reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oczy niebieskie to widocznie tak się zna albo jest mega ostrożny - mojej koleżance w 12tc stwierdził dziewczynkę a z tym podobno jest ciężej dostrzec - bo dziewczynki do któregoś tygodnia mają przecież też siusiaki:-):-)

reklama
Nuuśka to jutro wizytujemy razem...ja mam wizytkę po 14.... ale jestem ciekawa co mi Pan doktor powie !!! Hmmmm !!!
I ciekawa baaardzo jestem co Tobie Pani doktor powie...obstawiam że będzie Ci wmawiać że to testy się myliły !?

Miłego dzioneczka babencje !!!

Dorcia i Nuska to i ja sie przylaczam do jutrzejszych wizyt... z tym ze bardzo pozno bo dopiero przed 20 mam :baffled: &&&& za was.

Marchew wlasnie odnosnie ruchów, w 14 tc czulam juz calkiem wyrazne ruchy, a w 13 tc myslalam ze mi sie zdaje :-)

Dorcia ja Slonce ide po 19 !! Bede mocno zaciskac wszystko za Ciebie !!! :-) betka pieknie spadla wiec musi byc dobrze nie ma innego wyjscia :**
A moja gin...tiaaaaaa ja jej dam wmowic mi ze testy sie mylily :cool2: Jak bedzie trzeba to ja i wyniose z tego gabinetu :wściekła/y:

elmuś to mamy podobnie kochana bo ja tez tak pewnie wejde, bo zawsze ide na koncu. Bede myslec o Tobie i fasolince !! :tak: oby cc na przyszly tydzien zostalo terminem relanym i finalnym :-) :*

Matko ale dzis jest sajgon :eek: az rumiencow dostalam !

Cześć dziewczyny wczoraj na wizycie okazało się ze mała waży ok 3200, szyjka 1 cm. wczoraj całe popołudnie sprzątałam i nic tylko megaśny ból pleców. Teraz jak mała może wychodzić to cisza, ja jakaś poddenerwowana chodzę, cały czas chce mi się płakać-nie wiem co sie dzieje.
Matik super, ja również po cichutku gratuluje i czekam na jutrzejsze testowanie.
Nuska, Dorcia, elmo czekam na info z jutrzejszych wizyt.
marchew jak lekarka widziała jąderka to połowa sukcesu, szanse na synka ogromne. Co do USG 3D to ja byłam właśnie w 19 tygodniu i wtedy lekarz dobrze wszystko widział, porobił wszystkie pomiary no i określił płeć.
maggie jak się czujesz po zabiegu?
Pozdrawiam resztę dziewczyn

Witaj ewelin to już tylko tylko zostało - za chwilę wszystkie bóle i zmartwienia będą ja ręką odjął, a ta chęć do płaczu myślę że bierze się troszkę ze strachu przed tym spełnieniem wielkiego marzenia:-) i pewnie trochę ze zmęczenia tym stanem...wytrzymaj - już niedługo:-)
Jeśli znajdziesz chwilkę to podaj mi proszę jeśli to nie kłopot listę z nazwami suplementów dla Ciebie i męża. Będę Ci ogromnie wdzięczna:-)

Ewelin, to córeczka może śmiało wychodzić, życzę Ci byś szybko urodziła i cieszyła się swoją upragnioną księżniczką
Ja czuję się nie najgorzej chociaż jeszcze jestem słaba, ale myślę że z czasem będzie lepiej, i nawet nie boli jakoś bardzo.
Nuuuśka, Dorcia kciuki za wizytki.

Dorcia dla Ciebie ogromniasty buziak za wsparcie !!!!* :biggrin2: dziękuję !!!
Mamakaja dziękuję :biggrin2:!!!!
Dziewczyny dziękuję Wam za Wasze wsparcie i kciuki, przydały mi się :-) - Nuuśka, Krystian, Elmo, Kiraa, Zakręcona, Piranha, Małe liski wszystkich nie wymienię więc wybaczcie

Ostatnia edycja:
ok piszę 2 raz bo mi wszystko wykasowało:wściekła/y::wściekła/y:

objechaliśmy dziś pół wyspy , żeby znaleźć test clearblue plus czyli taki jak jest ciąża to pojawi się + :-) marzenie :tak:

tu najczęściej są te elektroniczne gdzie jak nie jesteś to jest napis , że nie jesteś ciąży i koniec No takich nie lubię :wściekła/y:

reklama
Dobry wieczór lasencje :-)

Jak mi dzisiaj dzien szybko minal....i odziwo nawet milo ;-) dzisiaj nie bylo naszego dyrektora wiec.. myszy harcowaly :-)
Mi udalo sie pojechać do sklepu fryzjerskiego z takimi profesjonalnymi kosmetykami do wlosow Kupilam szampon i odżywkę fo swoich sprężynek (do obecnego szamponu i odżywki moje wlosy sie juz przyzwyczaily) szampon kupila kokosowy a odzywke waniliowa Bosko pachną :-) mam nadzieje ze tak samo jak pachną beda dzialac :-)

Maggie super ze juz w domu jesteś i ze masz to juz za soba A powiedz mi ten zabieg mialas ba nfz czy prywatniw?
Kiraa jakie wiesci po wizycie? Jsk dzionek? Humor lepszy?
Nuuska udalo sie wyjsc z pracy w miare o rozsądnej godzinie? Kciuki za wizytę :-*
Piranha co tam u Ciebie?:-) jak dzieciaczki?
Oczy niebieskie ja niestety nie wypowiem sie co do plci bo szczerze nieogarniam jeszcze;-) ale życzę Ci spełnia marzeń
Marchew tobie tez życzę spełnienia marzeń
Ewelin szybkiego porodu kochana:-) czekamy na zdjeciw Twojej księżniczki :-)
Matik niestresuj sie kochana Jutra na pewno wykrzyczysz nam ta cudowna informację :-D &&&
Dorcia za Twoją wizytę tez mega wielkie kciuki
Lilly odpoczwaj więcej :-)
Gorgusia słońce a jak u Ciebie? Jak sie czujesz?

Kiraa odezwij sie!!!! Jak po wizycie? Denerwuj sie

Za wszystkie nie wymienione tez &&&& i buziaki:-*

Ostatnia edycja:
Do góry