reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia, Femara zawiera Letrozol a on hamuje rozprzestrzenianie się komórek nowotworowych, więc to zapewne ten sam lek. Ale Ci Diagnostyka noc zafundowała, obyś jutro rano miała mega nagrodę za to czekanie.

Miałam iść ale jakoś mi jeszcze nie wyszło ;-) Raz jeszcze dobrej nocki babeczki!

reklama
Lilly ja tez miałam plamienia na początku ciazy i trwało to do około 15 tygodnia. Żaden lekarz nie potrafił jednoznacznie powiedzieć czemu - moglobyc nadzerki, pozniej ze to niby polip. Bralam w tym czasie duphaston i luteine bo było podejrzenie ze mało progesteronu ale to raczej nie to było. Trzymam kciuki za Ciebie!!

Dobry wieczorek
ale naskrobalyscie lasencje.... Nie nadrobie, niestety

witam nowe twarze :happy:

lilly
mocno zaciskam kciuki, zeby fasolka zostala z Toba

zakreciu
melduje sie, dopiero wrocilam.... Padam:crazy: i do tego jakas przeziebiona jestem i @ leje sie ze mnie...

matikus
idz do dochtora, niech zobacza co i jak

nuska
chyba to bylo tylko podejscie do owu....:crazy:

dorcia
baardzo ladnie zrobilyscie, pieknie

piranju kochana
rozumiem, wierze ze jestes obciazona tymi poradami... Myslisz o kazdej z nas, glowkujesz i czujesz sie jeszcze wspolodpowiedzialna..... Diekuje Ci ze jestes i masz jeszcze sile na mnie i na nas....
biore od jutra femare tzn zamiennik.. Mam zaczac od 1x1?? Estrofemem boje podbijac sobie estrogeny..... Jakos opadly mi skrzydla pod tytulem "starania o dziewczynke" ..... Nie wiem dlaczego, mam kryzys, to chyba normalne, M bierze witaminy, diete, ..... Ja jakos nie mam motywacji, przestalam wierzyc we wszystko, lacznie w to ze zajde w ciaze..... Co do zakwaszania, bede w ok owu na wyjezdzie i nie dam rady biegac do kibelka co 30 min i zakwaszac,,,,nawet nie wiem jak uda sie wcisnac serducho? Wiec jakos tak bez ikry startuje w nowym cyklu, jakos sie nastawiam na ten po tym... Wtedy planujemy wyjazd:happy: tylko w dwojke... Wec sie zastanawiam czy ten cykl calkowicie nie olac?

krystian
gdzie sie podziewasz kochana?

kolorowych snow kochane

tak, pójdę, pójdę bo sama zwariuję :no:
szukam powodów braku okresu tylko plamień i nie mogę znaleźć bo co już jestem blisko wchodzę na stronę czytam no i ja się nie wpisuje w objawy, bo gdybym nie miała owu to ok ale tu bez gadania widać, że owu była czyli mięśniaki, polipy, i coś tam z jajnikami al. eto odpada, zmiana klimatu 1,5 roku odpada maskara płakać mi się chce

Dobiłam się do wyników , nie dzwonili więc wzięłam męża pod pachę i mówię, że normalnie z gardła je im wyjmę !!!
Pani po 15min szukania
dała mi kartkę taką samą jak wtedy ale teraz jest dopisane hcg i napisane że poniżej 1ml !!! a norma 5ml a ja się pytam to ile mam ja !!! a oni , że nie wiedzą no masakra to jakim cudem mi testy pokazywały kreski przecież nie był 1 test , brak słów

coś mi się wydaje że ja po prostu mam jakieś przed menopauzalne akcje i pewnie tak to się zakończy 0 nic
dobranoc słońca

Kochane, dzieki za troske.wiec tak. Przyjeli mnie do szpitala, przed chwila zbadal mnie lekarz juz na oddziale, co dziwne usg nikt mi nie zrobil. Potwierdzil ze plamie, dal luteine i kazal isc spac i czekac. Powiem Wam szczerze ze jesli jest cos bardzo nie tak z dzidzia to wolalabym zeby to jak najszybciej sie skonczylo i zebysmy mogli starac sie znow. Juz sama nie wiem co myslec... jeszcze raz dzieki i sciskam Was wszystkie mocno
Dorciu :***** Ty wiesz za co

Lilly a plamienie ustało ? Jedno jest pewne jeśli naprawdę coś jest nie tak to organizm nie będzie na siłę zatrzymywać fasolki .... ale ja wierzę że mimo tego niskiego przyrostu wszystko jest ok !!! Może dzisiaj zrobią usg ?
Nie boli Cię nic ...prócz kręgosłupa od snu na szpitalnym łożu?
Buziaki...pół nocy nie spałam...myślałam !!!
Nie znam Cię ( wiadomo) ale kurcze czuję jakieś ciepełko od Ciebie bijące !!!
CAŁUJĘ i dawaj znać jak po obchodzie ??? Może zapytaj o to usg ???
A pobrali Ci krew na betę ?

Kochana skrobnęłam Ci parę słów na PW....mam nadzieję słońce że się na mnie nie obrazisz za to !!??

Ostatnia edycja:
Witam,

Lily to dobrze ze na oddziale jestes. Zrobia badania i bedzie wiadomo co i jak.
A mowilas O wynikach bety?

Piraniu rozumiem Cie doskonale. Radzisz wszystkim, chcesz dobrze a jak wychodzi inaczej to czujesz sie zle. Kochana ale Ty tylko radzisz a my jestesmy dorosle i same zadecydujemy czy tak zrobimy czy tez nie. Piraniu jestesmy Ci wdzieczne za kazda pomoc i to bezinteresowna i za kazde wsparcie. Buziak Kochana :*

moj wykres dalej nie pokazuje owu.. Temp moja nie powina rosnac???

Ostatnia edycja:
Ale jestem zła !!! Normalnie ..... zadzwoniłam sobie do laboratorium....co z moim wynikiem
I mam ... 53 !!! A miało być tak pięknie !!! Ostatnia beta 68, jeszcze wcześniej 112...więc spadek był ładny....co teraz się podziało ???!!!
Już mam spierdzielony cały dzień !!! Niech wreszcie @ przyjdzie bo mam już dość wszystkiego !!!

Dzień dobry

Lilly jak teraz,sie czujesz? Plamienie ustalo? Jakies jeszcze badania Cu robili?

Dorcia dostałas wyniki bety?

reklama
Dorcia, rozumiem ze jestes zla, ale dobrze ze w ogole spada. Nic na to nie poradzisz, nie przyspieszysz, nerwy tez nic nie dadzą. Tylko tyle ze bedziesz chodzila nabuzowana caly dzien. Spokojnie i spadanie do 0 zobaczysz. Trzymam kciuki!

Do góry