reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraaa na ile dni jedziecie? Duzo km macie do Kołobrzegu?:-) moze jednak udalo sie i silna kobieta wtulila sie w komórkę:-) tego Ci życzę :-*

Nuuska :-)

Lillycieszę sie bo lubie sprawiac ludzia radosc :-) w tym mieszkaniu daloby rade zrobic taką antresole :-) cena jak na takie mieszkanie atrakcyjna
Aljul przystojniak z Twojego synka:-)

Piranha dziekuje że jestes masz niesamowicie dobre serce kochana:-) buziaki dla Twoich skarbów:-*

Dobranoc kobietki Milej nocki

reklama
Roszpunko czyli Twój maluszek jest z sierpnia? Bo mój z 07.07:-) i pewnie gdybym miała jakąś pewność co do pracy to też niebawem zaczęłabym starania a tak w maju kończy mi się umowa i urlop wychowawczy i chyba nie byłabym w stanie przemyśleć że tylko mąż ten nasz wóz finansowy ciągnie;-)...a tak bardzo marzy mi się córcia i jak do tej pory obie ciąże były zaplanowane i przemyślane a teraz chyba zdaję sobie sprawę z tego że lata lecą i może czas postawić wszystko tym razem na jedna kartę...a później dopiero myśleć, ale mieć tą córkę i wiedzieć że jestem już w 100% w tej kwestii spełniona a tak mam cały czas wrażenie że na marzeniach się skończy:-(

Polisia czy u Ciebie 2 też synuś będzie? - ja też liczyłam że mi przejdzie po drugim synku chęć posiadania córci, ale tak się nie stało

Zakręcona dziękuję

Ostatnia edycja:
Polisiu,dobrze,ze dobry humor cie nie opuszcza hihi :-D na kiedy masz termin? Tez nie potrafie sobie wyobrazic jakby to bylo miec jeczacego Maksia i niemowle,o zgrozo hihi ;-) bedzie cudownie,zobaczysz!

Nuska
kuruj sie kochana, ja jeszcze nie doszlam do siebie...
ah szkoda gadac, niestety ja dlugo pracuje i nie mam szansy na monit nigdzie indzie sie zalapac :cool2: ale w sumie moglam sobie odpuscic ten monit..... Sprzet ma slaby....nigdy nic mi nie wymierza, tylko mowi, ze same drobniaki... Na moje dzielnie hodowane i dmuchane i chuchane jajeczka :confused:

niestety nie umiem powiedziec kiedy ostatecznie byla ta owu, jesli liczyc jak liczy Piranja od nd 10 rano pik lh plus 36 godz to wychodzi noc z pn/ wt. Mi sie jednak wydaje ze pik mogl byc wczesniej dajmy na to w nd nad ranem ok 5 ej, bo o 3 w nocy juz byl pozytyw. Wowczas owu niby w nocy z nd/pn lub pon rano. Bo pamietam jak pisalam do Piranji rano w pn ok 9 tej ze juz nic nie czuje....
a serducho bylo sob g 14,..,, marne szanse zeby toto przezylo w najlepszym wypadku 40 godz...
Dzieki za wiare w moje jajeczka i zolnierze ema :cool2:

Zakreciu
jedziemy na 3 dni
nie dziekuje za kciuki, ale nie wiem sama kiedy owu byla mam 4 kalendarze i kazdy wyznacza mi na inny dzien owu:cool2:
tzn dwa na niedziele a ff na wtorek ....

ja tez wiesz jak pomysle o Piranji, ile ta dziewczyna robi BEZINTERESOWNIE dla mnie, dla Ciebie dla kazdej z nas, to az mam ciepelko wokol serducha i mokre oczy.... Nie wiem jak mozna Jej sie odwdzieczyc, jak ktos ma propozycje, prosze o info na PW:-):cool2:

Aljul,moj mial sie urodzic 7.08,ale wyszedl dopiero 20.08,tak dobrze mu bylo u mamy ;-) u mnie tez praca niepewna,do tego kredyt wisi,ale bardziej niz kasy,do szczescia potrzeba mi wiekszej rodziny :-)

alujl no wlasnie juz powinno byc widac, bo musialam na nowo go utworzyc :dry:zezarlo Oluske to Ci dopiero.

zakrecia :**** Ja tu chucham na Twoja jutrzejsza tempke, byly by mi oka nie wybila :-)

kiraa dlatego ja ci powiem, ze darowalam juz namawianie ginek do usg, pewnie, chce ale u tej drugiej np do ktorej ide w poniedzialek, to jesli sama czegos nie zobacze to ona mi sie powie, nie ma szans. Jej sie chyba wydaje ze ja za glupia jestem , nie zrozumiem co to pecherzyk czy co...? :sorry2: Dobrze ze jedziecie nad morze ! wypoczniesz i odstresujesz sie choc troche ! :tak:

A ja mam pomysl na prezent dla szefowej - tych ktorym piranha pomogla czy tez nadal pomaga jest wiele. Kazda ktorej sie udalo, niech przesle jedno zdjecie malenstwa i kiedy wszystkim Nam tu z mojej magicznej listy sie juz uda zrzucimy je wszystkie razem, zrobimy kolage ( nie wiem jak to sie pisze wybaczcie ) i wyslemy w pieknej ramce :-)!!

Nuuusiu - no jest już ślicznotka. To pewnie sprawka tego małego śmiesznego bobasa:-)....a i z tego tak się cieszy:-D
Roszpunko mi też się marzy większa rodzina ale nie chcę dopuścić do sytuacji że jej byt będzie stał pod wielkim znakiem?

reklama
:wściekła/y: Nuska no chyba mysl zes za glupia. Zeby zajarzyc co to pecherzyk :no:

ale fajny pomysl :-) to bedzie podpisane dzieci Piranji, chyba jej M sie troche zdziwi :-)
tak chce odpoczac Nuska, bo inaczej zwariuje .. Buzka

Do góry