Hej,
Dziewczyny napisałam długiego posta, coś mi się nacisnęło i poleciałoooooo.
Więc w skrócie:
kifsi, lilly przytulam dziewczyny. W takich niesprawiedliwych chwilach nie mam słów...Pozostaje mi życzyć rychłego powrotu do zdrowia i fiz. i psych.
Elmo wow, wreszcie się pokazałaś! wyobrażałam sobie ciebie jako pucułowatą blondynkę a tu takie pozytywne zaskoczenie! Zdradź jaki to kolorek włosów, śliczny.
Dzisiaj byłam na wycieczce w szpitalu, położna mnie oprowadzała po salach porodowych z prysznicami i wannami, pokazała sale pobytu mam z dziećmi, fajnie bo są 2 i 3 os. każda z łazienka, a za 1 os. nie trzeba dodatkowo płacić. Generalnie oddział remoncie na wiosnę, wszystko nowiutkie i na błysk. Nie muszę brać ubranek dla małego, podkładów poporodowych, ani koszuli do porodu, za znieczulenie nie trzeba dodatkowo płacić. ucieszyłam się.
Powiem wam, że po tej wizycie przestałam się obawiać porodu.
Acha i jeszcze jedno, powiedziała, żeby jeszcze nie pić herbaty z liści malin, że mogę za wcześnie wywołać poród. Mam zacząć ją pić w 39 tygodniu. A w interneciewszędzie piszą, żeby pić od 37tyg
Jeszcze na koniec mam pytanie, które perfumy męskie polecacie, mąż ma w marcu urodziny i nie wiem, które wybrać, wszystkie mi się podobają a on ufa mojemu nochalowi:
1. Chanel Egoiste
2. Chanel Allure Men
3. G. Armani Aqua di gio
Pomóżcie!!!!!!!!!!