reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka wynik wspaniały, nic tylko się cieszyć;-) NIe nie nie nie nie...jeszcze raz nie! Na pewno częściej niż 1-2 razy w miesiącu! Ale już się nie denerwuj!

Dorcia też słyszałam o takich przypadkach, kiedy facet przed stosunkiem sobie ulży, żeby potem dłużej mógł :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Daria- w ogóle ten siusiak się jakiś taki duży wydaje ( po tatusiu? :-p ). Nie wiem... jeśli okaże się,że to chłopiec to oznacza,że każda ciąża jest po prostu inna. I żadne smaki, samopoczucie i takie tam na nic nie wskazują. Zobaczymy za 2 miesiące. Najważniejsze,że anatomicznie jest ok. Choć nie powiem-ciekawa jestem...
Ciekawe co Piranha na to :)

Dorcia- a jak coś to wirtualny chrześniak może być? :)

Dziewczyny ale mnie rozbawiłyście :-D
Dorcia, dziękuję :-)

Piranju, dorwałam w necie taką tabelkę: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuwCV-IDm3wodFRQSHVqWmk3djdqZThSSDBiQWM4bFE#gid=0, mam pytanko w związku z tym, czy soja jest dziewczynkowym suplementem? Bo gdzieś indziej wyczytałam, ze zwiększa wydzielanie śluzu więc jakby na chłopca? A.. i jeszcze jedno, widzę, że duży wpływ na płeć ma branie Clomidu ale to chyba już duża inwazja w hormony, prawda? Nawet nie wiem czy jest u nas dostępny.
Z tabelki jasno wynika, że odstęp nie ma znaczenia :tak: a mnie tak ciężko w to uwierzyć :szok:

aniaS może uda się wcześniej jak betka poleci w dół ??? Niech będzie że styczeń...a jak uda się wcześniej to super !!!
No to dzisiaj kochanieńka "gwałcimy" swoich chłopów...ale jestem ciekawa czy się czegoś dowiem...czy mi prawdę powie !!!
Ja nie też nie posiadam gumowego Jasia - nie wkładam sobie tam niczego co nie tętni życiem ... ale jako młoda laska próbowałam sama się zaspokoić nie kryłam tego ...dzięki temu nauczyłam się swojego ciała ... wiedziałam jak pokierować chłopem żeby było mi maksymalnie dobrze !!! I nie żałuję !!!

Ale rozkminka ...nooo nie...cały dzień będę się zastanawiać jak tu podejść mojego żeby mi prawdę powiedział ??? Powiem że dzwonił lekarz...i co ? I pytał czy się masturbujesz????? Nieeeeeeeeee
Muszę wymyśleć coś innego !!!

mamakaja sliczny suwaczek, dopiero teraz dojrzalam:tak: Dziekuje kochana ale to znaczy ze bez Euthyroxu mam je nizsze niz podczas brania go ? Bom zglupiala.

gorgusia w drzwiach przytrzasnal :-Dhaha dobre. 3 miesiace ...to by chyba i dwie Renie nie starczyly jak on ma takie niewyzycie :wściekła/y:

piranha mam tez wyniki prolaktyny : 10,93 ( norma 5,18-26,53 ) :blink:
Zastanawiam sie tylko czemu jak ja badalam w lipcu zeszlego roku to byla w 6dc 168,8?? :confused: Choc fakt, badalam w innym laboratorium majacym zupelnie inne normy niz my tu, tam normy byly dla kobiet, mezczyzn i dzieci ogolem, ale o wiele wyzsze.

Dorcia idz za tropem anias - spytaj sie M. czy zna Renie :-p

Ostatnia edycja:
Gorgusia no pewnie że może być !!! Już jestem zakochana w Twoim Kacusiu...zakocham się i w drugim bobasie !!! Najważniejsze że Dzidziuś zdrów jak rybka....ale naprawdę mi ten "siusiak" nie wygląda na siusiak....moim zdaniem powinny być widoczne najpierw jajca !!! Ale oczywiście mogę się mylić !!!

Nuuśka z tym "upuszczaniem" przed stosunkiem to nie wiem czemu...może jak mamakaja pisze żeby móc później dłużej się kochać ???
Ja tylko nie kumam czemu to sami muszą sobie upuszczać...my nie możemy ???

Idę posprzątać...może na chwilę przestanę myśleć o "upuszczaniu" ????

Nuusiątko mam nadzieję że będę mogła się szybciej starać...wszystko zależy od bety. Kolejną robię w poniedziałek !!!

Słuchajcie...sonda BB ( pytam bo podjęłam decyzję że nie chcę hormonów...a jak wiecie nie mogę sobie pozwolić na wpadkę)
Czy uważacie że prezerwatywa to dobry i skuteczny środek antykoncepcyjny ???
Jaki środek anty ( nie licząc hormonów) uważacie za skuteczny ???

Ostatnia edycja:
Nuuśka niższa wartość zazwyczaj jest po zażyciu zabletki, a tu taki numer u Ciebie:szok: Sama nie wiem czemu tak jest, ale to chyba lepiej że spada a nie idzie w górę:tak:
Dorcia ja bym zapytała wprost czy to robi, powiedz np. że w programie śniadaniowym o tym mówili :sorry2: że każdy facet to robi ale wstydzi się żonie przyznać czy coś:baffled:
U mnie przez 5 lat sprawdzała się prezerwatywa na zmianę ze stosunkiem przerywanym, i wpadki nie było.

Ostatnia edycja:
mamakaja super...dobry pomysł...tylko czy mi prawdę powie !!! On wie że ja tego nie toleruję....ehhhhhh
Śliczny suwaczek...niech pomyka szybciutko, nudno i zdrowo !!!

Czy uważacie że prezerwatywa to dobry i skuteczny środek antykoncepcyjny ???
Jaki środek anty ( nie licząc hormonów) uważacie za skuteczny ???

To ja odpowiem na "TAK" za prezerwatywą. Kiedyś brałam tabletki anty, ale mimo prób dopasowania odpowiednich - zawsze tyłam, więc się wkurzyłam i postawiłam na gumkę - może niektórzy uważają, że doznania gorsze itp. U mnie się sprawdza i nie chcę nic innego :tak:

reklama
Dorcia, uważam, ze prezerwatywa to bardzo dobry środek anty :tak:
Nigdy nie używałam nic innego a dzieci mam planowane :-)

Do góry