reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusiaa :) to mialas historię, tak sie zastanawiam jak ja bym zaareagowala..:) heh wyobrazilam to sobie:p

Aljul ja jak mam okres to ze mnie wylatuje sporo skrzepów i takiego jakby pocharatanego mięsa? niezbyt fajny widok ale tak mam.....

reklama
aljul wydalic torbiel ??? :baffled: matko.Nawet nie wiedzialam ze ja mozna wydalic...a mozna ? Bo z tego co sie orientuje to przewaznie albo ona peka albo sie wchlania, ewentulanie sie ja usuwa operacyjnie co u mnie chcieli robic, ale okazalo sie ze torbiel zniknela :sorry2:

anias taaa byla poranna atrakcja.No ale prosze Cie, gadasz do chlopa a on sobie uzywa jak nie widzisz.A dopiero co go chwalilam ze wspolpracujacy jest. Guzik a nie wspolpracuje. :angry:

Nuuusiu no właśnie nam też wydaje się niedorzeczne i mam wrażenie że to nie była z pewnością torbiel i mówiła że jak wzięła to w ręce to się to jakoś rozmazywało:-(....

13w1d potty shot - boy or girl??? in Ultrasound Gender Prediction Forum at Ingender.com
Gorgusiu, masz tu linka do postu ze zdjęciami Twojej dzidzi :-D In-gender to taki serwis mi.in o planowaniu płci, jest tam forum na którym siedzą babeczki (też ginekolożki) i namiętnie "czytają z nubów". Mi przewidziały dobrze, ale w zasadzie powinnaś mieć zdjęcie z boku, mogą napisać, że na "czytanie" od dołu jeszcze za wcześnie. No ale zobaczymy...

Cześć:-)
Nuuśka jak zawsze! chłop chciał "dobrze", pijackiej chciał się pozbyć powiadasz ? yhy:nerd: jasne:baffled:
Oczy niebieskie oczywiście, że będę miała suwaczek , dziś postaram się nadrobić tę zaległość;-)
Polisiu czy Ty przypadkiem nie przesunęłaś swojego suwaka to przodu? bo aż wierzyć się nie chce, że to 30 tc:szok:
Elle wróciłaś:-)
Matik zacznij myśleć pozytywnie, teraz się uda, co ja mówię, udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Gorgusia dziewczyny z in-gender na pewno pomogą, z tego co pamiętam Ewelin, Elmo też tam wstawiały zdjęcia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry