Piranhu ja do tej pory, odkąd odstawiłam suplementy dziewczynkowe nie łykałam nic, no prócz czasem wit C jak siniaki mi sie robiły, z pare tabletek magnezu i od poczatku lutego Castagnus " staram " sie zazywać. Sprobuje z tą wit B6. A czy jak od konca marca/ poczatku kwietnia - starania od czerwca - bede zazywac suplementy dziewczynkowe, to jesli zaczne ta B6 brac od jutra na przyklad to czy to nie będzie za długo. Na razie siedze i pije mięte :/ pomoze na chwilę
reklama
lilly78
tiruriru
Piraniu, fakt, mam normy dla tego laboratorium, ale podane tylko w tygodniach, nie mam rozpisanych dla każdego dnia. Wg tych norm:
6 tyd: 158-31795
7 tyd: 3697-163563
8 tyd: 32065-149571
czyli wg tego łapię się albo na 6 albo 7 tydzień, tyle, że fakt, na początku te 3 tygodnie temu beta była wysoka
6 tyd: 158-31795
7 tyd: 3697-163563
8 tyd: 32065-149571
czyli wg tego łapię się albo na 6 albo 7 tydzień, tyle, że fakt, na początku te 3 tygodnie temu beta była wysoka
czarna_perła
Fanka BB :)
no własnie z ta dieta i suplementacja to u mnie tez nie za długo bedzie? cos czuje ze w czerwcu bedzie sie działo, oj bedzie...
lilly78
tiruriru
oczy niebieskie, w rossmanie są takie miniaturki kosmetyków, ale w buteleczkach raczej albo można kupić też puste buteleczki takie jak do samolotu i do nich przelać
zakręcona, śliczna beta! robisz powtórkę, żeby sprawdzic przyrost?
Nusia, to dobrze, że już się czujesz lepiej, chociaż te zatoki musza być Kochana dokuczliwe... a z Twoimi testami, to czekamy co jutrzejsza tempka pokaże, co za cykl... oby ostatni!
Piraniu, mam nadzieję, że jedziesz wypoczywać!! jak tak, to udanego weekendu
czarna_perla, a ile czasu wyjdzie Ci, że się suplementujesz i dietkujesz?
zakręcona, śliczna beta! robisz powtórkę, żeby sprawdzic przyrost?
Nusia, to dobrze, że już się czujesz lepiej, chociaż te zatoki musza być Kochana dokuczliwe... a z Twoimi testami, to czekamy co jutrzejsza tempka pokaże, co za cykl... oby ostatni!
Piraniu, mam nadzieję, że jedziesz wypoczywać!! jak tak, to udanego weekendu
czarna_perla, a ile czasu wyjdzie Ci, że się suplementujesz i dietkujesz?
liluś Jak sie ciesze !! piekna betka, jak mowia ze w normie to na pewno tak jest, teraz czekamy do poniedzialku na powtorke kiedy masz wizyte u gin kolejna ?? w przyszlym tygodniu tak ?
piranha tez sie ucieszylam jak je zobaczylam - tzn wyniki z przeciwcial. Myslisz zeby zbadac kolejno te przeciwjadrowe ? czy na razie odpuscic z tym ? Bo trzy wazne juz mam : przeciwplemnikowe, i antykariolipinowe IGG i IGM, zostaly jeszcze chyba tylko przeciwjadrowe prawda ?
Nie wiem czy dzis jeszcze zdaze zrobic test kochana tzn moge zrobic, ale czy bedzie wiarygodny ? wrocilismy przed chwila, bylismy nad jeziorem, potem na chwilke w sklepie,pilam niedawno wiec nie wiem czy jest sens robic tescior hmm.. Ten Guajazyl moge kupic w aptece bez recepty ? moze kupie jeszcze w przyszlym tygodniu, jak okaze sie ze owu nie bylo..?
Jedz i odpoczywaj :* w razie co, bede pisac
Dorcia hop hop gdzie jestes ?????
