reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny
wpadłam Wam napisać że wczoraj jednak dostałam @. czyli nic z metody 0+12, było dużo za późno już :(

mamartusia- weszłam na Twojego bloga , czytałam , oglądałam zdjęcia ................ i nie wiem co napisać, brak mi słów ...... Prześliczne masz dzieciaczki. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&za staranka

Piranha- mam pytanie do naszej Pani Dyrektor:)
w tym cyklu nie wyszło 0+12 , ale tak sobie myśle żeby próbować ustrzelić córeczke przez przypadek w 0+12 :) tzn. mam bardzo silne bóle owu które trwają jakiej 30 minut, ale te bóle są np. co dwa miesiące, nie co miesiąc. nie wiem czym to jest spowodowane . ale moje pytanie brzmi ile najlepiej godzin po tym silnym bólu radziłabyś zadziałać ?? chodzi o to by albo nie zajść po owulacji wcale albo ustrzelić to 0+12.( jak by to ująć , chciałabym zbliżać się godzinowo bliżej bólu owu jak by nic nie wychodziło przez długie miesiące, ale od ilu godzin po bólu radziłabyś zacząć? teraz było ok. 24h no i nic:( tak namieszałam ale mam nadzieje że zrozumiałaś o co pytam :):):):)

reklama
Justi tak chcielibyśmy spróbować na wiosnę jeszcze raz, chociaż mój mąż wciąż ma wahania, ale tak jak ja marzy o córeczce. Mój maluch jest z 06.09, straszna przylepa mamusi z niego :-)

Anufifi śliczna psiunia :-)

Piranha samopoczucie dobrze Ogólnie czujesię dobrze Oprócz tego ze szybko sie męczę i spiaca jestem:-) A jak u Ciebie? Dzieciaczki zdrowe?

Cos dziś bb warjuje :-(

Nuska Ty to tak jak Ja nie pijąca , albo bardzo okazyjnie, dlatego zawsze po imprezie jestem szoferem :crazy: i zawsze się wkurzam, że prawko mam właśnie do takich awaryjnych sytuacji :(

Ja na szczęście pracuję od pon-piątku, niestety każdy kolejny weekend marcowy jest pt. <Urodziny> Babci, Cioci, drugiej Babci, Dziadka ehh .

Katrina obiecuję, że jak tylko wymyślę coś sensownego dziewczynkowego napiszę

Maggie mój syn też jest straszną przylepa :) tak to mówią synusie mamusi :)
ciekawe jakby się udało z drugą/drugim taka przylepką hehe :)

Zakręcona tak ciebie dziś analizowałam podczas moich zakupów suplementów wiesz Ty to kochana jadłaś je z twoim tż. od września to majątek na nie wydaliscie :szok:

rzeczywiście .... moze chwilowo nie ma obcji dziękuje oby :)
Anufii słodka psina i wcalę nie wygląda na diablicę :)

Ostatnia edycja:
ojeju przepraszam telefon mi się zacinał i pokazywało , że nie wysłało no to ja dalej wysyłałam a teraz widzę , że tyle :confused::confused:
sorki sorki:tak:
i nie ma już opcji dziękuję :szok::confused:

Justi niestety pozory mylą ...ja wiem ze ona młodziutka ...no i wieddziałam ze pies z takim charakterkiem nie za łatwym ale moje biedne koty to po ścianach przez nią muszą biegać

Katriina, łykaj 2x1 (rano i wieczorem) Calcium Citrate, w okolicy owulacji możesz zwiększyć do 4x1 albo 2x2. Mój B-100 zawierał 400 mcg kwasu foliowego więc łykałam dodatkowo 1x1 Folic by było 800 mcg. Żurawinę możesz zażywać tylko do owulki, podobnie Calcium Citrate i witaminę C, ja brałam cały czas. Twój M powinien zażywać takie same dawki ale bez B-100.

Nuuuśka, mam na myśli tą czerwoną linię podstawową, która jest np. na moim wykresie, bez tej linii jakoś tak dziwnie :-), linia graniczna też jest u mnie czerwona, to program sam ją wyznacza?

Zobacz załącznik 612868

ilaczek, mega kciuki za piękne wyniki, bardzo jestem ciekawa jaki masz progesteron :-)

Ana, O+12 to działania od 8 do 20 godzin po owulacji (24 godziny to za dużo), może spróbuj 16 godzin po a potem zmniejszaj? :-)

zakręcona, u nas odpukać od długiego już czasu wszyscy zdrowi. Jak tam, dłuży się do marcowej wizyty czy już mniej? :-)

Ja też dziś kilka razy nacisnęłam "wyślij" ;-) ale wiecie co - ja nie widzę żadnych zdublowanych postów, wszyscy napisali tylko po jednym na moim monitorze :-D

Ostatnia edycja:
piranha mnie sie wydaje ze sam ja wyznacza, bo na innych wykresach u dziewczyn tez ona jest, na moim nie ma i system nie chce jej wyznaczyc mimo ze owulacja przeciez byla :/ glupie to :baffled: i musialam sama pokombinowac i jest tylko ta niebieska linia ale ona nie bardzo czytelna mimo wszystko :blink:

Jak myslisz, czy wynik z progesteronu powinien byc podobny do ostatniego ?

Ostatnia edycja:
reklama
Justi zgadza sie sporo poszlo na suplementy itd Mam nadzieje ze udalo sie i poświęcenie nie poszlo na marne :-)Piranha to dobrze że zdrowie dopisuje Wam Jak poszłam w poniedziałek yo troszkę sie uspokoiłam i narazie ok az tak bardzo sie nie dluzy :-)Nuuskaja tez jutro pracuje

Do góry