reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tylko Was podczytuje. Czasu brak....
Matik- rano czekam na wieści! &&&&
Dorcia- kciuki za wizytę. Super,że betka tak ładnie spada. Będzie dobrze :-* Mam też nadzieję,że masz wizje mojej udanej czwartkowej wizyty,co? Z;-)
Elmo- &&& już tak blisko!
Padam. Śpię.

reklama
Marchew- ale fajnie! Leci ten czas jak nie wiem. Ja dziś 13tc skończyłam :-)
Maaaaaatik! Czekamy :-*
Ja wstalam i się wyszykowalam. Zaraz obudze Kaculka. Ja do pracy a on do babci. Usg już jutro!

Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekam !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gorgusia ależ oczywiście....będę wirtualną ciotką ....przecież już ustalone...prawda ???
Ale tak serio to aż sama sobą jestem przerażona...czułam że nie będzie mi dane mieć dziecka...nie słałam fluidów, nie założyłam suwaczka,nie mówiłam nikomu o ciąży...czułam, cholerka czułam i się sprawdziło. Było kilka takich sytuacji że moje "wydaje mi się" sprawdziło się w stu procentach.

Marchew ale ten czas szybko ucieka...a dzidziulek rośnie !!! Buziak półmetkowy dla Was !!!

BUZIAKI FOR ALL OF U !!!

Ostatnia edycja:
Hejka
Matik nie wierzę. Jak to??????????????????? Ściskam mocno ładna tempka... @ nie ma więc czekamy dalej.

Pozdrawiam Was wszystkie mega serdecznie;-)

reklama
Do góry