reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej babeczki
Niestety nie doczytałam Wczoraj.po pracu musialam pare spraw pozalatwiac a później padłam

Kiraa haha nawet nie chce sobie wyobrażac jak wyglądaly poprawiny ale najważniejsze zeby byly skuteczne i tak będzie :-) Zobaczysz:-*

Lillyco koleżanka miala,tupet :-(

Matik cudne pączusie Ci wyszly :-)

Kciuki zaciskam za wszystkie i miłego dnia życzę :-)

reklama
Trzecia :-)

nuska
szkoda gadac.... Zycze byc w koncu znalazla lekarza z prawdziwego zdarzenia....

zakreciu
lepiej nie wyobrazaj sobie nic na temat poprawin :szok::szok:

do czterech odlicz :) hehehe to Ja czwarta :)

cześć dziewczyny
Maggie mój syn ur. się 31.07 rzeczywiście mamy synów w podobnym wieku, widzę po swaczku, że miałaś już niestety nieudaną próbę powiększenia rodzinki <tulę> a czy teraz przymierzasz się by ponownie spróbować ??

Matik ale pączki :szok: wglądają pysznie i pewnie jeszcze lepiej smakują, szkoda, ze mieszkasz tak daleko ;) bo chętnie bym wypiła z tobą kawkę w towarzystwie tych pączków :)

Kiraa najważniejsze, że poprawiny były :) nie ważne gdzie/ nie ważne jak byle owocne ;) heheh :-)

nawet nie wiecie jak cieszę się, że juz dziś piąteczek/ piątununio :) zwłaszcza, że wielkimi krokami zbliża się wiosna :-)

Miłego dnia

kiraa hah a czemu nie mozna wyobrazac sobie poprawin ??? az taki hardcore ?? :-D:-D Teraz to by sie przydaly te oznaczenia w wykresach zeby bylo wiadomo czy brutal czy nie haha:-D:-D

justi ja bym sie cieszyla gdyby nie to ze jutro na caly dzien do pracy :/ a po pracy na urodziny do tesciow bo obydwoje swietowali w tym tygodniu wiec pewnie bede miala kogo pod reke ciagnac do domu :wściekła/y:

Nuska, justi

Brutal czy tez nie, obojetnie gdzie i . No nie z kim nie obojetne :-) liczy sie efekt:-)
nuska
opcji takiej nie ma w opisach, jaka ja musialabym wpisac :blink:,

piranju
czyli teram biore od dzis dupka2x1, acard, dostinex dalej, folik,

Co jeszcze??

Ostatnia edycja:
Hejka!

Annette, test czynnościowy możesz zrobić w tym samym dniu co progesteron i estradiol. Saw Palmetto podobno podwyższa też poziom prolaktyny stąd ja dziewczynom odradzałam na wszelki wypadek ten preparat. Jednym z naturalnych czynników obniżających testosteron jest herbata miętowa.

mamartusia, a nie prowadzisz wykresów temperaturowych? Można z nich wiele wyczytać.

Kiraa, nieważne jak, ważne by z tego dzieci były :-D Tempka w górze - super! Kciuki zaciśnięte!

Matik, mniam mniam, wyglądają mega apetycznie i nawet nie chcę sobie wyobrażać jak smakują by nie zalać klawiatury :-)

Nuuuśka, wykres śliczny. Nie wiesz może jak wstawić linię podstawową na Fertility Friend? Zalogowałam się na swoje konto i ja mam taka linię pomimo braku opcji VIP. Czy to program sam wyznacza?

zakręcona
, jak samopoczucie? :-)

Hejka!

Annette, test czynnościowy możesz zrobić w tym samym dniu co progesteron i estradiol. Saw Palmetto podobno podwyższa też poziom prolaktyny stąd ja dziewczynom odradzałam na wszelki wypadek ten preparat. Jednym z naturalnych czynników obniżających testosteron jest herbata miętowa.

mamartusia, a nie prowadzisz wykresów temperaturowych? Można z nich wiele wyczytać.

Kiraa, nieważne jak, ważne by z tego dzieci były :-D Tempka w górze - super! Kciuki zaciśnięte!

Matik, mniam mniam, wyglądają mega apetycznie i nawet nie chcę sobie wyobrażać jak smakują by nie zalać klawiatury :-)

Nuuuśka, wykres śliczny. Nie wiesz może jak wstawić linię podstawową na Fertility Friend? Zalogowałam się na swoje konto i ja mam taka linię pomimo braku opcji VIP. Czy to program sam wyznacza?

zakręcona
, jak samopoczucie? :-)

Dzieki dzieki bardzo pyszne
Ale pozno je robilismy i do tego lampka wina :)
Dzieci nsm sie uczyly do 1 godz
Pozniej sprzatniecie i spac o 2.30 masakra jestem padnieta

Moja tempka.36,94 :-)

Milego dnia dziewczyny

Milego dnia dziewczyny

reklama

Milego dnia dziewczyny

Do góry