reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska jak było serducho rano to przecież spoko , tak ? Poprawisz w nocy na półspiąco jak Kiraa pisze ...jutro wieczorem znów i będzie super !!!

reklama
Dorcia
nooo dobrze, super!!!! Jak najbardziej popieram, usmialam sie na glos ze szok;-)

nuska
ty nie patrz kiedy serduchowaliscie,tylko zasadz serducho dla babci Kiry!!! I koniec a nie pytaj co tu poczac.... Co tu poczac zeby poczac :-)

ja juz tez nieraz myslalam o zestawie przenosnym i insemce w o+12 jak jechalam do pracy :cool2:

A przepraszam że się wtrącę...Babcia Kiraa to kto ????? Waryjotko jedna !!!
Ty Kirucha jesteś ...nasza łosiemnastka...i koniec kropka !!!

Bo jak nie to Ci w Kirradupsko zasadzę kopniacora !!!

Dorciaaaa

bo nie moge sie uspokoic ze smiechu:-):szok::-):-):-) ja prawie 40 cha , a 18 stka to chyba od pasa w dol, albo z tylu, albo w polmroku zmroku:cool::-)

kiraa Babcia kiraa pffffff ja Ci dam !!! mam nakaz serduchowania wiec i niechaj tak bedzie - na pol spiaco jeszcze nie probowalam :-):wściekła/y:hahahaha przenosny zestaw zaciazajacy poplakalam sie ze smiechu :-D I przestan mi tu Babcie z siebie robic bo Babcie to ja mam calkiem fajna !! :-) Ł.mi kiedys powiedzial ze moze by tak napuscic do strzykawki zolnierzy, zamrozic, a w razie potrzeby rozmtrozic i zapodac :-D ale powiedzialam mu ze glupi jest i tyle :p ! wystarczy ze z Renia sie zaprzyjaznil jakis czas temu - strzykawka juz mi nie potrzebna nawet w slusznych celach !

Dorcia poczne poczne i rozpoczne :-) !!! powalczyc chce mimo wszystko nawet jak edno cienkie to przytyje moze nie ???? a jak nie to przynajmniej bede miala wymowke czemu sie teraz nie udalo ! ot i tyle :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nuuska super :-) nie ma opcji dzis serducho w nocy lub nad ranem musi byc :-) bierz chłopa w obroty i mysl pozytywnie bo...przecież sie uda wiec tego sie trzymac :-) kciuki za serducho

reklama
Do góry