Już jestem :-), muszę zaraz zrobić dzieciom kolację i położyć je spać więc niestety nie doczytałam wszystkiego i odpiszę króciutko :-(
lilly, możesz łykać np. FertilCare, witaminę E 400iu, koenzym Q10 200-300 mg, cynk 50 mg, B-Complex B-100, kwas foliowy, swojemu M możesz kupić L-karnitynę 1000-2000 mg, witaminę E 400iu, B-Comlplex B-50, FertilMan, koenzym Q10 200-300 mg, cynk 50 mg. Te badania w 3 dc i w połowie FL to po pierwszej @.
aljul, Krzyś też uwielbia przejazdy kolejowe, jest w nich po prostu zakochany, oczywiście Tomka i Przyjaciół też oglądał :-)
Kiraa, a zdarzyło Ci się, że był pik ale pęcherzyk nie pękł? Jesli tak to warto spróbować z Pregnylem. Co do pH - sprawdzałam je ale zaraz po staraniach nie :-), pilnowałam jedynie przed staraniami a potem przez jakieś 12h przed owulacją, pH przy staraniach obniżałam Sylkiem ale bez pełnej kontroli
Mój M był jednak mega zakwaszony (suplementy, duże ilości piwa i coli
) a do tego sprzyjała mi sytuacja, że przez 24h przed owulką śluz był już lepki i kwaśny. Mogłam zatem zrobić więcej by mieć córeczkę ale w pewnym momencie zależało mi już tylko na tym by zajść w ciążę (zanim M się rozmyśli ;-)) i by nie było dużej różnicy między dziećmi :-)
Nuuuśka, zależało mi byś zrobiła test LH byśmy wiedziały czy jesteś nadal w tym czy już w kolejnym cyklu, jeśli był/będzie pik LH wymierzony w tamten pęcherzyk to to nie jest @, endo potrafi się zregenerować, przecież nawet w ciąży dziewczyny potrafią mieć krwawienia. Robiłaś dziś kochana test? W nowym cyklu wszystko wróci do normy i to co dzieje się teraz nie będzie miało wpływu na kolejny cykl, tak więc nie martw się, wszystko się wyzeruje :-) Łykałabym nadal suplementy, L-argininę, E 400iu bierzesz od niedawna, spróbowałabym uzbierać na wyższą dawkę Q10 (200-300 mg), te suplementy Ci nie zaszkodzą, odstawiłabym jedynie duże dawki witaminy C.
Matik, ale masz nadal plamienia czy ustały? Możesz jutro zmierzyć tempkę?