reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aljul ale słodzinka....a jakie włoski czarnutkie...CUDO MALEŃKIE !!!

małe liski i jak ...imprezka udana ??? Cieszę się że torcik smakował ( Ciebie tez tak drogo wyniósł?)
U nas znikał szybciej niż śnieg dzisiaj za oknem !!!

reklama
Dziewczyny..też miałam ochotę go zjeść jak go zobaczyłam:-):-D:-)

IMG_2414.jpg

a to straszy ....to zdjęcie co do tych oczu o których piszę:-)

Załączniki

• IMG_2414.jpg
    IMG_2414.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Aljul masz pięknych synów, córcia będzie równie piękna :-)

Dorcia tort był rewelacyjny i rzeczywiście cenowo nie wyszło tanio - chyba tyle samo zapłaciłabym w cukierni za zamówiony tort :-D ale było warto. Ja zresztą lubię piec tak więc dla mnie to też przyjemność.

dziend dobry :)))

Pierwsza ! :D

lilly tez sie wczoraj zastanawialam czemu zamykaja, moze przez to ze darmowy ? :dry: Bo teraz prawie kazdy jest platny, a strona na ktora oni przekierowuja ze tam mozesz sobie zalozyc wykres to strona 28dni, gdzie prowadzenie wykresu tez jest platne niestety.

piranha wczorajszy test tak jak pisalam, krecha ciut jasniejsza, ale praktycznie wszystko do siebie podobne :blink: nie wiem czy te testy tak maja ? Dobrze ze dzis usg, kolo 9-9.30 ide.
Dzis po poludniu zrobie 40, bo 20 mialam tylko dwie, ale mowisz ze nie mam sie co martwic, ze to nie pokaze Nam piku tak ? Wydaje mi sie, ze one na pewno sa bardziej wiarygodne w moim wypadku od 20 prawda ? :happy2:

aljul przesliczne dzieciaczki :-) do zjedzenia !

matik kciukam od rana za dwie tluste, niczego innego na pewno nie zobaczysz juz :tak:

zakrecia kciukaski za tempke ! niech pnie sie do nieba hen hen i niech w koncu skonczy sie | | :happy2: dalej obstajesz przy testowaniu w srode ? :)

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 9

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 12-14.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Tylko nie wiem czy zauwazycie Nie chce narazie zapeszac :-) wiec dalej trzymajcie kciuki :-)

Piranha dla Ciebie:-*

dziewczyny jak myślicie powiedzieć mojemu K dopiero w walentynki Zeby mial prezent?
Tempki nie mierzylam bo od 3 nie spalam coś mnie kluje po prawej stronie w klatce piersiowej:-(

Załączniki

• DSC_1126.jpg
    DSC_1126.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_1125.jpg
    DSC_1125.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_1124.jpg
    DSC_1124.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Zakręcona GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER A JEDNAK PONIEDZIAŁKI TEŻ SĄ SZCZĘŚLIWE. JUUUUPI:-D
NUDNEJ I ZDROWEJ CIĄŻY

Matik
a gdzie Twoje tłuste krechy czekam na foto:-D z zaciśnietymi kciukami

reklama
Zakręcona!! Gratulacje ogromne!!!! Ale super się tydzień zaczyna! :-D Hehe, ja bym chyba nie wytrzymała do piątku i powiedziała dziś, ale jak myślisz, że wytrzymasz, to prezent na pewno byłby świetny! (parę maleńkich bucików kup - różowych oczywiście :tak:)

Matik, Ty to sikaj z rańca, chowaj do lodówki i leć po test :rofl2:

Do góry