reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny
wpadłam Wam napisać że wczoraj jednak dostałam @. czyli nic z metody 0+12, było dużo za późno już :(

mamartusia- weszłam na Twojego bloga , czytałam , oglądałam zdjęcia ................ i nie wiem co napisać, brak mi słów ...... Prześliczne masz dzieciaczki. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&za staranka

Piranha- mam pytanie do naszej Pani Dyrektor:)
w tym cyklu nie wyszło 0+12 , ale tak sobie myśle żeby próbować ustrzelić córeczke przez przypadek w 0+12 :) tzn. mam bardzo silne bóle owu które trwają jakiej 30 minut, ale te bóle są np. co dwa miesiące, nie co miesiąc. nie wiem czym to jest spowodowane . ale moje pytanie brzmi ile najlepiej godzin po tym silnym bólu radziłabyś zadziałać ?? chodzi o to by albo nie zajść po owulacji wcale albo ustrzelić to 0+12.( jak by to ująć , chciałabym zbliżać się godzinowo bliżej bólu owu jak by nic nie wychodziło przez długie miesiące, ale od ilu godzin po bólu radziłabyś zacząć? teraz było ok. 24h no i nic:( tak namieszałam ale mam nadzieje że zrozumiałaś o co pytam :):):):)

reklama
Justi tak chcielibyśmy spróbować na wiosnę jeszcze raz, chociaż mój mąż wciąż ma wahania, ale tak jak ja marzy o córeczce. Mój maluch jest z 06.09, straszna przylepa mamusi z niego :-)

Anufifi śliczna psiunia :-)

Piranha samopoczucie dobrze Ogólnie czujesię dobrze Oprócz tego ze szybko sie męczę i spiaca jestem:-) A jak u Ciebie? Dzieciaczki zdrowe?

Cos dziś bb warjuje :-(

Nuska Ty to tak jak Ja nie pijąca , albo bardzo okazyjnie, dlatego zawsze po imprezie jestem szoferem :crazy: i zawsze się wkurzam, że prawko mam właśnie do takich awaryjnych sytuacji :(

Ja na szczęście pracuję od pon-piątku, niestety każdy kolejny weekend marcowy jest pt. <Urodziny> Babci, Cioci, drugiej Babci, Dziadka ehh .

Katrina obiecuję, że jak tylko wymyślę coś sensownego dziewczynkowego napiszę

Maggie mój syn też jest straszną przylepa :) tak to mówią synusie mamusi :)
ciekawe jakby się udało z drugą/drugim taka przylepką hehe :)

Zakręcona tak ciebie dziś analizowałam podczas moich zakupów suplementów wiesz Ty to kochana jadłaś je z twoim tż. od września to majątek na nie wydaliscie :szok:

rzeczywiście .... moze chwilowo nie ma obcji dziękuje oby :)
Anufii słodka psina i wcalę nie wygląda na diablicę :)

Ostatnia edycja:
ojeju przepraszam telefon mi się zacinał i pokazywało , że nie wysłało no to ja dalej wysyłałam a teraz widzę , że tyle :confused::confused:
sorki sorki:tak:
i nie ma już opcji dziękuję :szok::confused:

Justi niestety pozory mylą ...ja wiem ze ona młodziutka ...no i wieddziałam ze pies z takim charakterkiem nie za łatwym ale moje biedne koty to po ścianach przez nią muszą biegać

Katriina, łykaj 2x1 (rano i wieczorem) Calcium Citrate, w okolicy owulacji możesz zwiększyć do 4x1 albo 2x2. Mój B-100 zawierał 400 mcg kwasu foliowego więc łykałam dodatkowo 1x1 Folic by było 800 mcg. Żurawinę możesz zażywać tylko do owulki, podobnie Calcium Citrate i witaminę C, ja brałam cały czas. Twój M powinien zażywać takie same dawki ale bez B-100.

Nuuuśka, mam na myśli tą czerwoną linię podstawową, która jest np. na moim wykresie, bez tej linii jakoś tak dziwnie :-), linia graniczna też jest u mnie czerwona, to program sam ją wyznacza?

Zobacz załącznik 612868

ilaczek, mega kciuki za piękne wyniki, bardzo jestem ciekawa jaki masz progesteron :-)

Ana, O+12 to działania od 8 do 20 godzin po owulacji (24 godziny to za dużo), może spróbuj 16 godzin po a potem zmniejszaj? :-)

zakręcona, u nas odpukać od długiego już czasu wszyscy zdrowi. Jak tam, dłuży się do marcowej wizyty czy już mniej? :-)

Ja też dziś kilka razy nacisnęłam "wyślij" ;-) ale wiecie co - ja nie widzę żadnych zdublowanych postów, wszyscy napisali tylko po jednym na moim monitorze :-D

Ostatnia edycja:
piranha mnie sie wydaje ze sam ja wyznacza, bo na innych wykresach u dziewczyn tez ona jest, na moim nie ma i system nie chce jej wyznaczyc mimo ze owulacja przeciez byla :/ glupie to :baffled: i musialam sama pokombinowac i jest tylko ta niebieska linia ale ona nie bardzo czytelna mimo wszystko :blink:

Jak myslisz, czy wynik z progesteronu powinien byc podobny do ostatniego ?

Ostatnia edycja:
reklama
Justi zgadza sie sporo poszlo na suplementy itd Mam nadzieje ze udalo sie i poświęcenie nie poszlo na marne :-)Piranha to dobrze że zdrowie dopisuje Wam Jak poszłam w poniedziałek yo troszkę sie uspokoiłam i narazie ok az tak bardzo sie nie dluzy :-)Nuuskaja tez jutro pracuje

Do góry