reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorciaale sie uśmiałam z moim K Będziemy te serduszka wieszac na drzwiach zamiast nieprzeszkadzac :-D
Smacznego :-)

aniasto serduszka ktore mozna powiesic na scianie np w przedpokoju :-D
Jest z lnu Ja lubie takie naturalne romantyczne pierdulki :-)

Nuuska to super ze sie udalo :-) jupii Cieszę sie ze moglam pomoc :-*

Kiraa jeszcze w spa siedzisz???:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcona ........ależ ja jestem walnięta .....wiesz co ??? Ja myślałam że ania pyta o "serduszka" w ovufriend....wiesz jak jest sexik to dajesz serdusio....bo dziewczyny gadają o tych wykresach,zmianach itp. !!! Nie no ...naprawdę mam coś z głową !!! Ale swoją drogą nie zły pomysł co ??? Tylko kurna mało tych serduszek masz !!! A serduszka cudne...handmade chyba ???

Nusia niedoczytalam widocxnie. Juz rozumiem. A tak jak ktoras z dziewczyn pisala ze Ci Zalozy konto i przesle haslo i login... Bo wiesz co ja w sumie to drugie konto zakladalalam w pracy.

Dorcia:* haha, a ja czytam i sobie mysle o co biega?;) jaki sexik?

hahahah Dorcia czytam serducho = sexik i mysle : Ale co maja do tego serduszka z ciucholandu ?? :-D mi Ł. zbyt wiele nie powiedzial i pewnie nie powie - dalam za wygrana na razie, ale tylko na razie !

zakrecia super juz uzupelniam ten cykl :-)a powiedz mi, masz tam taka mozliwosc ze mozesz podgladac ewentualnie uzupelniac swoje poprzednie cykle ?

Zakreciu
zdobycz z lumpexu sliczna:-) dopiero po spa jestem i po kolacji i po spacerze nad morzem i w koncu teraz maly bawi sie w sali zabaw a ja z ipadzikiem chill oucik, mimo ze sporo dzieci tutaj, ale nie ma ciagle mama pobaw sie ze mna..... A dzis jak bylismy na plazy na placu zabaw, na cala petarde mowi, mama a braciszka i siostzyczki nie mozna kupic :happy:

a propos kont to ja mam chyba juz wszedzie i ovufriend, i 28 dni ale tam nie wyznacza owu i ff, i jeszcze jakis zagraniczny serwis, w tym cyklu wszedzie inny dzien owulki mi zaznacza :eek:

właśnie mi mój mąż pojechał do sklepu i mówię żeby jeszcze test kupił a on żeby lepiej jeszcze poczekać :shocked2::wściekła/y:
zobaczymy czy żartował :wściekła/y:

Kira jakie masz jeszcze strony gdzie sam program wyznacza owu??

Mam jeszcze urbie, womanlog
a poszukuje cos dalej :-) moze w koncu dowiem sie kiedy mialam owu :laugh2:

reklama
Do góry