reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Dorcia
nooo dobrze, super!!!! Jak najbardziej popieram, usmialam sie na glos ze szok;-)
nuska
ty nie patrz kiedy serduchowaliscie,tylko zasadz serducho dla babci Kiry!!! I koniec a nie pytaj co tu poczac.... Co tu poczac zeby poczac :-)
ja juz tez nieraz myslalam o zestawie przenosnym i insemce w o+12 jak jechalam do pracy
nooo dobrze, super!!!! Jak najbardziej popieram, usmialam sie na glos ze szok;-)
nuska
ty nie patrz kiedy serduchowaliscie,tylko zasadz serducho dla babci Kiry!!! I koniec a nie pytaj co tu poczac.... Co tu poczac zeby poczac :-)
ja juz tez nieraz myslalam o zestawie przenosnym i insemce w o+12 jak jechalam do pracy
Kiraa
Fanka BB :)
Dziewczyny z gory przepraszam za ponizszy link, licze sie z tym ze zostanie usuniety, ale to dla L nuskinowego, w ramach pomocy do zestawu przenosnego zaciazajacego"
Osoby o slabych nerwach prosze o nieklikanie, nuska numer 4 :-):-):-)
Produkty: Sklep-intymny.pl - dowolny gadżet erotyczny | gruper.pl
Przepraszam za OFF TOPIC ale mam glupawke
Osoby o slabych nerwach prosze o nieklikanie, nuska numer 4 :-):-):-)
Produkty: Sklep-intymny.pl - dowolny gadżet erotyczny | gruper.pl
Przepraszam za OFF TOPIC ale mam glupawke
kiraa Babcia kiraa pffffff ja Ci dam !!! mam nakaz serduchowania wiec i niechaj tak bedzie - na pol spiaco jeszcze nie probowalam :-)hahahaha przenosny zestaw zaciazajacy poplakalam sie ze smiechu I przestan mi tu Babcie z siebie robic bo Babcie to ja mam calkiem fajna !! :-) Ł.mi kiedys powiedzial ze moze by tak napuscic do strzykawki zolnierzy, zamrozic, a w razie potrzeby rozmtrozic i zapodac ale powiedzialam mu ze glupi jest i tyle ! wystarczy ze z Renia sie zaprzyjaznil jakis czas temu - strzykawka juz mi nie potrzebna nawet w slusznych celach !
Dorcia poczne poczne i rozpoczne :-) !!! powalczyc chce mimo wszystko nawet jak edno cienkie to przytyje moze nie ???? a jak nie to przynajmniej bede miala wymowke czemu sie teraz nie udalo ! ot i tyle
Dorcia poczne poczne i rozpoczne :-) !!! powalczyc chce mimo wszystko nawet jak edno cienkie to przytyje moze nie ???? a jak nie to przynajmniej bede miala wymowke czemu sie teraz nie udalo ! ot i tyle
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: