reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecona a czy moge naniesc tam poprzedni wykres tez ? tak zeby inni widzieli tzn jest tam funkcja cofnij jak na enpr ? Acha , i jak pisze notatke, to za chiny nie chce mi sie zrobic tak zeby bylo pod spodem tylko wszystko idzie w jednej linii, od czego to zalezy wiesz moze ? :sorry:

reklama
Nuuska kurcze nie wiem czy mozna naniesc poprzednie cykle.
Raczej nie ma opcji zeby inni widzieli Twoje poprzednie wykresy Tylko Ty mozesz. A co do notatek hmm... A sprobuj enterem zejsc do nowej linijki

Cześć dziewczyny. Ja tak tylko na chwilkę. jeszcze w dwupaku. Brzuch boli, pachwiny ciagna, czasami łapią mnie skurcze (dość mocne) ale narazie tyle. Czekam aż coś sie zacznie dziać, zaraz oszaleję. Trzymajcie za mnie kciuki a by coś sie wreszcie rozkręciło. Pozdrawiam i całuję Was wszystkie.

Ewelin oczywiście że trzymamy ...zaciskamy mooocno !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Już niedługo...już tak niewiele zostało żeby przytulić małą kruszynkę !!!
Próbowałaś już naturalnych wywoływaczy porodu ???

Hej wpadam przelotem bo zero czasu. Teraz mały śpi większy zaraz też i ja padam na pysk. Jak tam Elmo? Urodziła wiadomo coś?

Ewelina już niedługo przytulisz córeczkę.

Kira to Ty pisałaś że Ci się cera pogorszyla po tych tabelach, bo mi okropnie. Mam nadzieję, że się opłaci chociaż ich branie:-)

Matik trzymasz wszystkich w niepewności, ale i tak z tego będzie bobas.:-)

Do moich starań coraz bliżej i zaczynam się bać czy się uda i czy dam radę. Trójka dzieci to już coś, ale zawsze tyle chciałam mieć co nie oznacza, że obawy są:-) buziaki dobrej nocy.

Milla tak Elmo już wie jak jej synuś wygląda ... pewnie niebawem się do nas odezwie !!!
Nie mogę się doczekać aż zobaczę ten mały tak bardzo wyczekiwany cud !!!

zakrętka, super te serduszka, ja też uwielbiam takie romantyczne bibelotki, aż narobiłaś smaka na kurs po lumpkach

Nusia jupiii, super, że udało się z danych założonych przez zakrętkę. ciekawe dlaczego enpr likwidują

Matik, to może jutro już nie musisz z pierwszego siusiania robić

Kira, ja nadal wierzę, że Wasze serduszko bylo akurat i też z tego cosiek będzie!!

Ewelin, kciuki zaciśnięte mocno &&&&

reklama
Elmo Bardzo Bardzo GRATULUJĘ WYMARZONEGO ZDROWEGO SYNUSIA!!!!!! :-)

Marchew i Gorgusia
- ktokolwiek u was w brzuchu zamieszkał, piękne te wasze dzieciaczki. Ja się zupełnie nie znam na odgadywaniu płci ze zdjęć usg, ale zaciekawiłyście mnie tym wątkiem o kształcie czaszki i zaraz zerknę na stare fotki w albumie, bo wydaje mi się że moi chłopcy nie mieli właśnie okrągłych główek tylko takie podłużne, owalne bardziej

Pirahna piękna ta twoja córcia, jeju jak mi się marzy taka słodka dziewczynka!

Lilly ha ha ha :-D no widzisz jakbyś znajomym wcześniej słówko szepnęła to by się bardziej postarali i coś pod ciężarówkę przygotowali, a tak bidna siedziałaś przy stole:-D

Zakręcona cudne serca upolowałaś w sklepie, chyba handmade. Ja też uwielbiam takie pierdółki - gdzie powiesisz? Może jednak na drzwiach od sypialni, w nowym mieszkanku :-D?

Kiraa super, że wyjechaliście i to w dodatku nad morze (kocham morze!!!). Znad morza przywieziesz dużo dziewczyńskich jonów :tak:

Matik kiedy pochwalisz się nam II tłustymi krechami :-) ? Wszystko jest na dobrej drodze - masz super wykres! Nie ma innej opcji!!!

Zrobiłam kajmakowy tort, który polecała Dorcia i wyszedł wyśmienity!

Jeszcze chciałam wam napisać o dwóch wspaniałych wiadomościach i pokrzepić trochę tu dziewczyny dłużej starające się, że marzenia o dzidziusiu w końcu się spełniają tylko trzeba walczyć i nie poddawać się - właśnie się dowiedziałam, że dwie moje znajome są w dłuuuuugo wyczekiwanych ciążach!!!Jedna koleżanka starała się o pierwsze swoje dziecko ponad 3 lata, druga koleżanka - niecałe 2 lata. Tyle stresu, tyle łez, tyle złych dni, dołów ile miały w ciągu tego czasu..., pewnie nie o wszystkim też wiem i na pewno nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego jak się czuły, czekając co miesiąc na II kreski. W każdym razie udało się, są prze szczęśliwe, unoszą się chyba kilka cm nad ziemią :) Cieszę się bardzo!

Do góry