reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha dziala dziala kochana tylko nie wiem jak zrobic zeby bylo widac na wykresie udostepnionym dla wszystkich leki jakie biore i serducha ..pomozesz ? :blink:
Co do of to nie pisze tam w notatkach nic wiecej tylko leki jakie biore codziennie w dawkach jakie biore, a co mialas na mysli ? Bo moge uzupelniac o wiecej jak to pomoze Ci w interpretacji tylko powiedz co :happy2:

Czyli dzis biore 1 tabletke dupka a jutro juz normalnie 2. A jak z Estrofemem , brac juz dzis po 1 tak ?
Jesli owulacja byla w 16dc to serducha no mozna powiedziec ze fajnie wycelowane prawda ? :blink: Chyba sama siebie staram sie pocieszyc ze mamy jakies szanse
Jesli pytasz o najmocniejsze krechy na 30-tkach to najmocniejsza byla w 16dc o 17.00 na tescie, wtedy krecha byla praktycznie prawie pikowa, zreszta pamietasz ? :)

Co do koenzymu, ostatnio jak patrzylam widzialam tanszy, podejrzewam ze tamte aukcje sie juz pokonczyly, bo teraz niestety jakikolwiek koenzym jaki otwieram na allegro w dawce 200-300mg cenowo zaczyna sie od 100zł a na tyle niestety nie moge sobie pozwolic, bo w tym miesiacu leki wyniosly Nas juz duzo i obawiam sie, ze w takich cenach nie dam wszystkiego na raz kupic.

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuska czuje sie dobrze :-) wczoraj milo spędziliśmy czas na koncercie A później padlam ze zmęczenia :-) dzis do 13.30 w pracy a,o 14 idziemy spisac umowe przedwstepna kupna mieszkania :-)

A Ty dzisiaj wolne? Lepiej juz sie czujesz?

Gorgusia o świetny wieczór mieliście :-)my rok temu w teatrze właśnie byliśmy

Zakręcona pytałam sie bo myślałam że mieszkasz gdzieś nie daleko Katowic ponieważ ja z mężastym również wczoraj na 19 szliśmy na koncert do spodka w Katowicach na Bad Boy Blue , Boney M było super:-):-):-)
POzdrawiam:-)

Nuuuśka, no to być może owulka była tak jak zawsze w 17 dc :-D, jakby nie było to serduszka dobrze wcelowane, może zagęszczenie dość duże przez zdradliwe 40-tki ;-) ale nie jest źle :-), ważne, że endo na pewno bajeczne. Wzięłabym dziś 1x1 Estrofem :tak: Jak wrócę to chętnie pomogę z FF, zaraz niestety już kompa wyłączam bo mnie już M pogania byśmy jechali ;-)

Matik, jaki piękny skok w górę, może dzidzia jeszcze da radę, może warto sprawdzić raz jeszcze betę i zrobić test?

Życzę Wam wszystkim miłego, słonecznego weekendu!

Ostatnia edycja:
Gorgusia fajnie wygladasz, ja wczoraj obcielam włosy:)
Zakrecona nic ciekawego na zakupach niestety nie znalazłam:(
Kobietki mam pytanie:
Wczoraj wieczorem przeniosłam dosyć ciężką miskę z praniem po czym zaczął mnie boleć z lewej strony brzuch.takie pulsacyjne bóle. Wieczorem na wkladce miałam wodnista wydzieline która po wyschnieciu na krawędziach była zabarwiona na delikatny brąz.dziś sytuacja z wkładką się powtórzyła. Boje się ale przynajmniej do 14 muszę wytrzymac bo wtedy M wróci z pracy autem.
Czy wiecie co to może znacZyć?
Aha. Wieczorem wzięłam nospe i magnez, dziś rano magnez.

Gorgusia fajna fryzurka a nie chciałabyś grzywki takiej na bok? wydaje mi się, że super by Ci pasowała :tak::tak:

Pirania nie wiem masakra jakaś byłam pewna , że @ dziś przyjdzie po wczorajszym spadku . zwłaszcza, że wczoraj znowu nie wzięłam progesteronu . Ja chyba zwariuję ,nie wiem zobaczymy co będzie do poniedziałku .

Zakrecona gratuluję pięknej bety

Gorgusia kwitnaco wyglądasz słońce Ślicznie Tez mi sie wydaje ze grzewczka na nok by Ci pasowała :-)

Matik oby jednak okazalo sie ze z fasolcia wszysko dobrze Kciuki zaciskam.:-*

Nienawidzę grzywek,bo czesto spinam włosy i mi przeszkadza. Nie lubię jak mi przy twarzy coś się plącze. Miałam nie raz,ale chyba już się z niej wyleczyłam ;) dzięki :*

reklama
Piranju, zrobiłam badania, które mi poleciłaś:
TSH 3 -1.63 mlU/l norma: 0,27-4,2
PRL 122 ml/U/l 83-622
Estradiol 44,65 pg/ml 12.5-166
Testosteron 0.347 ng/ml 0.084-0.481
Prolaktyna chyba niezła bo 2 tyg. temu odstawiłam Castagnus.
Ale ten testosteron mnie załamał, jak u chłopa!!! Co zrobić, żeby go obniżyć :szok:nie jem czerwonego mięsa, nie seksuję się często, nie ćwiczę na siłowni i nie wyglądam jak facet...chyba :-D

Matik, trzymam mocno zaciśnięte kciuki &&&&&&&&& jest nadzieja ;-)

Do góry