reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik:-:)-:)-(...wierzyłam do końca że coś z tego wyjdzie

Zakręciu to faktycznie macie troszkę przeboje z mieszkaniem...pewnie już nie możecie się doczekać przeprowadzki i jak tam już zrobisz wszystko po swojemu
Dotarła może co Ciebie moja wiadomość z adresem e-mail odnośnie staranek dziewczynkowych?

Ostatnia edycja:
reklama
Airfix...dobre...haha...fajnie ze masz takie poczucie humoru....Milla...trzymam kciuki za szczęśliwy dziewczynkowy cykl...napisz co zrobiłaś do tej pory w spr. staranek...wiesz ze dla nas to cenne wskazówki...Matik...tule..

Dzieki dziewczynki za pamiec :-)
pisalam smsa do Piranji. Ale chyba nie dotarl
u mnie nic nowego @ nadchodzi, tempka w dole, szykuje sie na kolejny cykl....
Zatracilam sie w pracy, caly weekend pracuje, wiec nie mam ani sekundy dla Was
przepraszam :cool:ale mysle... Buzka

Dzień dobry kochane
u nas dziś słonko grzeje, znowu wiosennie na dworze

Dorcia, ja też wczoraj słomianą wdową byłam, u mnie jeszcze oprócz męża był jego przyjaciel, dwóch ekspertów sportowych hahahah

Nusia to nie takie drogie te truskawy, ciekawe czy słodkie czy takie puste dmuchane, muszę u mnie poszukać, bo w lutym zjeść truskawki, mniaaam. Kochana, u mnie przed owulką też była prawie że masówka, mój A. wcale młodzieniaszkiem nie jest i jak widać coś się zmajstrowalo, u Ciebie tez będzie dobrze!! a, kochana, spojrzałam na ff, tam, żeby były udostępnione tez serduszka to podczas generowania kodu musisz mieć zaznaczone pole "Publish Intercourse Data"

Matik, kurcze, przykro mi, że @ jednak przyszła, trzymaj się ciepło

zakręcona, dobrze, że wpadliście na to, zeby wszystko tak dokładnie spisać na tej umowie, teraz nie będą tamci właściciele mogli Was zaskoczyć zabraniem kolejnej rzeczy. będzie dobrze!! a myslicie żeby od razu się wprowadzać w czerwcu i równocześnie remontować, czy jeszcze pobędziecie w tym wynajmowanym?

Kiraa, jesteś!! głupia tempka, miała już nie spadać...

Melduje sie z @, nuska prosze o wpisanie do tabelki 13.03

milego dnia wszystkim :happy:

piranju
naposz swoje zdanie prosze o odpowiednikach Femary, i brac po 1 tabl od 3-7 dc?

Buzka

kiraa kurcze powaznie ???? :-( to TY strasznie krotki cykl chyba mialas kochana :no: Wlasnie, przylaczam sie do pytania o odpowiednikach femary, bo jak widac na stronce ktora wkleilam wczoraj, leki sa tansze o polowe, a zawieraja to samo :tak:

lilly jak sie na nie patrzylam to wygladaly na troche dmuchane ale zobacze jutro czy beda i kupie na sprobowanie a co ! moze mnie nie obsypie niczym :-p Dopiero teraz zauwazylam ze Ty tez mialas duzo serduch :) i jak patrzysz na odstep to podobnie jak u mnie teraz, dzien przed, dwa dni przed i wczesniej 2 dni odstepu. No zobaczymy, of oczywiscie owulacji jeszcze nie wyznaczyl ale FF juz tak, i to wtedy kiedy myslalam. Niestety tempka wyjatkowo leniwa, podejrzewam ze to jak w poprzednim cyklu zasluga Estrofemu ze tak wolno rosnie, bo i teraz biore po 1 dziennie zeby endo jeszcze troszke przytylo. Ale podejrzewam ze owulacja byla, co jak co ale wykres z I fazy nalezy do tych ladniejszych, nie bylo zadnych gor ani wyzyn wiec sie ciesze :happy:
A co do udostepniania na FF to ja nie umiem tego znalezc :-(slepa jestem..nie widze gdzie to jest.

matik kochana strasznie mi przykro :-(czy plamienia sie nasilily ??

zakrecia no i pieknie !! Ja Ci powiem, ze my tu mieszkamy od 2,5lat ale ciagle sie urzadzamy :| kredytu nie chcialam brac i tak co miesiac cos odkladamy i pomalu kupujemy. W tym roku chcemy kupic kuchenke, rogowke do pokoju, nowa pralke i lodowke. W przyszlym roku chcemy caly rok odkladac na remont i zrobic go z koncem roku ( chcemy wymienic drzwi wejsciowe i pokojowe, przemalowac sciany, przedpokoj wylozyc w kamieniach ( tych sciennych na pewno wiesz o co mi chodzi ), kupic nowa kabine i kominek do pokoju ). No i tyle. Co wyjdzie z Naszych planow, okaze sie z czasem,na pewno jesli pojawi sie dzidzia wszystko trzeba bedzie przekierowac na inny tor, ale czasem w zyciu nie wszystko musi byc poukladane i to jest najfajniejsze :tak:

maggie, milla jesli zaczynacie staranka w marcu, moge Was wpisac juz na kwiecien na liste staraczek , tylko podajcie mi date przyblizona @ :*

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 11

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 13.03 ( 5 cykl starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ .03 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
ilaczek ( marzec/kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Nuska, u nas truskawki już są. Tydzień temu widziałam po raz pierwszy, teraz jest więcej nawet. W sumie już niedługo wiosna. :-) U mnie nic ciekawego. Dzieciaki chorują, a teraz i ja przeziębienie złapałam.

reklama
Nuska
u mnie Standard 25 dni, i tak tez bylo w tym miesiacu

zastanawiam sie nad femara jaki preparat kupic, jutro musze kupic...
zastanawiam sie jak i na ile zmniejszyc to moje zakwaszanie i wybijanie zolnierzykow, zeby wogole kiedykolwiek zajsc w ciaze.....
Piranju
czy dieta i suplementy.... Tylko, czy zakwaszac tez po serduszku itd???? Powoli plec schodzi na drugi plan chyba.... W tym mies w owu bede w goscinie u mamy, nie wiem jak my wogole z serduszkiem wykombinujemy nie mowiac juz o zakwaszaniu i sprawdzaniu pH .....:crazy:

nuska pokaz serduszka na wykresie ff:happy:

Do góry