mamawczesniaka
Fanka BB :)
Mamawczesniaka o przepraszam, ja następna!
A ja wczoraj na wizycie byłam. Mały się odwrócił już główką w dół, ma ok 2500g i 42 cm, ciekawe czy dobije do 3 kg? Szyjka trochę skrócona, twardości języka (przy okazji dowiedziałam się, że szyjka ma 3 twardości: nosa, języka i wargi ). Przepływy oki.
Następną wizytę ustalił mi na 13.03, a 14.03 mam termin. Powiedział, że powinnam wytrzymać. No ciekawe. Ale chyba pójdę do niego trochę wcześniej na telefon, np. tydzień przed terminem. Chciałabym wiedzieć co tam słychać na dole. Z córką miałam w 9 miesiącu wizyty co 2 tyg. No ale to było 11 lat temu, może teraz się coś zmieniło?
Pozdrówki dla Babyboomowiczek!
Ojjjjj!!! Sorki Kochana!
Moj sie jeszcze nie obrocil ale widze po Tobie, ze ma jeszcze troche czasu! Dzieciaczki z tego co czytalam w ostatnim trymestrze przybieraja 200 gr tygodniowo, wiec sa jeszcze szanse do 3 kg
Mamawcześniaka, to ja się ustawiam w kolejce tuż za Tobą i Polisią Na kiedy macie termin?
Ja mam termin na 14 kwietnia, ale mam miec szew zdjety 12 marca jesli maly sie obroci glowka w dol. Lekarka mowila, ze tylko ten szew trzyma tak naprawde i pewnie po zdjeciu bede miala rozwarcie na 2 cm.