reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gdusia jezeli jest to cykl bez owu to nie martw sie, ja tez mialam taki. Czasami sie to zdarza.

Piraniu Kochana mozemy starac sie tylko dzisiaj ok 22 i jutro tez cos kolo tego. Rano nie mozemy. Ale zobacz to chyba jest pik.

Dorcia jak tam beta??

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
lilly, powiem Ci, że dzieci tak mi dały w kość, że szare komórki parują i odmawiają współpracy. Coś mi się pomieszało, że druga wartość powinna stanowić 114% pierwszej (więc zamiast przez 2,14 to pomnożyłam pierwszy wynik przez 1,14). Chciaż z drugiej strony jak wezmę średnią wartość bety (z norm) dla 7t3d i 7t6d to wzrasta o 20%, chyba na tym etapie przyrost nie jest już tak dynamiczny, u Ciebie wzrosło o te 11%.

anias, zadziałajcie więc dziś i jutro, trzymam kciuki :-)

kurcze, włąśnie zobaczyłam kilka plamek krwi na wkładce i nie wiem czy mam jechać do szpitala czy czekać, cholera, jestem pierwszy raz w takiej sytuacji

lilly, jedź kochana do szpitala, beta słabo przyrasta ale może jednak jest jeszcze jakaś nadzieja :-( (jednak nadal rośnie a nie spada), przytulam mocno, trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Lily ja bym pojechala. Zrobia Ci usg i bedzie wiadomo co i jak.

Piraniu a widzisz ta druga fotke testu??

Airfix powiem Ci dla pocieszenia, że my mając 1 dziecko też się więcej spieraliśmy niż mając dwójkę - być może przy 2 nie ma na to czasu:-)

Piranhiu u mnie też dziś dzieci dały do wiwatu że chwilami to miałam wrażenie że za chwilę mi głowa pęknie, ale przed chwilką je położyłam spać i pełen luz - nie wiem może te nasze dzieci się dzisiaj jakoś zmówiły:-):-D

dobry wieczor wszystkim
mam takie pytanie na szybko bo jestem 7 tygodni po porodzie jutro mialam miec kontrole u gin ale ciagle mam takie jasne skape odchody po porodzie i nie wiem czy isc na ta wizyte czy lepiej przelozyc ? ;/ czy to trzeba isc jak juz nic nie leci czy jak ;/

Lilly...cholera jasna...nie tak miało być...jedź kochana ...jedź !!!
Limit łez i złych wieści został wyczerpany....pamiętaj....musi być dobrze !!! Dzielna z Ciebie babka !!!
TRZYMAJ SIĘ !!! I dawaj znać jak tylko coś się dowiesz !!!

Daria ja bym normalnie poszła na wizytę...po porodzie takie upławy czy krwawienia są normalne.Jedynie Twój dyskomfort może mówić za przełożeniem wizyty

Pochwalę się....razem z córą stworzyłyśmy takie cuś...technika plastelina rozcierana na kartce
Proszę o szczere opinie bo to na konkurs
DSCN7176.jpg

Załączniki

• DSCN7176.jpg
    DSCN7176.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Lilly jedź na IP - trzymam kciuki mocno! Ja pomyślałam dokładnie tak samo jak Pirahnia napisała - przyrost może mały ale jest, nie musi zawsze być książkowo

Do góry