reklama
kiraa ja nie wiem, ten Twoj gin jest slepy ?? pamietasz, ja pisalam, ze jak dla mnie to po tym spadku bedzie piekny skok i byl. Teraz nie spada juz na ten sam poziom no wiec o co chodzi ? I to przeciez juz kolejna taka sytuacja prawda ?? S.R.A.J. to !! mowie Ci, wizualizujemy ! :-)
roszpunka a dobry wieczor kiedy Ty do Nas zawitasz kochana na stale ? czy moje notki w tabelce sa aktualne ?
Ide zaraz sie polozyc, matko, normalnie gardlo mni boli jakby mnie choroba jakas brala ale przecie nie bierze no bo skad...
Milych senkow :*
roszpunka a dobry wieczor kiedy Ty do Nas zawitasz kochana na stale ? czy moje notki w tabelce sa aktualne ?
Ide zaraz sie polozyc, matko, normalnie gardlo mni boli jakby mnie choroba jakas brala ale przecie nie bierze no bo skad...
Milych senkow :*
Nuska, witam serdecznie ;-) juz prawie 2 tygodnie minely odkad odstawilam Maksia i juz mi sie pokarm stracil zupelnie,ale nie wiem kiedy spodziewac sie @.jak przyjdzie to od razu przechodze na diete i po 2 miesiacach dzialamy,taki jest plan :-) tak mi sie marzy juz ta dzidzia,ze nie masz pojecia.dane aktualne,chyba ze @ bedzie mi platac figle.
Aljul,to mamy miesiac roznicy miedzy dzieciakami :-)
Aljul,to mamy miesiac roznicy miedzy dzieciakami :-)
P
polisia
Gość
ale emocje!
nadrabiam, tylko ze dwa dni nie czytałam a tu tyle! Elmo raz jeszcze gratuluję :*
Gorgusia no ciekawe kto tam u Ciebie mieszka! ważne, że zdrowy super
Roszpunka no u mnie blisko ciąży mi już, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej niech siedzi jak najdłużej, bo czuję, że zwariuję z dwoma takimi jednego dnia mój mały to cud a drugiego taki jęczuś, że szok a Ty jak? widzę, że marzenie o różu jest, u mnie ciągle też, ale zobaczymy czy przy dwóch nadal będę taka rozmarzona
Matik rany, rany kciuki mocne dziewczyno, trzymam!
nadrabiam, tylko ze dwa dni nie czytałam a tu tyle! Elmo raz jeszcze gratuluję :*
Gorgusia no ciekawe kto tam u Ciebie mieszka! ważne, że zdrowy super
Roszpunka no u mnie blisko ciąży mi już, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej niech siedzi jak najdłużej, bo czuję, że zwariuję z dwoma takimi jednego dnia mój mały to cud a drugiego taki jęczuś, że szok a Ty jak? widzę, że marzenie o różu jest, u mnie ciągle też, ale zobaczymy czy przy dwóch nadal będę taka rozmarzona
Matik rany, rany kciuki mocne dziewczyno, trzymam!
reklama
Podziel się: