reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

macy kuruj sie kochana ! Ja dopiero co wyszlam z przeziebienia, okropny okres na wyleganie sie wszelkich zarazkow :no:

kiraa nie wiem czemu, myslalam ze masz dluzsze cykle :| Co do FF wlasnie probuje znalezc ta funkcje zebym mogla je udostepnic jak i leki jakie biore, ale za chiny nie wiem gdzie to jest :zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczynki, rozkręciła się choć bardzo skromnie , a co dziwne tempka nadal w górze 37,05 :tak: dziwny ten cykl bardzo bardzo

16.00 brak krwawienia a do tej pory było go w zasadzie tyle może co 1 łyżeczka????
wyleciał ze mnie skrzep choć dziwny jest kształtu wątróbki ale z boku jest takie zwężenie i jest ono totalnie blade przezroczyste
na tym skrzepie są 2 kuleczki wielkości 1cm
i co teraz nie wiem co się ze mną dzieje czy lepiej do lekarza czy jak, chyba napiszę do swojej Dr. z Polski

Przepraszam za zbyt obrazowy opis :(

Ostatnia edycja:
matik eh...nie masz za co przepraszac kochana, strasznie to przykre. Czy ten skrzep byl duzy ? Czy teraz masz krwawienie czy wszystko znowu ustalo ??
Uwazam ze powinnas bezwzglednie isc do lekarza, cokolwiek sie dzieje powinnas kogos sie poradzic, i przede wszystkim poznac powod tego co sie dzieje, nie zostawaj z tym sama,bo moze byc jeszcze gorzej :-(Nie ma tam u Was jakiegos Szpitala w poblizu ?? od razu wsiadlabym w samochod i pojechalabym na IP, tam zrobia usg i zobacza co sie dzieje :zawstydzona/y:

Witam niedzielnie:-)

Kiraa kurcze zlosliwa @ :-(

Matik tez uważam ze powinnas isc do lekarza

Lilly chcemy chociaż 2 tyg mnieszkac jeszcze w tym wynajmowanym i zrobic przedpokoj, panele i ściany pomalowac

Nuuska my tez będziemy pomalu robic,a na poczatek tylko to co trzeba :-)

Do nas dzisiaj przyjechał moja siostra z Lenka i swoim M,i mama na obiad a tetaz odpoczynek :-)
Miłego popludnia

Witajcie babeczki,
Zakręciu jeszcze raz dziękuję, poczytam i będę powoli wprowadzać w życie:-)

Matik może faktycznie warto by było to z kimś skonsultować...z pewnością nie boisz się lekarza tylko tego co on powie...doskonale to rozumiem, ale tu chodzi o Ciebie kochana
Ostatnio pytałam dziewczyn - bo koleżanka ma dość obfite @ a w szczególności 1 dzień jest najbardziej wyjęty z życia i podczas ostatniego takiego dnia podczas wizyty w wc wyleciało z niej coś wielkości kurzego jajka - przeźroczyste, więc poszła do lekarza i usłyszała że to prawdopodobnie był torbiel i go wydaliła - trochę nie bardzo mi się chce w to jego tłumaczenie wierzyć ...

Cześć dziewczynki

Lilly Zakręcona kciuki za jutrzejsze bety

Zakręcona ja też poproszę o twoje spisane starania - zaraz podeślę maila

Lilly u mnie jeszcze sporo czasu do starań, powoli się szykuję, ale jeszcze do kupienia wszystkie suplementy :-)

Ja miałam takie @ ze skrzepami i bardzo intensywne kiedy miałam mięsniaka , przez którego traciłam ciąże za ciążą zaraz po zobaczeniu słabych dwóch kreseczek lub wysokiej becie ...druga zawsze w dół . To było własnie wtedy kiedy tu dość intensywnie przebywałam ...lekarze faszerowali mnie lekami i hormonami ze dziw , że nie wyrosły mi włosy na klacie i kazali próbowac ...chodziłam wtedy do innych lekarzy niż mój u którego rodziłam chłopców bo nie bardzo miałam z nim porozumienie w kwestii planowania płci ...piszać wprost uważał to za bezsensowne i mnie to denerwowało ...ale pokornie do niego wróciłąm i na całe szczescie usunął mi tego dziada i jest ok chociaz teraz jak bede w ciązy musze miec cesarkę bo mam połataną macice .
Tak czy tak myśle ze to ważne sprawdzić takie dziwne @ . Bo moze to być np przyczyna problemów zajscia w ciążę

Ostatnia edycja:
Matik Bardzo mi przykro :( Powinnaś iść się przebadać, żeby się to nie powtarzało :( Wiem, że lekarzy nikt nie lubi , ale czasem trzeba .

Zakręcona Ty tez dziewczynkowa? :) To ja tez poproszę opis staranek :)

Muszę sie pochwalić :) Dałam dziś zaliczkę na działkę pod budowę :-) Czyli teoretycznie jest juz moja :) Mam nadzieję że nic się nie wydarzy i nie stracę zaliczki i działki :)

reklama
anufifi dziękuję, ja miałam obfite @ jak miałam anemię i po jej wyleczeniu się wyregulowało, ona też ma anemię i mówiłam jej żeby spróbowała najpierw ją wyleczyć

Airfix
fajnie...wiem co przeżywasz - my też 8 lat temu kupiliśmy działkę i powoli się budujemy - na chwilę obecną działka trochę zagospodarowana, obsadzona krzaczkami, budowa: stan surowy, pod blachą, z oknami...i już nie mogę się doczekać końca - na chwilę obecną udało nam się bez kredytu:-) a następnym krokiem będzie sprzedać mieszkanie...no ale to jeszcze

Do góry