reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska wychodzi tak

$45 - 365 Days VIP Membership
62.5% Off. - Regular $120.

$16.95 - 90 Days VIP Membership
Time Limited Special Discount - 43.5% Off Regular $30.

$10 - 30 Days VIP Membership
Regular Package.

Kurcze na dluzsza mete sie zastanawiam.....

reklama
Nuska tu masz o ustawianiu owu

Override w dziale ovulation detector umożliwia ustawienie nam dnia owulacji, mamy więc szansę dokładnego wskazania jajeczkowania jeśli np. znamy datę dzięki badaniu USG lub nie zgadzamy się z analizą FF. W tym celu w pierwszym polu ustawiamy on, w polu ovulation day wpisujemy dzień pęknięcia pęcherzyka, w polu ostatnim możemy zmienić coverline. Naciskamy set. W rubryce detektor owulacji pojawi się manual override, a linia wskazująca owulację będzie niebieska, a nie czerwona.

Kiraa, ja Ci kochana łeb ukręcę za mówienie na 36-latki że to babcie, we wrześniu stuknie mi tyle!!

Kifsi, jak tam u Ciebie?? jak się czujesz?

Dorciu, ja odstawiłam anty między innymi przez straszne bóle migrenowe, inna rzecz, że libido miałam na poziomie piwnicy, od słońca porobiły mi się plamki przebarwieniowe i stwierdziłam, że chyba więcej minusów mam niz plusów od ich brania

Piraniu, widzę, że coraz bardziej krążysz dookoła akwariów, trzymam kciuki, żeby udalo się wrócić do tej pasji

zakręcona, kochana, jedne lody nie zrobią z Ciebie jeszcze grubaski. poza tym śpij ile wlezie, wypoczywaj i nie przemęczaj się!!

Nusia jezuuu, ale pięknota z Twojej Oli, no i te jej oczy.... boskie!!
No i jaki pik, a raczej PIK! Kochana, wierzę, ze teraz Ci się uda, dziwny cykl, kombinacja z serduszkami, kolejne postawienie kreski przez gina, musi być dobrze!!

Nusia, Piraniu, podajcie mi jeszcze tego sprzedawcę z ebaya u którego zamawiałyście testy owu, będę musiała za 3 miesiące znów wrócić do pomiarów

idę pofarbować włosy, bo nie mogę na siebie patrzeć.

lilly dziekuje :tak: Mysle, ze jak dorosnie ( Olcia ) to nie opedzi sie od chlopcow :wściekła/y: Dobrze ze ja nie mialam tego problemu :-D

Co do owu, tak to juz chyba jest ze pokrecone to wszystko u mnie. Moze nie powinnam pisac ze sie przyzwyczailam, ale tak jest - no powaznie sie przyzwyczailam :sorry:jakby spotkal mnie normalny cykl to bym byla bardzo zdziwiona, ale probowac trzeba, najwyzej sie nie uda i dotrwam do nowego cyklu:blink:znowu wiem wiecej, uczyc sie trzeba cale zycie podobno prawda ? :happy:

Co do testow to Slonce tu podpowie piranha bo ona mi te tesciory od kobitki przez swoje konto zamawiala :tak:

no i tak mokro mam w okolicach po owu !! to nie normalne :no: cycki bolą dalej , który hormon za to odpowiada wiecie?? bo może właśnie z tym mam coś nie tak,
wiem, że prolaktyna coś tak robi ale od 2 miesięcy znowu biorę tabletki więc nie powinna być wysoka eh no we wtorek do lekarza i normalnie nie mogę się doczekać
Wczoraj wróciłam pamięcią do stron wcześniejszych jak Daria, Elmo Polisia, Araki dowiedziały się, że są w ciąży :tak: ach jak miło wiedzieć, ze co nie które już wypakowane są :tak: fajna pamiątka ich przeżyć została :tak::tak:

Niuśka widzę, że tempka dalej się zastanawia , ale ostatnio to które dni miałaś owulki pamiętasz??

Mam chwilkę czasu bo wszyscy zniknęli po niespodziankę dla mamy , aż się boję co te moje dzieci wymyśliły :-D

Ostatnia edycja:
Matik BUZIULKA IMIENINKOWEGO ŚLĘ !!! CMOK !!!
A Ty Martusia czy Gosiura jesteś ?

Przepraszam więcej nie doczytałam....wpadnę później to streszczę Wam mój dzisiejszy dzień ...a działo się oj działo:tak:

Piranha tak bardzo @ przestraszyła się pomysłu wywoływania jej że dzisiaj w 36 dc dostałam miesiączkę...pierwszą po zabiegu i wiecie co....cieszę się jak dziecko a zarazem mi smutno że się z mężusiem nie poprzytulamy !!!
Ale dobrze jest jak jest !!!
Tabsy zacznę brać od następnego cyklu...zobaczymy co mi poleci gin....jak na razie musimy zużyć 21 sztuk gumek ....bom nakupiła jak głupia !!!

MIŁEGO ŁIKENDZIKU KOBIAŁKI !!!

reklama
Do góry