reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
SMACZNEGO !!!
images

Ostatnia edycja:
Pirania jedna z dziewczyn poradzila zaczac nowy cykl od 1 plamienia i tak wczoraj zrobilam dzis moja tepka to 37.02 system wyznaczyl owu 5 dni temu no dokladnie tak jak moialam watpliwosci ze mi to tak wyglada . No masakra totalna ale z drugiej strony na prawde mocno wierze ze moj org. Sie obudzi i w nie dlugim czasie na pewno sie uda :) nic innego mi nie pozostaje jak wlasnie w to wierzyc wiele rzeczy jest nie wytlumaczalnych ale moze dzieki temu jestem spokojna totalny luz teraz czekam na badania i mowie do m zobacz juz tylko poltora tyg a on nie no jak. 2 :eek: a ja no jak dzis piatek badania w kolejny wtorek :) no i wybuchnelismy smiechem, jak to punkt widzenia mozna miec inny :) oki nie zameczam juz mna

Do wszystkich staraczek :D
Bedzie co bedzie ,mozliwe czy nie . Musi byc dobrze
Widze ze znowu cisxa nastala . Nie twierdze ze owu 100%byla tylko tak wyglada ;)

Ostatnia edycja:
Hejka

Matik musi być dobrze:-).

Kiraa oby ten ból zaowocował fasolinką:tak:.
Zakręcona ale ten czas leci. już 6 tydzień:-). Dużo odpoczynku.

Maran -atha gdzieś tam głęboko we mnie jest przekonanie, że będziesz miała synunia i uda Ci sie tak jak Naszej Elmo:-D
Elle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Piranha pozdrowionka.Jesteś niezastąpiona na tym forum:-D. Siły i nowych pomysłów aby pomagać potrzebującym:tak:. Buziakol.

Witam Nowe Staraczki:-D

Pozdrowionka dla Wszystkich

reklama
Do góry