reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
marchew oj kochana obys mowila proroczo :) Dobrze ze po dlugim czasie cos sie u Nas ruszylo, od poczatku roku dwie kreseczki sypia sie coraz ladniej :tak::happy2: Tylko jakos Nam z Dorcia ciagle nie po drodze :zawstydzona/y: Ale na kazda z Nas przyjdzie pora, wierze w to :)

gocha Katowice :) jest napisane w profilu pod zdjeciem obok :)

Poki co, znowu cos mnie dopadlo..kurde no. Smarkam i smarkam i przestac nie moge :dry:

małe liski fajne te banerki

Nuuusiu dziękuję za odpowiedź

gochaa też ma problemy z tarczycą - niedoczynność, więc dokładnie wiem o czym piszesz - u mnie pojawiła się około 7 lat temu - po 1 porodzie

Marchew kurka aleś mnie wystraszyła...no już myślałam że coś przeoczyłam !!!
Słuchaj będzie co będzie...nic nie zmienisz ...ale racja że lepiej sobie w głowie tak poukładać żeby nie płakać !!! Czekamy aż dzidziuś pokaże co ma między nóziami !!! Zaciskam &&&&&&& za jajeczka !!!

Nuuśka no coś Ty...zostałyśmy same na placu boju niezajajcowane ???
Ja dzisiaj jak byłam na badaniu to widziałam się ze znajomą ... mówiła że panuje grypa,wysoka gorączka i w ogóle...kuruj się żeby Ciebie nie dopadła !!!

Ostatnia edycja:
Piranju
a ta rybka to zebra czy mini- piranja?:-) Gratulacje

roszpunka
dzieki, ale chce sama :cool2: jak bedzie z czyms problem, to bede pytac :-)

Aljul
ale sie wzruszylam opowiescia :blink:

Nuska
trzymam kciuki za wzgorek :cool2: ja przenosze sie na marzec, biore urlop chorobowy na polecenia gina i jade nad morze sama z M :cool2: mala Kircie robic:happy2:
Widzialam i wiedzialam ze chuc cie dopadla :cool2: test piekny

Mtik
za betke... Sliczna:)

dorcia
kciuki, zeby ladnie spadla

Lilly kurde ale pech

Maleliski
ale sliczna Zosia.... Ja tez taka chceeee

gocha
witaj, jeszcze piku nie widac

,archewciu
trzymam kciuki za zdrowa dzidzie:-)

Oczy
emolium jest dobre

Nuuśka wiesz co ... nie mam jeszcze wyniku bety...robią właśnie teraz moje badanie !!! Dobra jest ta karta stałego klienta w diagnostyce ... nie muszę błagać o wyniki...wchodzę i mam :-D

kiraa ...pamiętaj - najlepsze zawsze zostaje na koniec - czyli synków mamy to teraz czas na córeczki:-)
"Często lecąc w niebo łamię skrzydła, ale nie dają za wygraną - pamiętając że nie poddać się znaczy zwyciężyć"

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa no właśnie tak myślałam ale ten z 13 dc wygląda na pozytywny na żywo. Te zdjęcia jakieś dziwne mi wyszły ale mogę się mylić. Zobaczymy w przyszłym cyklu zacznę mierzyć temperaturę i stosować się do zaleceń dziewczynkowych :)

Na dziewczynkę do 12 dc mamy się kochać niby tak? Czy możecie podrzucić tu te suplementy itp ? Bo ja zielona w tym wszystkim :p

Zakrecona gratulacje ! Cudny prezent na walentynki ;)

Do góry