reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Liliy dziękuję:-)
Roszpuneczko także dziękuję...ja też bym chciała utulić jeszcze kiedyś taki cud w kolorze różu:-)
"Maleńki" ma 1,7

Roszpunko nie mam suwaczków - mały ma 1rok i 7 m-cy:-) a starszy synek ma 7lat i 4 m-ce

Ostatnia edycja:
kiraa ja nie wiem, ten Twoj gin jest slepy ?? :dry: pamietasz, ja pisalam, ze jak dla mnie to po tym spadku bedzie piekny skok i byl. Teraz nie spada juz na ten sam poziom no wiec o co chodzi ? I to przeciez juz kolejna taka sytuacja prawda ?? S.R.A.J. to !! mowie Ci, wizualizujemy ! :-)

roszpunka a dobry wieczor ;) kiedy Ty do Nas zawitasz kochana na stale ? czy moje notki w tabelce sa aktualne ? :)

Ide zaraz sie polozyc, matko, normalnie gardlo mni boli jakby mnie choroba jakas brala ale przecie nie bierze no bo skad...:dry:

Milych senkow :*

Nuska, witam serdecznie ;-) juz prawie 2 tygodnie minely odkad odstawilam Maksia i juz mi sie pokarm stracil zupelnie,ale nie wiem kiedy spodziewac sie @.jak przyjdzie to od razu przechodze na diete i po 2 miesiacach dzialamy,taki jest plan :-) tak mi sie marzy juz ta dzidzia,ze nie masz pojecia.dane aktualne,chyba ze @ bedzie mi platac figle.

Aljul,to mamy miesiac roznicy miedzy dzieciakami :-)

ale emocje!
nadrabiam, tylko ze dwa dni nie czytałam a tu tyle! Elmo raz jeszcze gratuluję :*

Gorgusia no ciekawe kto tam u Ciebie mieszka! ważne, że zdrowy super :)

Roszpunka no u mnie blisko :) ciąży mi już, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej niech siedzi jak najdłużej, bo czuję, że zwariuję z dwoma takimi :D jednego dnia mój mały to cud a drugiego taki jęczuś, że szok :) a Ty jak? widzę, że marzenie o różu jest, u mnie ciągle też, ale zobaczymy czy przy dwóch nadal będę taka rozmarzona :D

Matik rany, rany kciuki mocne dziewczyno, trzymam!

reklama
Do góry