reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha tez sie ciesze :D choc mam nadzieje, ze juz nie bede musiala isc do Niej w tej sprawie w ktorej teraz bym poszla,ale nawet w dwupaku sie przejde bo kobitka na pewno ustawi tarczyce pieknie :happy:

kiraa nie nie moge....ja pierdziu...my to chyba we dwie Babcie tu zostaniemy tak cos czuje kirus :sorry: No ale nie ma tego zlego - znowu idziemy leb w leb :-):* Glowka do gory i Ty wiesz !!

krystian super fryzurka - slicznie Ci w blondzie :-) mam nadzieje, ze wszystko pouklada sie po Twojej mysli ! :tak:Czy chcesz byc kochana ujeta w staraczkach nadal ?

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 13

MARZEC 2014 :

Annette - termin @ 21.03 ( 4 cykl starań )

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
a
nias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska idziemy leb w leb, oby przed 40 cha zdazyc :-), ja w tym miesiacu mialam zaciazenie w planach, ale nie zostawie Cie przeciez samej na placu boju :rofl2: ani krystianki tez nie :rofl2:. Musimy isc leb w leb do usr.ania :crazy:

anettko
ja tez mam wrazenie ze Clo to lek na cale zle, ktore nie pomaga jak to lek u wszystkich. Widze ze podobnie krotkie cyle masz jak ja, podobne mamy efekty suplementowe i podobnie zaciazymy dziewczynkowo :happy:
co bierzesz z supl w tym cyklu? I jak dlugo bralas juz je?

Wszystkie dziewczyny starające się teraz - kciuki za was, za marzec!!!

Krystianmartin - piękne ci w takim jasnym blondzie! super fryzura
Ilaczek trzymam kciuki, żeby hormony zrobiły się szybko prochłopczykowe i żebyście nie musieli rezygnować ze starań.

Kiraa, ja suplementy zaczęłam brać od października 2013, już po 5 tygodniach zrezygnowałam z wapnia z wiadomych przyczyn a resztę biorę cały czas, czyli: Mg 687 mg x2, B complex 50 x 2, żurawinę. Magnez mi bardzo pasuje bo jakoś tak wyluzowałam odkąd biorę :tak:Mam krótką FL - 10, a na duphastonie ostatnio 12 dni i to chyba (oprócz wieku starczego =39 :sorry:) jest u mnie największy problem, chyba...bo nic innego nie stwierdzono.

Nuska,Kira,Krystian za nowy cykl kciuki mocne trzymam. musi sie udac.
Zakretka alez czas leci zaraz 8 tydzien u ciebie.
Polisia a jak ty sie czujesz? Juz niedlugo finisz.etka spada.Zaraz bedzie zero.
Matik a ty dawwno nie pisałaś. Jak badania? Byłaś u lekarza? Odezwij sie.
Dorcia alez sie ciesze ze b

Czytam was codziennie ale nie zawsze mam wene do pisania.
Teraz mam pierwszy cykl po wyjeciu krazka. Dzis 14 dc i miałam w pracy ok 14 kłócie z prawej strony brzucha i śluz galretkowaty i rozciągliwy. To znaczy ze owulka tuz tuz ? Tempki jeszcze nie mierze. Od nastepnego cyklu. Dzis zamówiłam termometr.

Dzień dobry:-)

Aniag to juz niedługo ruszasz do boju :-) no tak czas leci jak nie wiem co :-)

Matik no właśnie kobieto gdzie sie podziewasz??!

Nuuska mi tez sie wydaje ze do wakacji to juz w dwupaku pojdziesz do lekarza:-*

Kiraa :-*

Miłego dnia

Annette kochana co ja widze ??? ze i do Ciebie malpa zawitala ??? :dry: no nie...dalysmy ciala nie ma co. :wściekła/y: Z jaka data wpisac Cie kochana na kwiecien ?

zakrecia obys miala racje kochana :blink:

kiraa eeee no przestan ! nawet jak sama zostane na placu boju to bede sie cieszyc tym ze Wam sie udalo :tak:

Czy ktos jest jeszcze chetny do wpisania na kwiecien ?? :-)

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 13

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Annette - termin @ .04 ( 5 cykl starań )
a
nias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )