Airfix no to ja tak wlasnie planuje - bo ginka do ktorej chodze, tez mi proponowala stymulacje CLO ale nie wzielam bo raz jeden go bralam i nie skonczylo sie to wydluzonym, bezowulacyjnym cyklem, zreszta to byl pierwszy cykl kiedy sie tu pojawilam
pamietam ze wtedy mialam od groma pecherzykow, dojrzewajacych z ktorych ani jeden nie dojrzal, endometrium tragiczne - okolo 4mm w 13dc takze ja tez tak myslalam wlasnie, ze zalatwie sobie od lekarza rodzinnego recepte na Femare, a gince powiem ze biore nadal CLO, dzieki temu bede miala usg stymulujac sie czyms co nie uposledza tak endometrium i ogolnie lepiej wplywa na prace jajnikow.
Co do lekow, ja mialam raz sytuacje, ze poszlam do mojej gin do szpitala i wypisala mi recepte na pregnyl, ale pojecia nie mialam ze na 100%. Poszlam do apteki i za 2 ampulki zaplacilam 50zł gdzie przy recepcie z refundacja dziewczyny placa niecale 10zł
Nie daj sie oszukiwac kochana ! Lekarze przyjmujacy na nfz nie maja prawa wypisywac recept na 100% jesli jestes ubezpieczona, i ja bym przy nastepnej wizycie powiedziala ze Ty go bardzo prosisz o wypisanie recepty na refundacje, bo nie stac Cie na wykupywanie wszystkich lekow o ponad polowe drozdzych...barany.
lilly a u mnie w kiosku warzywno/owocowym kolo pracy
Za male opakowanie 250g 2,50zł wiec nie ma tragedii jak na ta pore roku, nie wiem czy nie skusze sie na Nie w przyszlym tygodniu jak beda !! choc kto to widzial - truskawki w lutym jesc
?
Co do serduszek, boje sie ze za duzo ich bylo, bo w sumie jedna wielka niewiadoma kiedy owulacja byla, ciagle gdybamy ze prawdopodobnie w okolicach 16-17dc ale pewnosci nie ma :/ i tak jak staralam sie utrzymywac ladny odstep 3-4 dniowy tak teraz byla masowka przez ostatni tydzien - sama widzisz zreszta
Boje sie, ze zolnierze Ł. mogly po raz kolejny nie dac rady, bo wczesniej tez bylo tak, ze serduch bylo duzo i nic, kluczem chyba na prawde jest ten jeden zloty strzal
macy caly kilogram kupilas?? matko tyle to u nas nie widzialam
)) a ile placilas za kg ?
Nu, podniosla sie podniosla zobaczymy jutro czy sie nie rozmysli
A jak kochana u Ciebie ?
Dorcia hej Sloneczko Moje :**** zebow to TY nie zaciskaj bo jak bedziesz jesc ??? dieta jakas czy co ??? W ogole @ sie pojawila ?? kiedy masz kolejna betke ? Bo ja ciagle czekam na szczesliwe 0 !!
Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 11
LUTY 2014 :
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
MARZEC 2014 :
Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
ilaczek ( marzec/kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )