reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

małe liski ja też często robię kluski leniwe (kostka twarogu, 1 jajko, 1 łyżka mąki pszennej i 1 łyżka mąki ziemniaczanej - zagniatam, formuję w wałek i rozpłaszczam na wys. 1 cm, tnę na kwadraty i wrzucam na gotującą się wodę, potem czekam aż wypłyną i gotowe, polewam roztopionym masłem):-). Ewelin pisała jeszcze że objadała się przed staraniami truskawkami.
Suwaczki udało się dodać z Twoją pomocą - dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
kiraa no tak masz racje...zapomnialam zupelnie o tym zastrzyku,ale mam nadzieje, ze bedzie pieknie rosla :happy2:

piranha wiem wiem kochana , ja w ogole sie nie nastawiam, chyba juz nie do konca potrafie, chcialam wiedziec dlaczego tak sie dzieje, bo to na pewno nie byly moje omamy :zawstydzona/y:

Ogladam wlasnie na TLC Wielodzietnych i kurcze oczom nie wierze...:nerd: ostatnio ogladalam o rodzince ktora miala 16-scioro dzieci, dzis tylko dwie pary po 12 :sorry2:

zakrecia kop kop ile wlezie :**

ide spac kochane. Milych snow :**

nuśka - jakby mnie było stać to bym miała 5 dzieci :) ale nigdy 12! ale co kto lubi ;p też widziałam tą rodzine 16 - rgiem dzieci... w szoku byłam, że kobieta miała 5 - tą cesarke!

Hej
Najlepszego :-D 20140307_154917.jpg Z okazji naszego święta:-D
Ja dziś zaczęłam ostatni cykl starań.:tak:
Pozdrowionka dla Was

Załączniki

• 20140307_154917.jpg
    20140307_154917.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
A to mój test sprzed kilku dni... to chyba była najsilniejsza krecha a potem już zanikała, a dzisiaj @20140304_112010.jpg

Załączniki

• 20140304_112010.jpg
    20140304_112010.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 67
Witam sobotnio!

Kiraa, podobno to sprawa indywidualna, jedni lekarze mówią, że Ovitrelle opuszcza nasz system po 3-5 dniach a inni, że może się to przedłużyć do 8-10 dni, trafiłam na posty, że dłużej hCG jest w moczu niż w krwi, czytałam nawet o tym, że testów z krwi nie fałszuje .....hmmmm, nie wiem więc jak to do końca jest ale mam dobrze przeczucie co do Twojego wyniku :-)

Nuuuśka
, jak tam u Ciebie sytuacja?

krystianmartin, jaka szkoda, że tak ciężko trafić na dobrego lekarza, u Ciebie dzieje się to niemal w każdym cyklu więc zapewne to na tle autoimmunologicznym, ze wsparciem lekarza i męża byłoby łatwiej :-(

Ja dziś mega niewyspana, Kaja wczoraj zasnęła o 18-tej więc o 3 w nocy była już wyspana i chciała się w chowanego bawić ;-), nie spała od 3 do 6 rano, potem przysnęła na tylko 40 minut a ja ledwo dziś żyję ;-)

Piranha za pewne masz rację. Bez lekarza ale z Twoimi radami i z takim arsenałem leków musi się udać. Jak nie to odstawiam wszystko i żyje dalej... teraz mam co robic :-D. Oby do tej pracy mnie teraz nie zwerbowali. Jak człowiek tyle lat szukał to nie było pracy a jak zdecydowałam się na wyjazd z kraju to i posada nauczyciela się znalazła:wściekła/y:.
A teraz Kochana nie pozostaje ci nic innego jak z Kaja strzelić popołudniową drzemkę:-D

Krystian
kochana az mi dech zaparlo w piersiach jak zobaczylam Twoj test...... Kurde..... Zycze zeby nastepny cykl pokazal II na zawsze...w. Modle sie kochana i trzymam kciuki

nuska
melduj sie, wstawaj spiochu:nerd:

piranju
dokladnie to wszystko co napisalas poznajdywalam wczoraj w nocy..... I jak tu sie nie nakrecac ... :angry:
Wypoczywaj kochana. A co sadzisz o tej niskiej prl? Chce obozyc dostonex na 2x1/4 tabl

a ja szykuje zarlo dla gosci, robie salatke z makaronu chinskiego, dostalam latwy przepis, chyba podolam...hahahahah

Dzień dobry wspaniałe kobietki :-*

Ja dzisiaj przed 7 juz sie obudzilam ;-) juz po śniadaniu teraz inka z ciastem Musiałam spróbować czy wyszlo xeby później obciachu nie bylo

Piranhu to drzemke sobie zrob z Kaja:-)

Milego dnia
Kciuki za wszystkie :-*

reklama
Zakreciu
milego dnia, poglaskaj brzusio, a wiruski dla babci Kiry!!!!!!:angry::-) Ja Ci dam o starszyznie zapominac :eek::-)

nuuuuuskaaaaaa
jak tempka, bo mnie stopa od kopania boli! Niech ktos nuska smsem obudzi!!!

Ostatnia edycja:
Do góry