reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

pewnie, że tak. mnie to głównie estrogen i testosteron interesują, z czystej ciekawości. też nie chciałam robić wcześniej, a teraz jak zrobię, to będzie skończony 7 tydzień suplementów. ale myślę, że jest ok:-)Twoją sytuację rozumiem, sama bym pewnie nie zrobiła.

reklama
Dziewczynki, ja jeszcze na momencik jestem, bo mam już wyniki
Piraniu, mam wyniki, powiedz co o tym sądzisz:
tsh 2,1
ft4 1,32 (norma 0,93-1,7)
anty tpo 0,08 (norma do 5,61)
anty tg 1,05 (norma do 4,11)
ta dzisiejsza endo mówiła, że przy staraniu o dziecko tsh nie powinno przekraczać 2,5...

Kiraa, coo? ponad tysiaka?? współczuję bardzo

Ostatnia edycja:
witam...ja tylko na chwile bo padam na twarz dzis..
Pirania prosze o interpretacje...25, 26.27 ( kolejno 10, 11,12 dc) wynik tesu negatywny a dzis taki (1 test na zdjęciu jest z godziny 19 a drugi 19.18)
thumb.html

czy to oznacza owulacje...i jesli tak to po takim wyniku odlicza sie 0+12...sama nie wiem...prosze pomóż...
ps. a juz myslałam ze ten cykl bez owu bedzie...zmylily mnie te 3 dni neg testy...obstawiałam przynajmniej cień cienia kreski...a tu od razu takie wyraźne krechy...dodam ze juz koło 16 myslałam ze cos sie dzieje bo zaczęły mnie jajniki cmic a głównie jeden - lewy...później ten ból sie nasilał i tak jest do tej pory)

Ostatnia edycja:
Kiraa osz Ty az tyle Was,skroili?? :-(maskra Mam nadzieje ze wypad do kina sie udal :-)

Nuuskatak bardzo chciałabym żeby to byl Twoj ostatni cykl staraniowy i zeby Ci sie udalo :-* bardzo Ci tego życzę

Czarna perla O+12 liczymy od owulacji a owulka po pozytywnym tescie jest od 8 do 36 h Dlatego jest trudno określić jesli nie masz objawów potwierdzajacych moment owulacji

Lilly niestety nie znan sie ba wynikach ale nasza Kochana Piranha na pewno Ci pomoze

Dorcia, Gorgusia gdzie sie podziewacie? Co u Was?

Zmykam spac Kolorowych snow :-*

Zakrecona- dzięki :-* U mnie jakoś. Dużo pracy,chory Kac i ogólny dołek.... Nie piszę,bo nie chcę skręcić. Jak się czujesz? Gratuluję udanej wizyty :-) Kiedy masz kolejną zebym trzymała kciuki?
Dorcia :-*
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki.

Dzień dobry:-)

Gorgusia a czemu masz doła??? Ja czuje sie dobrze Na kolejną wizyte ide 6 lub 10 marca

Tez macie problem z bb? U mnie nie chciało strony otworzyć

Milego dnia

Hej
Ja już w domku:-D. Jak miło
Pozdrowionka dla wszystkich :-D

Ewelin jak się czujesz? Wszystko ok?. Pewnie jesteś bardzo zmęczona ale i bardzo szcześliwa. Całuski dla Was

reklama
hej dziewczynki :)))

piekna pogoda slonce tak swieci ze az milo :happy:
U Was dzis tez szwankuje BB ??? nie chce sie ladowac do konca, nie potrafie wejsc na swoj profil tylko poprzez strone glowna :confused2:

piranha haha widzialas ? ovf zmienil mi date owulacji na 17dc wiec juz jestem po terminie @ :-D i na bank jestem w ciazy :-D:-D

krystian co tam kochana u ciebie ? jak staranka ?

Dorcia Slonko a jaki Ty wtedy mialas prigesteron ? wiesz kiedy prawda ? pamietam ze cos kolo 26 ?

Do góry