reklama
marchew oj kochana obys mowila proroczo Dobrze ze po dlugim czasie cos sie u Nas ruszylo, od poczatku roku dwie kreseczki sypia sie coraz ladniej Tylko jakos Nam z Dorcia ciagle nie po drodze Ale na kazda z Nas przyjdzie pora, wierze w to
gocha Katowice jest napisane w profilu pod zdjeciem obok
Poki co, znowu cos mnie dopadlo..kurde no. Smarkam i smarkam i przestac nie moge
gocha Katowice jest napisane w profilu pod zdjeciem obok
Poki co, znowu cos mnie dopadlo..kurde no. Smarkam i smarkam i przestac nie moge
Oczy niebieskie
Fanka BB :)
Ewelin, Elmo, Daria jeszcze mam pytanie, co do smarowania buźki po kąpieli dla Maluszków kupić? Mam do kąpieli emulsję Emolium.
Mar-chew
Dorcia - coś Ty, nic nie wiem... wolę się jednak nastawić na dziewczynkę... żebym przy usg się nie poryczała
Marchew kurka aleś mnie wystraszyła...no już myślałam że coś przeoczyłam !!!
Słuchaj będzie co będzie...nic nie zmienisz ...ale racja że lepiej sobie w głowie tak poukładać żeby nie płakać !!! Czekamy aż dzidziuś pokaże co ma między nóziami !!! Zaciskam &&&&&&& za jajeczka !!!
Nuuśka no coś Ty...zostałyśmy same na placu boju niezajajcowane ???
Ja dzisiaj jak byłam na badaniu to widziałam się ze znajomą ... mówiła że panuje grypa,wysoka gorączka i w ogóle...kuruj się żeby Ciebie nie dopadła !!!
Słuchaj będzie co będzie...nic nie zmienisz ...ale racja że lepiej sobie w głowie tak poukładać żeby nie płakać !!! Czekamy aż dzidziuś pokaże co ma między nóziami !!! Zaciskam &&&&&&& za jajeczka !!!
Nuuśka no coś Ty...zostałyśmy same na placu boju niezajajcowane ???
Ja dzisiaj jak byłam na badaniu to widziałam się ze znajomą ... mówiła że panuje grypa,wysoka gorączka i w ogóle...kuruj się żeby Ciebie nie dopadła !!!
Ostatnia edycja:
Kiraa
Piranju
a ta rybka to zebra czy mini- piranja?:-) Gratulacje
roszpunka
dzieki, ale chce sama jak bedzie z czyms problem, to bede pytac :-)
Aljul
ale sie wzruszylam opowiescia
Nuska
trzymam kciuki za wzgorek ja przenosze sie na marzec, biore urlop chorobowy na polecenia gina i jade nad morze sama z M mala Kircie robic
Widzialam i wiedzialam ze chuc cie dopadla test piekny
Mtik
za betke... Sliczna
dorcia
kciuki, zeby ladnie spadla
Lilly kurde ale pech
Maleliski
ale sliczna Zosia.... Ja tez taka chceeee
gocha
witaj, jeszcze piku nie widac
,archewciu
trzymam kciuki za zdrowa dzidzie:-)
Oczy
emolium jest dobre
a ta rybka to zebra czy mini- piranja?:-) Gratulacje
roszpunka
dzieki, ale chce sama jak bedzie z czyms problem, to bede pytac :-)
Aljul
ale sie wzruszylam opowiescia
Nuska
trzymam kciuki za wzgorek ja przenosze sie na marzec, biore urlop chorobowy na polecenia gina i jade nad morze sama z M mala Kircie robic
Widzialam i wiedzialam ze chuc cie dopadla test piekny
Mtik
za betke... Sliczna
dorcia
kciuki, zeby ladnie spadla
Lilly kurde ale pech
Maleliski
ale sliczna Zosia.... Ja tez taka chceeee
gocha
witaj, jeszcze piku nie widac
,archewciu
trzymam kciuki za zdrowa dzidzie:-)
Oczy
emolium jest dobre
kiraa ...pamiętaj - najlepsze zawsze zostaje na koniec - czyli synków mamy to teraz czas na córeczki:-)
"Często lecąc w niebo łamię skrzydła, ale nie dają za wygraną - pamiętając że nie poddać się znaczy zwyciężyć"
"Często lecąc w niebo łamię skrzydła, ale nie dają za wygraną - pamiętając że nie poddać się znaczy zwyciężyć"
Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa no właśnie tak myślałam ale ten z 13 dc wygląda na pozytywny na żywo. Te zdjęcia jakieś dziwne mi wyszły ale mogę się mylić. Zobaczymy w przyszłym cyklu zacznę mierzyć temperaturę i stosować się do zaleceń dziewczynkowych
Na dziewczynkę do 12 dc mamy się kochać niby tak? Czy możecie podrzucić tu te suplementy itp ? Bo ja zielona w tym wszystkim
Zakrecona gratulacje ! Cudny prezent na walentynki
Na dziewczynkę do 12 dc mamy się kochać niby tak? Czy możecie podrzucić tu te suplementy itp ? Bo ja zielona w tym wszystkim
Zakrecona gratulacje ! Cudny prezent na walentynki
Podziel się: