reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorgusia, jestem bardzo ciekawa co dziewczyny z in gender odpowiedzą. Im bardziej bym zaufała niż lekarzowi ;-)
Trzymam kciuki za dziewusię ale dzidziuś na zdjęciach jest taki słodki, że chyba byłoby mi wszystko jedno :-)

reklama
mamakaja no tak wlasnie. Bo ja nie wiem czy on taki glupi ze myslal ze jak pijany to i plemniki pijane czy co ? :sorry2::dry: No ale to sa wlasnie faceci. A mowilam wiele razy, pytalam czy to robi, bo chcialam wiedziec, bez sensu jest dodatkowe oslabianie, zolnierzy ale zapieral sie ze nie. No a dzis sie okazalo, ze on to zrobil dla mnie :angry: nie no ja nie wiem czy mam sie smiac czy plakac...

aljul nie no ja wszystko rozumiem. Ja wiem, ze faceci tak juz maja,ale kurde bez sensu robota. Glupi jest i tyle i nie omieszkalam mu to powiedziec, za co sie oczywiscie obrazil bo nie rozumial o co chodzi :dry:No tak. Nie rozumial, no przeciez.

Nuśka- wybacz, ale się ciut uśmiałam ;) Wiem,że to dla Ciebie bardzo ważne,że się starasz i nic w tym śmiesznego nie ma. Sama sytuacja,rozumiesz?
Ja kiedyś po M papier z podłogi sprzątałam jak sobie zdejmował z krzyża podczas mojej nieobecności.... Faceci...

Zobaczcie jak mi translator przetłumaczył " i właśnie zauważył jego 13 tygodni, nie dobry na stuknięte strzały.

chory patyk z tysiącem młodocianym" :-D

Nuusiu oni zawsze wszystko przerobią tak żeby sytuacja działała na ich korzyść i żeby dobrze w naszych oczach wyglądać. Ty się zastanawiasz biegasz po lekarzach i tłumaczysz jak "chłop krowie...na rowie":-) a on co - krecią robotę odwala sam!!!

Cześć dziewczynki
Niuśka ale heca :-D

Polisia mamakaja macy i innym , dzięki za wiarę fakt tempka nie spadła dziś drastycznie , zobaczymy jutro najważniejszy dzień uf

jeszcze jak na @ nic nie boli , bolało w poniedziałek ale to już dawno było ;-) normalnie nie doczekanie moje:tak:

Gorgusia faktycznie Daria ma rację może pępowina :tak:

Zakręcona a Ty kurka kied zrobisz test :-) no tak ładny wykres masz :tak: oby było zielono, a jakieś objawy masz?

Gorgusia aż się popłakałam, że co? co to za translator? buahahahahhahaha:-D:-D:-D:-D:-D
Nuuśka nie no nie wiedział chłopina jak ma się wytłumaczyć, i tak palnął, ehh każdy facet jest taki sam:dry:
Każdy facet ma kochankę, Renie Rączkowską i jak to z kochanką zazwyczaj jest, ukrywają się:angry:

Mamkaja hahaha Renia.... hehe az zapytam sie dzisiaj mojego chloupa czy zna taka Panią :p hahaha

hahahahah:-D

gorgusia ja wiem ze w tym nie ma nic smiesznego ale ja sie sama usmialam :-D Staram sie byc powazna ale nie moge jak sobie jego przypomne w tej lazience i ta jego przerazona mine jak mnie zobaczyl bo zapomnial zamknac sie na klucz :wściekła/y: Ja wiem ze wiekszosc facetow to robi ale pierwszy raz przylapalam na tym swojego wlasnego prywatnego chlopa i normalnie zatkalo kakao :cool2:

aljul, mamakaja ale ja Wam powiem ze on czasem taki niepociumany ze ja sie wcale bym nie zdziwila jakby on tak na prawde myslal :wściekła/y: ze jak spusci co leci to potem bedzie sam miod haha nie no rozwalil mnie na maxa co do centymetra.Pijacka sperma i pijane plemniki...taaaa :sorry2:

anias taaa juz to widze jak Ci mowi ze nie zna nikogo takiego a Ty mu na to ze Ty wiesz ze zna dwie :-D Panie Renie ;D

Znalam kiedys taki fajny wierszyk o meskiej masturbacji, ale ja szukac chyba nie moge - glupawki dostane - wpisuje w necie a tu mi sie wyswietlaja stronki - Jak zrobic loda bez odruchu wymiotnego albo Jak robic loda? - 18porad :-D hahaha boze chyba zle sie wysłowilam w tym internecie, wujek google mnie opatrznie zrozumial :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry