reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusiaa pojdziemy na badania jakos na poczatku marca. A jak robiliscie wczesniej badanie to Twój Ł mial dobre?
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. :)

Piraniu M zawsze bral albo guajazyl albo flegamine ok 4 dni przed owu wiec na razie ma nie brac? i dopiero ok 4 dni przed badaniem ma pic? bo jak pojdziemy na poczatku marca to bedzie moj poczatek cyklu....

reklama
Nuuusia , ano moge miec problem z refundacja bo tak jak pisalam wczesniej moj ginekolog w przychodni ładuje mi wszystko na 100% , Clo, Luteine. Wiec nie mam nadzieji zeby na Femarę sie zgodził refundację dał :( Zazdroszcze takiej tesciowej :) że jeszcze wyciaga Cie na takie fajne rzeczy :) Mam Zumbe Fitnes na xbox kinect jejeje :D Nie daje rady heheh Dance Central lepiej mi wychodzi ;) U nas nie ma sie gdzie wybrac nawet zeby sie tak rozerwac :)

Nuuuska ja takie plamienia ostatnio miałam przez 2 cykle, tylko nie pamiętam- dzień albo dwa przed pęknięciem pecherzyka

Kiraa to moze wyslij jeszcze raz męża do tej apteki heheh bo widac na forum lek poszukiwany , a u mnie nawet refundacji nie chca dac heh Fajnie że tak Ci sie udało :) Teraz czekamy na rezultaty :)

Matik najwazniejsze że w srodku wszystko w porzadku , no i chyba trafiłaś na przystepna Panią doktor :) Będziesz pod jej opieką i za niedługo zobaczysz piekne dwie krechy :)

anias To super że mąż tak łatwo się zgodził :) Dobrze że nie musiałaś wymyślać, kombinować :)

Gorgusia gratuluję synka :) Planowałaś płeć? czy było Ci objetne ? :)

Ostatnia edycja:
Lilly bardzo mi przykro :-( tule mocno!

Maggie
powoli sie wykurujesz. Chyba kazdy juz czeka na slonce i piekna wiosenna pogode. Zdrowka zycze!

Macy
wierz mi tez mam juz dosyc. Ale najgorsze chyba za mna... Przed nami troszke swietego spokoju. No powiedzmy do weekendu ;-)

Ewelin
kochana kazdego dnia wyczekuje wiesci od Ciebie. Czekam z niecierpliwoscia na malutką. Wiem co czujesz bo ja corke urodzilam w 42 tc. I nie wiem co gorsze, ta szarobura pogoda za oknem ktora sklania do siedzenia w domu, czy piekna kwietniowa pogoda gdzie az zal siedziec w domu ale doslownie na kazdym kroku kazdy rzucal "to Ty jeszcze chodzisz". Musisz to przezyc, juz naprawde niedlugo! Jestesmy z Toba!!! Trzymaj sie.

Elle
&&&&&&& :-)

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE NOWE PLANUJĄCE I STARAJĄCE SIĘ!!!

Moj Krasnal dziekuje za buziaki od bb cioć i pozdrawia

Nusia kusisz jeszcze bardziej tą owsianą i napewno skorzystam :):):)
i nie denerwuj sie ...testy czasem tak mogą pokazywac z tego co pamietam.
A usg wszystko dzisiaj pokaze i jak dobrze tez pamietam ( coś widze z emnie juz ta pamiec zawodzi ) to po pęknietym pęcherzyku jest ślad chyba w postaci płynu ...w kazdym razie lekarz widzi czy był i zrobił buuum :)

Nuuusia moja teściowa nosi rozmiar s lub xs także tez zgrabna babeczka ale tak sobie myślę to kwestia genów co do staranek to napisałam Ci na priva. A czuję sie juz powoli lepiej, tak za miesiąc ma być juz byc super, więc czekam :-)
Elmo witaj jak tam mały słodziak ??? widzę go śliczny jest a Ty jako mama promieniejesz. Przypominasz mi bardzo tą aktorkę z barw szczęścia :) Dziękuje i buziak dla Ciebie i małego :-) i dla Zuzi :-)

Ostatnia edycja:
witaj elmo:-) jakie cudne zdjęcie, śliczny ten twój krasnalek, też takiego chcę :-D
pozdrawiam wszystkie kobietki:-)

Ostatnia edycja:
Airfix kurcze no...ale ja Ci mowie - powiedz chlopu jak bedziesz na kolejnej wizycie ze Ty bys chciala leki z refundacja, bo on nie ma prawa wypisywac Ci lekow na 100% jesli jestes ubezpieczona :no: a nie masz zaprzyjaznionego lekarza rodzinnego zeby przepisal taka recepte z refundacja ?
Co do ruchu, my mamy w domu mate taneczna - dziekuje bardzo :-D nie daje rady :-D
Stara baba jestem, kosci zaklejone, zanim ja sie rozruszam to zdaze sie zestarzec calkowicie :wściekła/y:
Tez mialas plamienia ? a cylkle wtedy mialas normalne czy wydluzone ?

anufifi tak kochana, dobrze pamietasz ze jest slad w postaci plynu, tyle ze plyn ten splywa po jakims czasie ( u mnie ginka kiedys znalazla go w okolicy jelit :p ) a jesli pecherzyk pekl w okolicach 16dc to juz minal prawie tydzien i zastanawiam sie czy cokolwiek byloby jeszcze widac :zawstydzona/y:
No ale jak piszesz, nie denerwujemy sie na zapas, bo i tak to niczego nie zmieni :blink:

maggie zaraz kochana bede czytac i odpisywac :*

piranha wrzucam zdjecia testow od 16dc, na dole dzisiejszy test :)

20140219328.jpg20140219329.jpg20140219330.jpg

Załączniki

• 20140219328.jpg
    20140219328.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 38
  • 20140219329.jpg
    20140219329.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 28
  • 20140219330.jpg
    20140219330.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny.
Ilaczek co u Ciebie? Owu sie cos przesunela czy mi sie wydaje? Jak tam przygotowania? Czujesz stres? :-)

reklama
Nuuusia z nim nie ma gadki, taki dziwny człowiek, plus taki z nim ze usg robi na kazdej wizycie bez gadki. Mowisz ze lekarz rodzinny tez moglby to wypisac? Mam fajna lekarke, myslisz zę warto zapytać? Te cykle z tym plamieniem wlasnie sprawdziłam - 31dni-czyli u mnie to jeden z tych dluzszych cykli, 3 dni i 2 dni przed peknieciem pecherzyka wystapiło plamienie.

Elmo Krasnalek sliczny i do Ciebie podobny :)

Do góry