reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha dziala dziala kochana tylko nie wiem jak zrobic zeby bylo widac na wykresie udostepnionym dla wszystkich leki jakie biore i serducha ..pomozesz ? :blink:
Co do of to nie pisze tam w notatkach nic wiecej tylko leki jakie biore codziennie w dawkach jakie biore, a co mialas na mysli ? Bo moge uzupelniac o wiecej jak to pomoze Ci w interpretacji tylko powiedz co :happy2:

Czyli dzis biore 1 tabletke dupka a jutro juz normalnie 2. A jak z Estrofemem , brac juz dzis po 1 tak ?
Jesli owulacja byla w 16dc to serducha no mozna powiedziec ze fajnie wycelowane prawda ? :blink: Chyba sama siebie staram sie pocieszyc ze mamy jakies szanse
Jesli pytasz o najmocniejsze krechy na 30-tkach to najmocniejsza byla w 16dc o 17.00 na tescie, wtedy krecha byla praktycznie prawie pikowa, zreszta pamietasz ? :)

Co do koenzymu, ostatnio jak patrzylam widzialam tanszy, podejrzewam ze tamte aukcje sie juz pokonczyly, bo teraz niestety jakikolwiek koenzym jaki otwieram na allegro w dawce 200-300mg cenowo zaczyna sie od 100zł a na tyle niestety nie moge sobie pozwolic, bo w tym miesiacu leki wyniosly Nas juz duzo i obawiam sie, ze w takich cenach nie dam wszystkiego na raz kupic.

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuska czuje sie dobrze :-) wczoraj milo spędziliśmy czas na koncercie A później padlam ze zmęczenia :-) dzis do 13.30 w pracy a,o 14 idziemy spisac umowe przedwstepna kupna mieszkania :-)

A Ty dzisiaj wolne? Lepiej juz sie czujesz?

Gorgusia o świetny wieczór mieliście :-)my rok temu w teatrze właśnie byliśmy

Zakręcona pytałam sie bo myślałam że mieszkasz gdzieś nie daleko Katowic ponieważ ja z mężastym również wczoraj na 19 szliśmy na koncert do spodka w Katowicach na Bad Boy Blue , Boney M było super:-):-):-)
POzdrawiam:-)

Nuuuśka, no to być może owulka była tak jak zawsze w 17 dc :-D, jakby nie było to serduszka dobrze wcelowane, może zagęszczenie dość duże przez zdradliwe 40-tki ;-) ale nie jest źle :-), ważne, że endo na pewno bajeczne. Wzięłabym dziś 1x1 Estrofem :tak: Jak wrócę to chętnie pomogę z FF, zaraz niestety już kompa wyłączam bo mnie już M pogania byśmy jechali ;-)

Matik, jaki piękny skok w górę, może dzidzia jeszcze da radę, może warto sprawdzić raz jeszcze betę i zrobić test?

Życzę Wam wszystkim miłego, słonecznego weekendu!

Ostatnia edycja:
Gorgusia fajnie wygladasz, ja wczoraj obcielam włosy:)
Zakrecona nic ciekawego na zakupach niestety nie znalazłam:(
Kobietki mam pytanie:
Wczoraj wieczorem przeniosłam dosyć ciężką miskę z praniem po czym zaczął mnie boleć z lewej strony brzuch.takie pulsacyjne bóle. Wieczorem na wkladce miałam wodnista wydzieline która po wyschnieciu na krawędziach była zabarwiona na delikatny brąz.dziś sytuacja z wkładką się powtórzyła. Boje się ale przynajmniej do 14 muszę wytrzymac bo wtedy M wróci z pracy autem.
Czy wiecie co to może znacZyć?
Aha. Wieczorem wzięłam nospe i magnez, dziś rano magnez.

Gorgusia fajna fryzurka a nie chciałabyś grzywki takiej na bok? wydaje mi się, że super by Ci pasowała :tak::tak:

Pirania nie wiem masakra jakaś byłam pewna , że @ dziś przyjdzie po wczorajszym spadku . zwłaszcza, że wczoraj znowu nie wzięłam progesteronu . Ja chyba zwariuję ,nie wiem zobaczymy co będzie do poniedziałku .

Zakrecona gratuluję pięknej bety

Gorgusia kwitnaco wyglądasz słońce Ślicznie Tez mi sie wydaje ze grzewczka na nok by Ci pasowała :-)

Matik oby jednak okazalo sie ze z fasolcia wszysko dobrze Kciuki zaciskam.:-*

Nienawidzę grzywek,bo czesto spinam włosy i mi przeszkadza. Nie lubię jak mi przy twarzy coś się plącze. Miałam nie raz,ale chyba już się z niej wyleczyłam ;) dzięki :*

reklama
Piranju, zrobiłam badania, które mi poleciłaś:
TSH 3 -1.63 mlU/l norma: 0,27-4,2
PRL 122 ml/U/l 83-622
Estradiol 44,65 pg/ml 12.5-166
Testosteron 0.347 ng/ml 0.084-0.481
Prolaktyna chyba niezła bo 2 tyg. temu odstawiłam Castagnus.
Ale ten testosteron mnie załamał, jak u chłopa!!! Co zrobić, żeby go obniżyć :szok:nie jem czerwonego mięsa, nie seksuję się często, nie ćwiczę na siłowni i nie wyglądam jak facet...chyba :-D

Matik, trzymam mocno zaciśnięte kciuki &&&&&&&&& jest nadzieja ;-)

Do góry