reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczynki, jesteście naprawdę kochane,ale kurcze wydaje mi sie,ze babka ma naprawdę dobry i nowoczesny sprzęt,dostałam opis na wszelki wypadek i tam jest napisane ze ludzik ma tylko 2mm. Jutro już będę może spokojniejsza,dziś jestem w mega szoku

reklama
Lilly spokojnie, poczekajmy na Pirahnię. W którym jesteś tygodniu? Ja sobie myślę, że jeśli człowieczek ma 2 mm, to rzeczywiście nie jest możliwe by zmierzyć serduszko (nie wiem czy mądrze piszę)

Lilly kochana to 7 tydzień plus kilka dni .... nie denerwuj się !!! Może owulka była później i serdusio pokaże się za tydzień !? W tym "wieku" fasolinka ma 2-4 mm ...więc tu jest wszystko ok ... a serdusio słychać później !!!
Uwierz mi ...wiem co czujesz....wiem jakie to nerwy...naprawdę wiem !!! Ciężko nie myśleć !!! Ale ja myślę że będzie dobrze...jestem pełna nadziei !!!

ale naskrobałyście! Nie nadrobię, nie ma szans:(.
Miałam straszny kocioł w pracy przez ostatnie 1,5 tygodnia
Zakręcona, ale fajnie! gratuluje! i mieszkanka też, fajny czas teraz Was czeka - urządzenie nowego mieszkanka i przygotowanie na przyjście dzidziusia:) i czekamy na relację, jak zorganizowałaś piątek! Ale będzie niespodzianka:-D
Lily, nie martw się na zapas, musisz uzbroić się w cierpliwość i zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie.
Matik, ściskam mocno!
Czarna perła, odnośnie do tych suplementów - a to nie jest tak, że wapń i magnez, jeśli są w jednym preparacie będą konkurować ze sobą o wchłanianie? jako metale 2wartosciowe? Mnie też czeka już niedługo zakup tych wszystkich medykamentów, ale nie wiem na co się zdecydować:confused:
A u mnie w tym cyklu chyba bez owu, wieczorem wkleję zdj testów - już raz prawie był pik, a potem bladziochy same.
Piraniu, jeśli w tym cyklu nie będę miała owu/lub nie będzie to pewne to chyba nie warto oznaczać progesteronu? Jak myślisz?

Miłego dnia

lilly kochana nie martw sie od razu !! Czy na ten wiek ciazy jaki masz powinno byc juz widac serduszko ?

małe liski no zawsze mozna bylo wejsc w profil tam sa dwa albumy i widzialas je normalnie, a Ty nie masz do Nich podgladu w ogole ? :zawstydzona/y:

piranha ja wymiekam juz :confused: tempka sie nie ruszyla w ogole, baaa powinnam rzec ze jest piekna, jednostajna jak malo kiedy u mnie, ale wnerwia mnie to coraz bardziej :dry: Robic dzis testy ? o 16 i 20 ?
Boje sie, ze wczorajszym serduchem znowu cos nawalilam, ale moze owulacja jak ma jeszcze byc to poczeka te 3 dni :dry:

Lilly nie martw się. Idź do innego lekarza. Ja tak bym zrobiła w razie . wątpliwości. Trzymaj się:)
Dzisiaj moja kolej na wizytę. Czekam w kolejce do lekarza od 6 ! Zimno było bo przed 7 otworzyli przychodnie. Miłego dnia

gdusia_ pewnie masz racje...zakupie osobne tabsy..chciałam sobie polepszyc ...strasznie nie lubie łykac tabletek a szczególnie takich duzych - zawsze mam z tym problem...ale widze ze sie inaczej chyba nie da:blink:

ps. miłego dnia ...

reklama
Dziewczynki, jeszcze raz dzięki za wsparcie i przepraszam za zdominowanie wątku kurcze, nie wiem, to jest według OM 7t4d czyli serduszko bić już powinno, choroba, nie wiem, ta moja ginka jest jednym z lepszych położników w mieście, ma dobre opinie w necie, kurcze, no ja na tym usg widziałam to samo co ona, mogę iść do innego lekarza, ale to tez za kilka dni chyba, żeby zarodek mial szansę urosnąć, nie wiem czy sprawdzić znów przyrost bety. nadal jestem roztrzęsiona, a mam dziś wśród ludzi pracować...

Dorciu Ty Kochana przeze mnie teraz przeżywasz ponownie swój dramat...

gdusia, magnez trzeba przyjmować ze 2 godziny po wapniu i wtedy nie zaburzają wchłaniania

Nusia, kurcze, ten Twój cykl znów jakiś pokręcony... trzymam kciuki mocno

mamakaja kciuki mocne za dzisiejszą wizytę &&&&

Do góry