kiraa kurcze powaznie ???? :-( to TY strasznie krotki cykl chyba mialas kochana
Wlasnie, przylaczam sie do pytania o odpowiednikach femary, bo jak widac na stronce ktora wkleilam wczoraj, leki sa tansze o polowe, a zawieraja to samo
lilly jak sie na nie patrzylam to wygladaly na troche dmuchane ale zobacze jutro czy beda i kupie na sprobowanie a co ! moze mnie nie obsypie niczym
Dopiero teraz zauwazylam ze Ty tez mialas duzo serduch
i jak patrzysz na odstep to podobnie jak u mnie teraz, dzien przed, dwa dni przed i wczesniej 2 dni odstepu. No zobaczymy, of oczywiscie owulacji jeszcze nie wyznaczyl ale FF juz tak, i to wtedy kiedy myslalam. Niestety tempka wyjatkowo leniwa, podejrzewam ze to jak w poprzednim cyklu zasluga Estrofemu ze tak wolno rosnie, bo i teraz biore po 1 dziennie zeby endo jeszcze troszke przytylo. Ale podejrzewam ze owulacja byla, co jak co ale wykres z I fazy nalezy do tych ladniejszych, nie bylo zadnych gor ani wyzyn wiec sie ciesze
A co do udostepniania na FF to ja nie umiem tego znalezc :-(slepa jestem..nie widze gdzie to jest.
matik kochana strasznie mi przykro :-(czy plamienia sie nasilily ??
zakrecia no i pieknie !! Ja Ci powiem, ze my tu mieszkamy od 2,5lat ale ciagle sie urzadzamy :| kredytu nie chcialam brac i tak co miesiac cos odkladamy i pomalu kupujemy. W tym roku chcemy kupic kuchenke, rogowke do pokoju, nowa pralke i lodowke. W przyszlym roku chcemy caly rok odkladac na remont i zrobic go z koncem roku ( chcemy wymienic drzwi wejsciowe i pokojowe, przemalowac sciany, przedpokoj wylozyc w kamieniach ( tych sciennych na pewno wiesz o co mi chodzi ), kupic nowa kabine i kominek do pokoju ). No i tyle. Co wyjdzie z Naszych planow, okaze sie z czasem,na pewno jesli pojawi sie dzidzia wszystko trzeba bedzie przekierowac na inny tor, ale czasem w zyciu nie wszystko musi byc poukladane i to jest najfajniejsze
maggie, milla jesli zaczynacie staranka w marcu, moge Was wpisac juz na kwiecien na liste staraczek , tylko podajcie mi date przyblizona @ :*
Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 11
MARZEC 2014 :
Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 13.03 ( 5 cykl starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ .03 ( 4 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
ilaczek ( marzec/kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )