reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ilaczek zapomniałam napisać - powodzenia, będę trzymała kciuki za wymarzonego SYNKA! Nie dziwię ci się, że masz czasem chwile zwątpienia, ale odganiaj te smętne myśli i wierz mocno, bo marzenia się spełniają! A tu na tym wątku nie jednej marzenia spełniły się! W jakim wieku są twoje dziewczyny?

reklama
Elmo piękna mama z Ciebie. No i wcale nie widać, ze nowa mama - zero zmęczenia na twarzy! Tez tak bym chciała ale już teraz wyglądam nie za ciekawie więc nawet nie chce myśleć co bedzie po porodzie! :)

mamawcześniaka witam :-) czy mogę się zapytać - staraliście się może o dziewczynkę teraz? Widzę, że różowy suwaczek czyli udało się:-)?

Małe liski, ja póki co nie biegam, tylko maszeruję dość szybkim tempem. Nie lubię biegać, chociaż może na wiosnę w końcu się przełamię i chociaż rano zacznę po 2-4 km. Zawsze to lepsze niż nic. Na maratony więc nawet szans nie mam. Ja wolę ćwiczyć w domu. Teraz sobie z Jillian Michaels fikam.

Nusiaa jak robiliscie wczesniej badanie nasienia to wyniki byly dobre??

Piraniu to tak zrobimy, nie bedzie nic bral i zobaczymy jakie wyjdzie nasienie.

Elmo wiesz kogo mi przypominasz???? Nie wiem czy ogladasz ale Magde z serialu barwy szczescia ( Honorata Witańska)
a swoją drogą pieknie wygladacie, :)

Male liski dziekuje :) w ostatnim cyklu czulam bol owulacyjny tak mysle bo byl to silny bol przy siadaniu caly wieczor ale nie robilam testow owulacyjnych. W tym cyklu jeszcze boli brak jedynie wczoraj wieczorem lekkie klucie jajnika. A dzis pojechalam z ciekawosci do ginekologa na monitoring i owulacja z lewego jajnika bo w nim spory pecherzyk ktory widzialam na usg. Ginekolog powiedzial nic tylko dzialac :-D a bede sie starac o corcie :-) a Ty kochana kiedy zaczynasz?
Piraniu ginekolog zlecil mi badanie progesteronu w poniedzialek i tak mysle czy to nie za wczesnie? Mowil ze to 22dc i tak najlepiej
Elmo sliczna z Ciebie dziewczyna a synek przeslodki! Fajnie patrzec jak tulisz swoje spelnione marzenie w ramionach :-)

Macy to musiałam źle przeczytać i tak sobie pomyślałam wtedy, że biegasz te 11 km wow :-). Dlatego nie pisałam ile ja przebiegam bo wstyd przy tych 11tu kilometrach - ja biegam po 3-4 kilometry, ale wolnym rekreacyjnym tempem :-D

Elle to trzymam kciuki za córcie :-)!!! Oj ja dopiero za około miesiąc dietę zaczynam - starania zaczynamy w czerwcu, więc jeszcze trochę czasu. Czy będziesz trzymała się diety, co planujesz/albo co już jesz dziewczynkowego, co unikasz? Niby wszystko tutaj mamy na forum, ale jakoś nie potrafię ogarnąć tych wytycznych a propos diety - wiem, że należy jeść/pic mleko kefiry maślanki, sery białe nie solone...ale jak z warzywami, kurcze czasem czytam, że marchewka dozwolona w innym miejscu czytam że nie...a pytam się, bo uwielbiam zupy jeść i nie wiem na co mogę sobie pozwolić. Pomidorowa na pewno odpada :-D

Ten ból o którym pisałaś - taki mocny, nieprzyjemny przy poruszaniu się siadaniu to właśnie chyba ten ból spowodowany uwalniającym się jajeczkiem

reklama
Anias hmm to moze dlatego maz mi ostatnio powiedzial ze podoba mu sie ta aktorka hehe :-D
Mamawczesniaka wyszykowalam sie bo zaraz przychodzili goscie heh. A po nieprzespanej nocy raczej tak nie wygladam ;-)

Tak czy inaczej, tak tule swoje spelnione marzenie. Powoli to do mnie dociera... Niesamowite.
Zycze wam tego z calego serca.

Krystian Maran pozdrawiam was babeczki :*

Do góry