Ana hej kochana :* jak Cie dawno nie bylo !!! co u Was ? Staracie sie juz na nowo ?? :-)superasnie !!! bede mocno trzymac kciuki, zreszta sama wiesz !! Zagladaj czesciej
mama kubulki witaj ja Cie pamietam, pisalas wtedy kiedy ja sie pojawilam, ale potem zamilklas wiec nie bylo dane poznac mi Cie blizej niestety
kiraa co u Ciebie kochana ??
Dziewczynki jesli ktoras z Was, ktora niedawno sie pojawila,zostanie z Nami na stale i chce byc ujeta w liscie to bardzo prosze napisac, bo sama niestety nie ograniam Was wszystkich ktore jestescie od niedawna :-(
Starających się :6
Oczekujących na staranka : 9
LUTY 2014 :
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
MARZEC 2014 :
Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )
piranha tez sie ucieszylam jak je zobaczylam - tzn wyniki z przeciwcial. Myslisz zeby zbadac kolejno te przeciwjadrowe ? czy na razie odpuscic z tym ? Bo trzy wazne juz mam : przeciwplemnikowe, i antykariolipinowe IGG i IGM, zostaly jeszcze chyba tylko przeciwjadrowe prawda ?
Nie wiem czy dzis jeszcze zdaze zrobic test kochana tzn moge zrobic, ale czy bedzie wiarygodny ? wrocilismy przed chwila, bylismy nad jeziorem, potem na chwilke w sklepie,pilam niedawno wiec nie wiem czy jest sens robic tescior hmm.. Ten Guajazyl moge kupic w aptece bez recepty ? moze kupie jeszcze w przyszlym tygodniu, jak okaze sie ze owu nie bylo..?
Jedz i odpoczywaj :* w razie co, bede pisac
Dorcia hop hop gdzie jestes ?????
Ana hej kochana :* jak Cie dawno nie bylo !!! co u Was ? Staracie sie juz na nowo ?? :-)superasnie !!! bede mocno trzymac kciuki, zreszta sama wiesz !! Zagladaj czesciej
mama kubulki witaj ja Cie pamietam, pisalas wtedy kiedy ja sie pojawilam, ale potem zamilklas wiec nie bylo dane poznac mi Cie blizej niestety
kiraa co u Ciebie kochana ??
Dziewczynki jesli ktoras z Was, ktora niedawno sie pojawila,zostanie z Nami na stale i chce byc ujeta w liscie to bardzo prosze napisac, bo sama niestety nie ograniam Was wszystkich ktore jestescie od niedawna :-(
Starających się :6
Oczekujących na staranka : 9
LUTY 2014 :
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
MARZEC 2014 :
Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )
Ostatnia edycja:
czarna_perła
Lilly mi wychodzi coś między 17-18 tygodni suplementacji i diety do pierwszych starań....Nuuska ja skorzystam z zaproszenia ...jak możesz to proszę dopisz mnie do listy...starania - czerwiec (dziewczynkowe)
Nuuśka właśnie słyszałam że mnie wywołujesz...jestem, jestem !!! tylko mocy nie mam !!! Nadrobię jutro !!!
Lilly super...piękna beciorka !!! W poniedziałek idziemy razem na betę ...u mnie będzie piękny spadek u Ciebie rewelacyjny wzrost !!!
Gorgusia,Maggie,Piranha,Nuuśka,Krystian,Lilly,Ana,mamakubulki,elmo,ewelin,matik,ilaczek,
czarna perła, małe liski,daria i dla Was wszystkich duuuży buziak walentynkowy
BUZIOLE FOR ALL OF U !!!
Lilly super...piękna beciorka !!! W poniedziałek idziemy razem na betę ...u mnie będzie piękny spadek u Ciebie rewelacyjny wzrost !!!
Gorgusia,Maggie,Piranha,Nuuśka,Krystian,Lilly,Ana,mamakubulki,elmo,ewelin,matik,ilaczek,
czarna perła, małe liski,daria i dla Was wszystkich duuuży buziak walentynkowy
BUZIOLE FOR ALL OF U !!!
