reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Lily Kochana daj koniecznie znac.

Dorcia praca super! Mi sie podoba. Zycze 1 miejsca!:) ale Ty lepiej powiedz jak beta.

Małe liski kurcze nie mam tego wyniku....ostatnio był po 21 !!! Czekam jak na szpilkach !!!
By to szlag....niech ta cała moja beta idzie do Lilly....cała !!!
Ja miałam iść do szkoły plastycznej...wyszło inaczej...praca robiona "na szybko" bo Młoda wczoraj przypomniała sobie o konkursie !!!

Matik...podsuń pomysła...jak z przypraw ???
Miałyśmy mało czasu...wczoraj mi powiedziała o tym konkursie . A Młoda niestety nie ma talenty do takich prac...a plastelina jej najlepiej wychodzi...wiadomo że małe szczegóły robiłam ja....ale może nikt się nie kapnie ???

Dorcia musze powiedziec że śliczny obrazek. Z chcia bym taki powiesiła u siebie w domu. Noi czekam na twój wynik Bety. Trzymam mocno kciuki.
Lili pojechałaś? Daj znac jak wrócisz co i jak.
Matik czemu ty do lekarza nie pojdziesz kobieto ? Tak czy inaczej musisz pojsc i zobaczyc co tam sie dzieje. Całuje mocno.
Zakrecona ślicznie beta przyrosła.

Zakręcia gratuluję bety !! Spokojnych 8 miesięcy :-)

Lili trzymam kciuki !! Dawaj znać co tam !! :-)

A ja czekam o dziwo na @ i zaczynamy działać !! :tak: Już nie mogę się doczekać !:-):-)

reklama
lili daj znac co u Ciebie ...trzymam kciuki oby wszytsko było ok.....
Dorcia no nie...ale talenty...mysle ze spokojnie w czołowce bedziecie i podjum zliczycie...ja trzymam kciuki za 1 miejsce...

Do góry