reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałam się was poradzić bo to pierwszy cykl z testami i nie wiem nic :p czy ten pik był w 13 dc bo nie umiem rozszyfrować. Te testowe kreski są jakieś dziwne ;/

Dzięki za przyjęcie :)

Załączniki

• 1392052502290.jpg
    1392052502290.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 1392052522307.jpg
    1392052522307.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Witaj Gocha :-) Coraz więcej nas marzących o różu - będziemy solidną bazą wiedzy dla statystyk u Pirahni:tak:

Piranha dziękuję! Będę w takim razie męczyła cię w odpowiednim czasie

Aljul my chyba zaczynamy w tym samym czasie starania - lipiec/sierpień tak? Ja dietę zacznę od kwietnia, na razie staram się już lekko zmodyfikować moją codzienną dietę w stronę dziewczynkowej. Wieczorkiem podeślę nazwy suplementów które kiedyś tutaj skopiowałam sobie na forum

małe liski - dobrze dziękuję, jak ja znajdę coś ciekawego to też będę podsyłać. Odczytałaś może to co pisałam z tej książki K. Wójcika - dużo tam pisze tych rzeczy które zostały poruszone - dosyć ciekawa lektura

A powiedzcie czy witamina c może wpłynąć na dziewczynkowe starania bo ja biorę 5x200 mg bo niby pomaga w hashimoto ? Jak z tym jest ? :)

Gocha WITAJ !!! Co do tarczycy-nie pomogę niestety !!! Ale kciuki w odpowiednim czasie będą zaciśnięte !!!

Laseczki nieogarne dzisiaj każdej odpisac ;-) ale jak juz pisalam narazie nie dziekuje żeby niezapeszyc :-)

Staram sie i nie powiem K do piątku;-) kupiłam test w rossmanie

Milla ale masz przystojniakow w domu
Elmo sliczny synuś :-)

Nuuska kciuki za,owocny cylk :-)
Ale jestem zmęczona Masakra

Dziękuję że jestescie Milego wieczoru

Aljul nie podeślę jednak zdjęcia banerku spiderman'a - właśnie przeglądam zdjęcia z urodzin, mam zdjęcia banerka ale zrobione z daleka i prawie nie widać szczegółów, światło do tego kiepskie. Kolega na pewno robił zdjęcia banerka swoim super aparatem :-)- może podeśle mi w następnych dniach, wtedy zamieszczę.

Ale przekopałam stare zdjęcia - to jeden z ostatnich banerków, który akurat robiłam dla koleżanki. Jest fotografem dziecięcym - przy okazji polecam robi bardzo ładne zdjęcia :tak:. Wracam do banerków i obrazków dziecięcych od marca, mam nadzieję.

3P4A7394.jpg

Załączniki

• 3P4A7394.jpg
    3P4A7394.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 41
piranha a dzis jeszcze powtarzac tesciora czy nie ? Czy poczekac do jutra ? :) :blink:Wzialm 1/4 dupka, ale tak. Biore pod uwage to ze moze byc tak jak kiedys pamietasz ? ze pierwszy pozytywny test byl zafalszowany i dopiero potem po chyba 3 dniach jak dobrze pamietam byl ten wlasciwy :blink: Choc ginka mowila, ze owulacja tuz tuz to hmm, moze akurat ? Czyzby wiec Estrofem nie wydluzyl w tym cyklu I fazy ? :happy2:

aljul Slonce mi zamawiala ze swojego konta piranha na ebay-u bo ja tam konta nie mam jeszcze. Na pewno tam testy oplacaja sie bardziej niz tu kupujac w Polsce, bo za 50 sztuk o czulosci 30 zaplacilam wlacznie z przesylka 63zł ( z Anglii) a tu w Polsce za 30sztuk o czulosci 30 placilam i tej kobiety ktora mnie okantowala z przesylka 58zł :zawstydzona/y:zdzierstwo normalnie.

gocha witaj :) widze, ze jestes ze Slaska, a skad dokladnie ? i widze, ze kolejna kobitka tarczycowa - witaj w gronie :blink:szkoda ze kolejna staraczka dziewczynkowa, dawno nie bylo tu nikogo oprocz mnie i Dorci starajacych sie o siusiaczki.

reklama
Nuuska dokładnie jestem z Gliwic ;) a Ty ? No niestety tarczyca moze być bardzo uciążliwa ale jak się w miarę wyreguluje to można z tym żyć :)

Do góry