aljul no pewnie ze wierze kochana !
czasem troszke mniej ale wierze i w kazda z Nas wierze bo rok 2014 ma byc dla Nas szczesliwy i koniec kropka :-)
piranha dzis to juz calkiem sie czuje napeczniona
i od rana bol stricte owulacyjny silniejszy od wczorajszego. Zastanawia mnie tylko od czego to zalezy ze raz one sa tak zauwazalne a innym razem w ogole ? Miesiac, czy dwa miesiace temu praktycznie nie odczuwalam owulacji, a teraz jest znowu inaczej. Czyzby chodzilo o LH ? ze jak wyzsze to i odczucia moga byc wyrazniejsze ? To plamienie, to brudzace, swieza krew byla w I i troszke w II dniu plamienia, wczoraj juz takie typowe brudzenie, po serduchach jakby ciiutke wiecej,ale to mozliwe, bo jak Ł. wyruszal do porzadku to i resztki wyplywaja nie ??
Wieczorkiem poprawimy, akurat bedzie dobrze, bo ja wroce z pracy a Ł. potem wychodzi kolo 19.00 wiec poprawimy wczesnym wieczorkiem tak miedzy 17-18.00 :-)moze byc ? I w ogole wiesz co ??? Mam multum sluzu, piekny rozciagliwy jak guma balonowa, to moze owu bedzie jutro ?Nie chce sie podniecac nad takimi rzeczami, ale tak ladny i w takiej ilosci to juz na prawde dawno nie byl.
No jest moc !
acha, i brudzenia juz nawet nie ma - czysty przezroczysty sluz
D
Wkleje zaraz zdjeciucha testa - Ł. obiecal zrobic i wyslac
a te mono...rybki to co przepraszam bardzo ?
Ja wklejam Ci zdjeciucha a Ty mi tu od razu tak dokladnie operujesz jak ja nie wiem o co chodzi
kiraa a ja trzymam mocno kciuki za Twoje komoreczki, jajeczka i cala reszte !
zakrecia ale dzis masz wolne ???
)) z Nami dzis spala cala banda kociastych, az zal bylo wstawac do pracy no ale niestety jak mus to mus
anias piranha obiecane fociaki :
zdjecie jest oczywiscie wczorajsze
)