. Mój tato kiedyś pracował jako tzw. "cieć" żeby dorobić do renty i tak było wszystko ukartowane przez firmę że okradli obiekt na jego zmianie (miał jeszcze 2 zmienników) bo był wg nich w najlepszej formie zdrowotnej a obiektem była hurtownia spożywcza w której był alkohol i papierosy i kwoty wcale nie były małe bo wiadomo ile te ostatnie kosztują i są małe. Tacie trauma została do dziś mimo że minęło kilkanaście dobrych lat a od kiedy firma przejęła obiekt wszystko się uspokoiło:tak:

krystianmartin,. ale bosko wyglądasz w tej fryzurce, super!! ja dzis idę do fryzjera, pomysłu nie mam i tylko boję się, żebym nie wyszla wyglądając jak 50-latka ;)

Matik współczuję rodzicom, to jest mega nieprzyjemne uczucie, że w ogóle ktoś obcy grzebal w twoich rzeczach, że był w twoim domu, u nas mieliśmy kiedyś włamanie do mieszkania, potem przez długi czas bałam się zasnąć, a sąsiedzi, dokładnie, tak to zawsze wszystko wiedzą i widzą, a jak potrzeba to nagle nikt i nic...

Nusia, u nas też super pogoda, jak wsiadłam do auta, poczułam się jak w saunie :)) tylko wczoraj w pogodzie mówili, że od weekendu wraca zima i w niedzielę ma śnieg w calej Polsce padać!!

Piraniu, jejku, jak przeczytalam to o szczepieniach, jakaś masakra, a czy rodzice są informowani o możliwych skutkach ubocznych i powikłaniach po takich szczepionkach? a jakie są możliwe skutki jeśli nie poda się takiej szczepionki?

mamartusia, dokładnie, ja zaczynam się zawsze ekscytować w okolicach owulacji 'czy jutro tempka skoczy czy nie' :))

reklama
Ilaczek ja planowalam suplementy brac od poczatku czerwca a staranka na poczatku wrzesnia, ale teraz tak mysle, ze moze juz w maju czaczne brac te suplementy ;-)
Matik no masakra z tym wlamaniem... zawsze balam sie takich akcji, zwlaszcza jak maz na nocki pracowal a ja z dziecmi sama bylam w nocy....
Mamartusia no ja tez zawsze wyczekuje kolejnego pomiaru lubie to :)
U nas pogoda tez niezla ok 12-14 st ciepla no i w miare slonecznie

Do góry