Ostatnia edycja:
zakrecona
Lilly tak robię w poniedziałek Mocno trzyman kciuki za Ciebie
Airfixmoj K mowil ze jak w rozmowie powiedziałam ze ide kupic dla niego prezent walentynkowy to pomyslal o bucikach i coś podobno sciemnialam jak pytal sue kiedy testujemy:-)
Czarna perla wszystko wskazuje ze doczekaliśmy sie :-) choc jeszcze niedociera do mnie
Piranha milego wyjazdu :-) jeszcze raz dziękuję za interpretację wyniku Bo ja to ciemna w tym jestem Co ja bym bez Was zrobiła??!!! :-*
Nuuska' cieszę że Ty i Olcia jestescie zadowolone :-) oczywiście jak i do poprzedniej przesyłki teraz tez dorzuciłam mnóstwo fluidow :-)
Oczy niebieskie mi tez sie wydaje ze najszybciej takie Kosmetyki to w rosmanie a na pewno sa takie małe pojemniczki jak Lena napisala
Lenka to moja pierwsza beta kolejna w poniedziałek
Klaudia w Koszalinie gdzie mieszkam byla Sylwia Grzeszczak Fajnie bylo
Dobrze ze z dzidzia wszystko ok
Mamakajai co tam ciekawego kupilas? :-)
Male liski to spoko masz gina :-)
Gochana pewno tez niedługo kupisz takie cudowne buciki :-)
Kiraa,słońce Ty moje co tam u Ciebie?
Airfixmoj K mowil ze jak w rozmowie powiedziałam ze ide kupic dla niego prezent walentynkowy to pomyslal o bucikach i coś podobno sciemnialam jak pytal sue kiedy testujemy:-)
Czarna perla wszystko wskazuje ze doczekaliśmy sie :-) choc jeszcze niedociera do mnie
Piranha milego wyjazdu :-) jeszcze raz dziękuję za interpretację wyniku Bo ja to ciemna w tym jestem Co ja bym bez Was zrobiła??!!! :-*
Nuuska' cieszę że Ty i Olcia jestescie zadowolone :-) oczywiście jak i do poprzedniej przesyłki teraz tez dorzuciłam mnóstwo fluidow :-)
Oczy niebieskie mi tez sie wydaje ze najszybciej takie Kosmetyki to w rosmanie a na pewno sa takie małe pojemniczki jak Lena napisala
Lenka to moja pierwsza beta kolejna w poniedziałek
Klaudia w Koszalinie gdzie mieszkam byla Sylwia Grzeszczak Fajnie bylo
Dobrze ze z dzidzia wszystko ok
Mamakajai co tam ciekawego kupilas? :-)
Male liski to spoko masz gina :-)
Gochana pewno tez niedługo kupisz takie cudowne buciki :-)
Kiraa,słońce Ty moje co tam u Ciebie?
Ostatnia edycja:
reklama
małe liski
Dorcia jakie SŁODZIAKI!!!! aż by się chciało poprzytulać te kulki kudłate!
Lilly będzie dobrze - wierzę w to
Pirahniu miłego wypoczynku!
Nusiu przepisz mnie z sierpnia na czerwiec :-)
...dziś przyszły do mnie paski Merck, próbowałam zmierzyć ph - dziewczyny z ubogim śluzem jak sobie radziłyście z mierzeniem ph? pasek zmieniał kolor po nałożeniu milimetru śluzu ? U mnie chyba zmienił się kolor na taki pomiędzy ph 4,7-5 (ale wyjściowe ph na pasku to też chyba 5, więc sama nie wiem..)
MIŁEGO WEEKENDU!!!
Lilly będzie dobrze - wierzę w to
Pirahniu miłego wypoczynku!
Nusiu przepisz mnie z sierpnia na czerwiec :-)
...dziś przyszły do mnie paski Merck, próbowałam zmierzyć ph - dziewczyny z ubogim śluzem jak sobie radziłyście z mierzeniem ph? pasek zmieniał kolor po nałożeniu milimetru śluzu ? U mnie chyba zmienił się kolor na taki pomiędzy ph 4,7-5 (ale wyjściowe ph na pasku to też chyba 5, więc sama nie wiem..)
MIŁEGO WEEKENDU!!!
Podziel się: