reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurcze,rozpisalam sie,i mi nie chcialo dodac posta :-/

Nuska,ale sie usmialam hehe :-D mojemu tez bym nakopala do dupy jak bym go przylapala,zycia by ze mna nie mial hihi

Gorgusia,boskie tlumaczenie,musze to dzieciom w szkole pokazac zeby przestaly tlumaczyc z translatorem ;-)

reklama
mamakaja myślisz że każdy facet ma Renię Rączkowską...bo Nuuśka zaczęła ten temat i teraz mam niezłe myślenice !!!

Nuuśka powiem Ci tak...ja gdybym mojego przyłapała na samozadowoleniu to bym ...zabiła !!!
Może faktycznie myślał że robi dobrze ... niezdrowe żołnierzyki wyrzuca z organizmu ??? A może nie miał co wymyśleć ???
Nie toleruję takiej formy upuszczania życiodajnego płynu...mój M o tym wie !!!
Nie mam pewności że potajemnie robi coś takiego ... bo nie mam ... ale tak się zastanawiam czy jak zapytam czy mi prawdę powie ? Nie kochaliśmy się 6 albo 7 tygodni :szok:czy jest możliwe że facet wytrzyma taki czas bez "upuszczenia tego i owego" ???
Aleś mi Nuuśka dała zagryskę ...nooooooooo... teraz będę go śledzić !!!
Nuusiątko a że tak zapytam Ty nigdy chłopa nie zdradziłaś z gumowym Jasiem ?

Kurczaki jaki temat ? Dobrze że nasze chłopy tego nie czytają ( nie czytają - prawda?)

Gorgusia mnie to na siusiaka nie wygląda...ja obstawiałabym dziopeczkę ...siuraczek ciut inaczej chyba wygląda ? Ale Ci przetłumaczył ten translator...to może chiński był ??? Hahahaha !!!

Matik zaciskam wszystko ( a jak się dowiem że mój się masturbuje to i jemu co nieco zacisnę)
Ale tak serio to kciuki trzymam mocno .... i nie mogę się doczekać jutrzejszych wieści !!!

Anette trzymam mocno kciuki żeby tempka pięła się w górę !!!

Nuuska na pewno miałaś ten sam translator co Gorgusia ....hahaha !!!! Boże ale się uśmiałam ....:-D

Dorcia kochanie............ no co Ty ? Też kiedyś w to nie wierzyłam, a jednak. Nie wierzę, żeby wytrzymał 6-7 tygodni, rozniósłby dom i wszystko dookoła. :tak:
Roszpunka jesteś nauczycielką angielskiego?

Ale macie dziś tematy Dziewczyny :-D:-D:-D

Dorcia, daj spokój chłopowi, na pewno czasem mu się zdarzy, ja mojego nawet nie pytam, bo na co mi ta wiedza ;-) Dopóki nie woli pani Reni (swoją drogą dobre imię) od przytulasów ze mną, a wiem że nie woli ;-) to nie jest problem. Inaczej jak są staranka, wtedy trzeba pilnować bo każdy żołnierzyk cenny... :tak:

Nuśka, Ty uważaj żeby się Twój nie dobrał do naszego forum bo dopiero będziecie mieć kłótnię ;-)

Ciekawe co tam u Elmo... ale bym chciała już być na jej miejscu...

gorgusia hhaahhahaha nie no ja jestem opozniona wybacz ale poplakalam sie ze smiechu :-DSkad Ty to wzielas :-D

Dorcia gumowy Jasiu :-D:-D ej dzis jak Bozie kocham zostanie mi ten banan na twarzy przez caly dzien !! :-D A wlasnie powiem Ci, ze nie uzywalam sobie nigdy.Ani z niczym innym procz przyrodzenia Ł. :wściekła/y::-D Jakos mnie nie ciagnely nigdy takie formy samozadowalania sie, kurde wrecz przeciwnie ! Nie wiem czemu ale mnie to odrzuca. A Ł. dobrze wie ze ja tak jak i Ty - nie toleruje tego, no nie, po prostu nie.Uwazam ze jak chlop ma kobite w domu to po mu jakas Renia ? No ale nie ma co sie oszukiwac niestety, bo to oni znakomicie oszukuja Nas, kazdy z Nich to na pewno robi, nie wierze ze nie ! No ale teraz to by mugl chlopina sobie odpuscic ze tak powiem :dry: Jak wroce z pracy wieczorem to mu nagadam do sluchu bo rano juz mu powiedzialam, ze jak tak bardzo lubi Renie, to ja moge Nia byc :-D:-D jak jest czas ze boboseksow nie ma a mozna.haha Boze nie koncze ten temat bo mi sie w glowie naroilo od zbereznosci a tu nawet poludnia nie ma !Wstyd !

araki on mi sie nie miesza do forum - kiedys przeczytac chcial - bo to ciekawskie stworzenie badz co badz ale akurat pisalysmy cos o sluzie :-D No wiec o malo to on odruchu wymiotnego nie mia, stwierdzil ze jestesmy oblesne i on nie wie jak my mozemy o tym pisac.

piranha, Airfix mamakaja wlasnie mi kolezanka zadzwonila z przychodni bo przyszly moje wyniki TSH. No i dziwne. Tydzien temu po wzieciu 50mg Euthyroxu mialam TSH 1,80 a wczoraj pierwszy raz badajac TSH bez Euthyroxu wynioslo 1,69. Co o tym myslicie ? bo ok fajnie ze niskie, ale ja myslalam, ze bez Euthyroxu tak calkiem na czczo to ono powinno byc wyzsze prawda ?

Ostatnia edycja:
Mamakaja ja sobie nie umiem wyobrazić mojego w takiej sytuacji...ale ja go tu dzisiaj podejdę ...coś wymyślę i dowiem się co on w toalecie wyczynia !!!
Wiecie co ...może głupio powiem ...ale ja jestem uczulona na zapach spermy:baffled: i podejrzewam że jeśli byłaby gdzieś choć kropelka tego płynu to bym wyczuła ??? No chyba że wszystko ląduje w WC !?

A będąc w temacie mam znajomą której mąż musi sobie "upuścić" przed każdym stosunkiem...i tego się boję ...że wyrobi w sobie jakiś dziwny nawyk i będą problemy !!!

Czyli uważacie że chłop musi się "odstresować" jak często ??????????????????

Ale temat....Nuuśka to wszystko przez Ciebie !!!

Elle fajnie że jesteś !!!
Nuuśka proszę zmień mi datę staranek na styczeń 2015...ale dłuuuuugo muszę czekać !!!:no:

Nuuśka i właśnie o to mi chodzi że jak maja potrzebę ręcznego wytrząsania to ja kurde też mam dwie ręce....i jeszcze kilka innych "rzeczy" które mogą mu zrobić dobrze ... no nie ???

Ostatnia edycja:
hahah matko a ja myslalam ze moj tego nie robi ..... naiwna jestem chyba... musze dzisiaj go pociagnac za jezor. :)
Nusia ja tak jak ty gumowego i innych nigdy nie uzywalam :) jakos nie potrzebuje

Dorcia lekarz Ci tak powiedzial ze ok styczen 2015? no bo jak beta spadnie szybko to...nie mozna??

Dorcia upuscic przed kazdym stosunkiem ??? matko :shocked2: a to czemu tak ?
Dzis spytalam sie go rano to ile on tak razy z ta Renia w miesiacu to powiedzial mi ze to zalezy od tego kiedy jemu sie chce, bo czasem wypada ze mam @ i wtedy ...no ale powiedzial ze to tak gora 1-2 razy w miesiacu :dry:fajnie nie ma co.
Nie wiem tylko co w tym jest takiego rajcujacego, no ale pewnie sie nigdy nie dowiemy bosmy kobiety. Rozumiem jak chlop jest sam, ale tak to po co mu to ? Inne doznania ...z murzynka na monitorze, chinka czy czym ?
A czemu tak dlugo musisz czekac Slonce na staranka ? nie ma szans w tym roku jeszcze?

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D Translator PWN :)

My nie kochamy się od ponad trzech miesięcy. Teraz się już chyba przekonam,bo to drugi trymestr,więc bezpieczniej. Jakoś inaczej dbam o potrzeby M,choć to tylko jego potrzeba,bo ja takowej nie mam na tą chwilę. Jak zbyt napiera to mówię żeby sobie w drzwiach przytrzasnął :-D

Do góry