reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

macy kuruj sie kochana ! Ja dopiero co wyszlam z przeziebienia, okropny okres na wyleganie sie wszelkich zarazkow :no:

kiraa nie wiem czemu, myslalam ze masz dluzsze cykle :| Co do FF wlasnie probuje znalezc ta funkcje zebym mogla je udostepnic jak i leki jakie biore, ale za chiny nie wiem gdzie to jest :zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczynki, rozkręciła się choć bardzo skromnie , a co dziwne tempka nadal w górze 37,05 :tak: dziwny ten cykl bardzo bardzo

16.00 brak krwawienia a do tej pory było go w zasadzie tyle może co 1 łyżeczka????
wyleciał ze mnie skrzep choć dziwny jest kształtu wątróbki ale z boku jest takie zwężenie i jest ono totalnie blade przezroczyste
na tym skrzepie są 2 kuleczki wielkości 1cm
i co teraz nie wiem co się ze mną dzieje czy lepiej do lekarza czy jak, chyba napiszę do swojej Dr. z Polski

Przepraszam za zbyt obrazowy opis :(

Ostatnia edycja:
matik eh...nie masz za co przepraszac kochana, strasznie to przykre. Czy ten skrzep byl duzy ? Czy teraz masz krwawienie czy wszystko znowu ustalo ??
Uwazam ze powinnas bezwzglednie isc do lekarza, cokolwiek sie dzieje powinnas kogos sie poradzic, i przede wszystkim poznac powod tego co sie dzieje, nie zostawaj z tym sama,bo moze byc jeszcze gorzej :-(Nie ma tam u Was jakiegos Szpitala w poblizu ?? od razu wsiadlabym w samochod i pojechalabym na IP, tam zrobia usg i zobacza co sie dzieje :zawstydzona/y:

Witam niedzielnie:-)

Kiraa kurcze zlosliwa @ :-(

Matik tez uważam ze powinnas isc do lekarza

Lilly chcemy chociaż 2 tyg mnieszkac jeszcze w tym wynajmowanym i zrobic przedpokoj, panele i ściany pomalowac

Nuuska my tez będziemy pomalu robic,a na poczatek tylko to co trzeba :-)

Do nas dzisiaj przyjechał moja siostra z Lenka i swoim M,i mama na obiad a tetaz odpoczynek :-)
Miłego popludnia

Witajcie babeczki,
Zakręciu jeszcze raz dziękuję, poczytam i będę powoli wprowadzać w życie:-)

Matik może faktycznie warto by było to z kimś skonsultować...z pewnością nie boisz się lekarza tylko tego co on powie...doskonale to rozumiem, ale tu chodzi o Ciebie kochana
Ostatnio pytałam dziewczyn - bo koleżanka ma dość obfite @ a w szczególności 1 dzień jest najbardziej wyjęty z życia i podczas ostatniego takiego dnia podczas wizyty w wc wyleciało z niej coś wielkości kurzego jajka - przeźroczyste, więc poszła do lekarza i usłyszała że to prawdopodobnie był torbiel i go wydaliła - trochę nie bardzo mi się chce w to jego tłumaczenie wierzyć ...

Cześć dziewczynki

Lilly Zakręcona kciuki za jutrzejsze bety

Zakręcona ja też poproszę o twoje spisane starania - zaraz podeślę maila

Lilly u mnie jeszcze sporo czasu do starań, powoli się szykuję, ale jeszcze do kupienia wszystkie suplementy :-)

Ja miałam takie @ ze skrzepami i bardzo intensywne kiedy miałam mięsniaka , przez którego traciłam ciąże za ciążą zaraz po zobaczeniu słabych dwóch kreseczek lub wysokiej becie ...druga zawsze w dół . To było własnie wtedy kiedy tu dość intensywnie przebywałam ...lekarze faszerowali mnie lekami i hormonami ze dziw , że nie wyrosły mi włosy na klacie i kazali próbowac ...chodziłam wtedy do innych lekarzy niż mój u którego rodziłam chłopców bo nie bardzo miałam z nim porozumienie w kwestii planowania płci ...piszać wprost uważał to za bezsensowne i mnie to denerwowało ...ale pokornie do niego wróciłąm i na całe szczescie usunął mi tego dziada i jest ok chociaz teraz jak bede w ciązy musze miec cesarkę bo mam połataną macice .
Tak czy tak myśle ze to ważne sprawdzić takie dziwne @ . Bo moze to być np przyczyna problemów zajscia w ciążę

Ostatnia edycja:
Matik Bardzo mi przykro :( Powinnaś iść się przebadać, żeby się to nie powtarzało :( Wiem, że lekarzy nikt nie lubi , ale czasem trzeba .

Zakręcona Ty tez dziewczynkowa? :) To ja tez poproszę opis staranek :)

Muszę sie pochwalić :) Dałam dziś zaliczkę na działkę pod budowę :-) Czyli teoretycznie jest juz moja :) Mam nadzieję że nic się nie wydarzy i nie stracę zaliczki i działki :)

reklama
anufifi dziękuję, ja miałam obfite @ jak miałam anemię i po jej wyleczeniu się wyregulowało, ona też ma anemię i mówiłam jej żeby spróbowała najpierw ją wyleczyć

Airfix
fajnie...wiem co przeżywasz - my też 8 lat temu kupiliśmy działkę i powoli się budujemy - na chwilę obecną działka trochę zagospodarowana, obsadzona krzaczkami, budowa: stan surowy, pod blachą, z oknami...i już nie mogę się doczekać końca - na chwilę obecną udało nam się bez kredytu:-) a następnym krokiem będzie sprzedać mieszkanie...no ale to jeszcze

Do góry