reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Liliy dziękuję:-)
Roszpuneczko także dziękuję...ja też bym chciała utulić jeszcze kiedyś taki cud w kolorze różu:-)
"Maleńki" ma 1,7

Roszpunko nie mam suwaczków - mały ma 1rok i 7 m-cy:-) a starszy synek ma 7lat i 4 m-ce

Ostatnia edycja:
kiraa ja nie wiem, ten Twoj gin jest slepy ?? :dry: pamietasz, ja pisalam, ze jak dla mnie to po tym spadku bedzie piekny skok i byl. Teraz nie spada juz na ten sam poziom no wiec o co chodzi ? I to przeciez juz kolejna taka sytuacja prawda ?? S.R.A.J. to !! mowie Ci, wizualizujemy ! :-)

roszpunka a dobry wieczor ;) kiedy Ty do Nas zawitasz kochana na stale ? czy moje notki w tabelce sa aktualne ? :)

Ide zaraz sie polozyc, matko, normalnie gardlo mni boli jakby mnie choroba jakas brala ale przecie nie bierze no bo skad...:dry:

Milych senkow :*

Nuska, witam serdecznie ;-) juz prawie 2 tygodnie minely odkad odstawilam Maksia i juz mi sie pokarm stracil zupelnie,ale nie wiem kiedy spodziewac sie @.jak przyjdzie to od razu przechodze na diete i po 2 miesiacach dzialamy,taki jest plan :-) tak mi sie marzy juz ta dzidzia,ze nie masz pojecia.dane aktualne,chyba ze @ bedzie mi platac figle.

Aljul,to mamy miesiac roznicy miedzy dzieciakami :-)

ale emocje!
nadrabiam, tylko ze dwa dni nie czytałam a tu tyle! Elmo raz jeszcze gratuluję :*

Gorgusia no ciekawe kto tam u Ciebie mieszka! ważne, że zdrowy super :)

Roszpunka no u mnie blisko :) ciąży mi już, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej niech siedzi jak najdłużej, bo czuję, że zwariuję z dwoma takimi :D jednego dnia mój mały to cud a drugiego taki jęczuś, że szok :) a Ty jak? widzę, że marzenie o różu jest, u mnie ciągle też, ale zobaczymy czy przy dwóch nadal będę taka rozmarzona :D

Matik rany, rany kciuki mocne dziewczyno, trzymam!

reklama
Do góry