reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranhu ja do tej pory, odkąd odstawiłam suplementy dziewczynkowe nie łykałam nic, no prócz czasem wit C jak siniaki mi sie robiły, z pare tabletek magnezu i od poczatku lutego Castagnus " staram " sie zazywać. Sprobuje z tą wit B6. A czy jak od konca marca/ poczatku kwietnia - starania od czerwca - bede zazywac suplementy dziewczynkowe, to jesli zaczne ta B6 brac od jutra na przyklad to czy to nie będzie za długo. Na razie siedze i pije mięte :/ pomoze na chwilę

reklama
Piraniu, fakt, mam normy dla tego laboratorium, ale podane tylko w tygodniach, nie mam rozpisanych dla każdego dnia. Wg tych norm:
6 tyd: 158-31795
7 tyd: 3697-163563
8 tyd: 32065-149571
czyli wg tego łapię się albo na 6 albo 7 tydzień, tyle, że fakt, na początku te 3 tygodnie temu beta była wysoka

no własnie z ta dieta i suplementacja to u mnie tez nie za długo bedzie? cos czuje ze w czerwcu bedzie sie działo, oj bedzie...

oczy niebieskie, w rossmanie są takie miniaturki kosmetyków, ale w buteleczkach raczej albo można kupić też puste buteleczki takie jak do samolotu i do nich przelać

zakręcona, śliczna beta! robisz powtórkę, żeby sprawdzic przyrost?

Nusia, to dobrze, że już się czujesz lepiej, chociaż te zatoki musza być Kochana dokuczliwe... a z Twoimi testami, to czekamy co jutrzejsza tempka pokaże, co za cykl... oby ostatni!

Piraniu, mam nadzieję, że jedziesz wypoczywać!! jak tak, to udanego weekendu

czarna_perla, a ile czasu wyjdzie Ci, że się suplementujesz i dietkujesz?

liluś Jak sie ciesze !! piekna betka, jak mowia ze w normie to na pewno tak jest, teraz czekamy do poniedzialku na powtorke :tak:kiedy masz wizyte u gin kolejna ?? w przyszlym tygodniu tak ?

piranha tez sie ucieszylam jak je zobaczylam - tzn wyniki z przeciwcial. Myslisz zeby zbadac kolejno te przeciwjadrowe ? czy na razie odpuscic z tym ? Bo trzy wazne juz mam : przeciwplemnikowe, i antykariolipinowe IGG i IGM, zostaly jeszcze chyba tylko przeciwjadrowe prawda ?
Nie wiem czy dzis jeszcze zdaze zrobic test kochana :zawstydzona/y: tzn moge zrobic, ale czy bedzie wiarygodny ? wrocilismy przed chwila, bylismy nad jeziorem, potem na chwilke w sklepie,pilam niedawno wiec nie wiem czy jest sens robic tescior hmm..:confused: Ten Guajazyl moge kupic w aptece bez recepty ? moze kupie jeszcze w przyszlym tygodniu, jak okaze sie ze owu nie bylo..?
Jedz i odpoczywaj :* w razie co, bede pisac :blink:

Dorcia hop hop gdzie jestes ?????

Ana hej kochana :* jak Cie dawno nie bylo !!! co u Was ? Staracie sie juz na nowo ?? :-)superasnie !!! bede mocno trzymac kciuki, zreszta sama wiesz !! Zagladaj czesciej :tak:

mama kubulki witaj :) ja Cie pamietam, pisalas wtedy kiedy ja sie pojawilam, ale potem zamilklas wiec nie bylo dane poznac mi Cie blizej niestety :zawstydzona/y:

kiraa co u Ciebie kochana ??

Dziewczynki jesli ktoras z Was, ktora niedawno sie pojawila,zostanie z Nami na stale i chce byc ujeta w liscie to bardzo prosze napisac, bo sama niestety nie ograniam Was wszystkich ktore jestescie od niedawna :-(

attachment.php

Starających się :6
Oczekujących na staranka : 9

LUTY 2014 :

Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Lilly mi wychodzi coś między 17-18 tygodni suplementacji i diety do pierwszych starań....Nuuska ja skorzystam z zaproszenia ...jak możesz to proszę dopisz mnie do listy...starania - czerwiec (dziewczynkowe):)

Nusiu ja również skorzystam z zaproszenia i możesz mnie wpisać na listę marzec/kwiecień 2014:-) może to będzie marzec, a jak nie to na pewno kwiecień już w 100%:-D

Nuuśka właśnie słyszałam że mnie wywołujesz...jestem, jestem !!! tylko mocy nie mam !!! Nadrobię jutro !!!

Lilly super...piękna beciorka !!! W poniedziałek idziemy razem na betę ...u mnie będzie piękny spadek u Ciebie rewelacyjny wzrost !!!

Gorgusia,Maggie,Piranha,Nuuśka,Krystian,Lilly,Ana,mamakubulki,elmo,ewelin,matik,ilaczek,
czarna perła, małe liski,daria
i dla Was wszystkich duuuży buziak walentynkowy

BUZIOLE FOR ALL OF U !!!

Ostatnia edycja:
Lilly tak robię w poniedziałek Mocno trzyman kciuki za Ciebie

Airfixmoj K mowil ze jak w rozmowie powiedziałam ze ide kupic dla niego prezent walentynkowy to pomyslal o bucikach i coś podobno sciemnialam jak pytal sue kiedy testujemy:-)

Czarna perla wszystko wskazuje ze doczekaliśmy sie :-) choc jeszcze niedociera do mnie

Piranha milego wyjazdu :-) jeszcze raz dziękuję za interpretację wyniku Bo ja to ciemna w tym jestem Co ja bym bez Was zrobiła??!!! :-*

Nuuska' cieszę że Ty i Olcia jestescie zadowolone :-) oczywiście jak i do poprzedniej przesyłki teraz tez dorzuciłam mnóstwo fluidow :-)

Oczy niebieskie mi tez sie wydaje ze najszybciej takie Kosmetyki to w rosmanie a na pewno sa takie małe pojemniczki jak Lena napisala

Lenka to moja pierwsza beta kolejna w poniedziałek

Klaudia w Koszalinie gdzie mieszkam byla Sylwia Grzeszczak Fajnie bylo
Dobrze ze z dzidzia wszystko ok

Mamakajai co tam ciekawego kupilas? :-)

Male liski to spoko masz gina :-)

Gochana pewno tez niedługo kupisz takie cudowne buciki :-)

Kiraa,słońce Ty moje co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia jakie SŁODZIAKI!!!! aż by się chciało poprzytulać te kulki kudłate!

Lilly będzie dobrze - wierzę w to :tak:

Pirahniu miłego wypoczynku!

Nusiu przepisz mnie z sierpnia na czerwiec :-)

...dziś przyszły do mnie paski Merck, próbowałam zmierzyć ph - dziewczyny z ubogim śluzem :-D jak sobie radziłyście z mierzeniem ph? pasek zmieniał kolor po nałożeniu milimetru śluzu :-D? U mnie chyba zmienił się kolor na taki pomiędzy ph 4,7-5 (ale wyjściowe ph na pasku to też chyba 5, więc sama nie wiem..)

MIŁEGO WEEKENDU!!!

Do góry