reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin matko ja dopiero teraz dojrzalam ze Wy z Elmusiem jestescie doslownie na tym samy etapie :-) hah zaczynamy robic zaklady ktora sie pierwsza rozpakuje ?? :-):-D

zakrecia uch, wyszlam chwile przed 21. Masakra ile dzis bylo ludzi, ile badan i w ogole...ale i tak szybko sie uwineli, szybciej niz myslalam :blink: a Ty jak dzisiejszy dzionek spedzilas ??

kiraa hop hoop !! jak na wizytce u gina kochana ???? nic nie piszesz, a my tu czekamy i nogami przebieramy ! :wściekła/y:

matik kochana ale po co Tobie testy jak Ty w ciazy jestes ? :-) Ty sie teraz wyluzuj i staraj jak najmniej myslec :tak:

reklama
Nuusiu,o to dobrze ze uwineli sie szybko i ze moglas w miare normalnie skończyc Ja jak pracowałan na dwie zmiany to tez straszniw nie lubilam tej drugiej Choc i tak byla ti 18 Mi dzionek milo i wesolo ale tez sporo peacy miałam Miesięczne rozliczenia,raporty i zestawienia i oczywiście codzienne obowiązki :-)

Witajcie kochane, sorki, ze nie pisalam, ale wrocilam pozno:dry: i dopiero dorwalam sie do laptopa. Musze wziac jeszcze komorke ktorejs aby w razie co pisac

wiec neewsow u mnie dobrych nie ma. Ten cykl byl i bedzie bezowu:baffled: trudno... Na prawym jajniku same drobniaki, plynu w zatoce Douglasa nie ma, wiec owu nie bylo, zreszta moja Persona tez tak mowi... Czyli czekamy na @
kolejny cykl ma byc z Clo i dupkiem... Tak stwierdzil moj ginek...powiedzial, ze pracoholizm nie sprzyja plodzeniu dziecka, wiec mam wyjechac na 2 tyg do sanatorium :cool2: dobre nie?
Ja juz w tym moim smutku i zalamaniu, nawet potrafie sobie zartowac z tego i mowie do gina, ze moglam sie brac za robienie dzieci po 20 stce a nie krotko przed 40 stka, teraz pozostalo mi czekanie na wnuki :-). Powiedzial ze duzo jest babek ok 40 stki ktore sie staraja i nie mam swirowac. Mam zbadac lh, fsh, amh i wtedy zobaczymy czy jest szansa na ciaze naturalna.... Ja juz go nawet o invitro zapytalam :shocked2:

maggie
zdrowka kochana, mysle o Tobie

dorciu
mocno sciskam

matikowska
dmucham na tempke

zakreciu
dzieki za polecenie miejscowosci nad morzem, mysle ze wpitek gdzies ruszymy bo inaczej w leb dostane, czuje sie wyssana z energii. Trzymam kciuki za tempusie, i za kreciolki

nuska
walczymy nie? :-)

Piranju
dziekuje dobra duszo, musze Cie juz teraz pomeczyc jaki bedzie plan jazdy po 16.02 :-)

Lilly
jak samopoczucie?

elmus, ewelin
juz niedlugo....:-D

aha i gin powiedzial ze wypisuje mi zwolnienie na 2 tyg i mam znikac na wypoczynek :cool2: ja bym chyba nie dala rady jako pracoholiczka :shocked2:

sciskam wszystkie lasencje, ktore nie wymienilam, przepraszam, dziekuje ze jestesta
wasza babcia Kira

Elmo Nuuśka zaciskam kciukaski za wizytki &&& ... jak tylko wrócę to napiszę co i jak !

Maggie bardzo się cieszę że masz to wszystko już za sobą i nie mogę się doczekać Twoich staranek !!!

Kirra a może owulka Cię zaskoczy ...hmmm ??? Jakie invitro...babooooooo zaciążysz naturalnie...ja Ci to mówię ( ostatnio większość moich "wizj" się sprawdza !!!)

Ewelin 3200 to tak w sam raz !!! Zaciskam kciuki za szybciutki poród !!!

Dla Was wszystkich kochanieńkie...moje kciuki są cały czas zaciśnięte !!!&&&

Kirusia kurcze nie tak mialo byc:mad: ale musimy walczy o marzenia. A moze jednak owu jeszcze zawita Tylko później?! O tak tak na pewno będzie Rob testy dalej Wypoczynekprzyda Ci sie kochana i to bardzo Moze troche wyluzujesz di nastepnego cyklu Trzymaj siw slonce
P.S. Jeszcze raz napiszesz babcia Kiraa to Ci dupe skopie :p

no się Kira uśmiałam , pewnie , że musisz wierzyć . Mój kuzyn za żonkę wziął sobie 38 latkę i co od razu chłopaka a po 3 latach naturalnie bliźniaki :-D:-D i to parka żeby by było lepiej :-D super zgrają mają ;-)
Więc można ? można :tak:

dziś już nawet w toalecie byłam tylko 4 x a wcześniej to co 10min latałam szok , burczy mi w brzuchu jak przed :no: a głodna nie jestem zjedliśmy mega długą parówę grubą (udało się znaleźć w niemieckim sklepie ) w długiej bułce :-D pycha ,
oczywiście zjadłam tylko połowę:-p

Ale się boję no cóż trzymać kciukasy mega mocno niech 2 lśnią :-)

Matik
ja mooocno trzymam mocccno, :-)parowa niezla :cool2: wierze ze bedzie dobrze z mala matikowa :-) . Myslalam o Tobie, bo znajomi wczoraj polecieli na GK, i pisali ze pogoda taka sobie....
Ja bym blizniakami nie pogardzila :dry:

zakreciu
No dobrze dobrze, nie bede mowic babcia Kira, tylko prababcia :cool2::cool2::szok:

dorciu
chyba ze ktos mi jakis pecherzyk pozyczy to i moze owu bedzie tak nie ma szans, mi sie wszytsko pokonczylo i zurawina i testy owu, nie mam nic a nic......

piranju
wszystkie leki odstawiam, to chyba zle, ale musze dac odpoczac mojemu zoladasowi.... Co myslisz

kolorowych snow kochane

Babciu, prababciu Kiro:-Dbędzie dobrze, zobaczysz, żadne in vitro tylko naturals:-)
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty u gin.
ja byłam dziś i lekko się podłamałam:-(była po mnie kobieta, która była w czwartej ciąży, tak się fajnie z nią gadało i też ma w domku trzy dziewczynki. napisała do mnie, że czwarte dziecko....też dziewczynka. :szok:
kurde...a jak mi się nie uda? wiadomo, że będę ją kochać z całych sił...ale... to ale pozostanie. smutek, rozczarowanie:zawstydzona/y:
lecę spać, no oczy mi się zamykają.
spokojnej nocy

Babciu :-) Kirruniu ja Ci pożyczę
Matik kciuki mocno cały czas zaciśnięte, żeby sobie córcia w brzuchu mięciutkie gniazdko uwiła na całe 9 długich miesięcy:-)

ilaczek uda się uda ....a co się ma nie udać - trzeba moooocno wierzyć

reklama
Do góry