reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecia obydwa sa ladne ale jesli chodzi o pierwsze wrazenie, to wydaje mi sie ze pierwsze ciut lepsze :happy: Ja kiedys mialam konto na ovu friendzie ale denerwowalo mnie to ciagle ich wyznaczanie owulek, odejmowanie punktow jak nie bylo ciazy itp. i konto usunelam. Teraz chcac zarejestrowac sie drugi raz caly czas pokazuje mi sie informacja ze jestem zarejestrowana ale to nie prawda bo konto usunelam co sprawdzalam bo nie umiem zalogowac sie na stare haslo i login. Nie wiem o co tu chodzi ale to strasznie denerwujace, mam nadzieje, ze piranha pomoze :zawstydzona/y:

lilly no wlasnie probowalam ale nic. To wyglada tak jakby oni mieli gdzies tam obok mojego starego konta spisany IP komputera z ktorego bylo zakladane, i nie moge ze swojego komputera zalozyc go ponownie, niezaleznie od tego jakiego maila wpisuje, czy swojego, czy L. no nic nie chce wchodzic :| a to zupelnie bez sensu bo nie mam juz tamtego konta, usunelam je, wykasowalam wszystkie wykresy wiec o co chodzi ? napisalam juz do nich wiadomosc, ale cisza, no a widze ze z enpr. pewne rzeczy juz mi znikaja jak np serducha wiec to juz dlugo nie pociagnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Nusia, to dziwnie, hmm... nie mam pomyslu jak ich jeszcze można obejść, a na odpowiedź pewnie trzeba będzie czekać do jutra, bo to przecież niedzielne popołudnie jest... a z enpr skopiowałaś wszystko i masz gdzieś zapisane? a oni to tak z dnia na dzień nagle zamykają?

Lilyy, Nuuska to pierwsze z tablicy jest wieksze ale pokoje sa mniejsze Korytarz jest wiejszy i kuchnia Jutro zadzwonimy do dziadkow czy cos postanowili od grudnia bo sie nieodzywaja i wtedy będziemy myśleć intensywniej ktore :-) to drugie lepiej wyglada na zywo i ma duzzza garderobe i można zrobic aneks sypialniany a w tamtym pierwszym nie uda sie zrobic aneksu Kurcze ciezki wybor

Pochwalę się co upolowalam wczoraj w ciucholandach :-D

Załączniki

• DSC_1109.jpg
    DSC_1109.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_1108.jpg
    DSC_1108.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Nuuska a ciekawe czy da rade jak zaloze Ci konto na wp i na ovu i przesle i wszystkie dane Patrzyłam i na iPadzie mojego k moge zalozyc nowe konto :-)

zakrecia wysłalam Ci PW :-) to drugie mieszkanko wyglada jak sie patrzy mimo tej ilosci mebli na wieksze :tak:

lilly dzis pojawila sie informacja, ze enpr zamykaja 16-go lutego, niby wszystko zapisalam ale szkoda mi strasznie bo przyzwyczailam sie do Niego od poczatku :-( a dzis juz jak chcialam zapisac serducho bo zniknelo z wczoraj to sie nie da, zniknela mi w ogole juz ta opcja.

Witam

Nusiaa wiesz jak ja zrobilam? Zalozylam nowego maila i zalozylam konto na nowo na ovufriend.

Zakrecona a co to te serduszka??

Nuśka, no to całe szczęście, że nic się nie zmarnowało hihi:-D

Ciekawe czemu to enpr likwidują. Też miałam tam od początku, i miałam tam swój szczęśliwy cykl, i sentyment do niego. Skopiowałam sobie dane, ale z tego pliku niewiele da się rozczytać. Szkoda, szkoda.

anias ale u mnie wlasnie dupa jest z tym. Ja mam trzy dostepne maile, z czego na ovu byl uzyty tylko jeden z Nich. Probowalam dzis zalozyc konto na drugiego maila - Ł. i wyswietla mi sie informacja, ze probuje zarejestrowac sie drugi raz a regulamin ofv tego zabrania i ze jak zapomnialam hasla to mam wpisac poprzedniego maila to mi przesla dalsze wytyczne. No wiec wpisalam i nic nie dostalam na maila wiec nie wiem co tu jest grane :cool: moze chodzi o to, ze z jednego komputera nie mozna ? nie wiem.

reklama
aniaS serduszko=sexik :tak:

Nuuśka ja próbuje od wczoraj z mojego cokolwiek wyciągnąć...ale tak żeby mi prawdę powiedział !!! Będzie ciężko !!! Nie mam czym go "złamać" ???

Ja właśnie serwuje na kolacyjkę "ziemniaczki zapiekane z boczkiem,masełkiem czosnkowym i koperkiem" Ciekawe czy zjadliwe będą !?
A mówiłam Wam że wczoraj zrobiłam ciasto pomarańczowe i ...spaliłam !!!???

Ostatnia edycja:
Do góry