gorgusia hhaahhahaha nie no ja jestem opozniona wybacz ale poplakalam sie ze smiechu
Skad Ty to wzielas
Dorcia gumowy Jasiu
ej dzis jak Bozie kocham zostanie mi ten banan na twarzy przez caly dzien !!
A wlasnie powiem Ci, ze nie uzywalam sobie nigdy.Ani z niczym innym procz przyrodzenia Ł.
Jakos mnie nie ciagnely nigdy takie formy samozadowalania sie, kurde wrecz przeciwnie ! Nie wiem czemu ale mnie to odrzuca. A Ł. dobrze wie ze ja tak jak i Ty - nie toleruje tego, no nie, po prostu nie.Uwazam ze jak chlop ma kobite w domu to po mu jakas Renia ? No ale nie ma co sie oszukiwac niestety, bo to oni znakomicie oszukuja Nas, kazdy z Nich to na pewno robi, nie wierze ze nie ! No ale teraz to by mugl chlopina sobie odpuscic ze tak powiem
Jak wroce z pracy wieczorem to mu nagadam do sluchu bo rano juz mu powiedzialam, ze jak tak bardzo lubi Renie, to ja moge Nia byc
jak jest czas ze boboseksow nie ma a mozna.haha Boze nie koncze ten temat bo mi sie w glowie naroilo od zbereznosci a tu nawet poludnia nie ma !Wstyd !
araki on mi sie nie miesza do forum - kiedys przeczytac chcial - bo to ciekawskie stworzenie badz co badz ale akurat pisalysmy cos o sluzie
No wiec o malo to on odruchu wymiotnego nie mia, stwierdzil ze jestesmy oblesne i on nie wie jak my mozemy o tym pisac.
piranha, Airfix mamakaja wlasnie mi kolezanka zadzwonila z przychodni bo przyszly moje wyniki TSH. No i dziwne. Tydzien temu po wzieciu 50mg Euthyroxu mialam TSH
1,80 a wczoraj pierwszy raz badajac TSH bez Euthyroxu wynioslo
1,69. Co o tym myslicie ? bo ok fajnie ze niskie, ale ja myslalam, ze bez Euthyroxu tak calkiem na czczo to ono powinno byc wyzsze prawda ?