reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Dziewczynki!

Właśnie odwiozłam mojego synusia do przedszkola, nie chciał wejść ani mnie puścić i cały czas płakał. Nie jest mi z tym przyjemnie tym bardziej, ze w przyszłym roku idzie do szkoły!!!!!

Matik, trzymam kciuki za temperaturę i drugą kreseczkę&&&&&&&&&&&
Kira, może jeszcze cykl nie jest stracony :tak:W każdym bądź razie &&&&&&&&&&&&

Marchewka, ale to szybko zleciało :tak: Jednak 9 miesięcy to bardzo krótko, biorąc pod uwagę to, ze przez taki okres musi się wykształcić cały mały człowieczek :-)

Miłego dnia!

reklama
hej hej :D

zakrecia ja nie znosze II zmian :/ nie wiesz kiedy wyjdziesz, a ludzi w porownaniu do rankow co nie miara. Dzis bedzie to samo..na szczescie jutro mam na I zmiane, bo kolezanki nie ma i druga prosila mnie zebym zeszla do niej wiec sie ciesze :)
A ta Twoja tempka to sie chyba nie zatrzyma :p ! ale to powiedz mi na kiedy Ty masz termin @ ? bo ja mam chyba zle wpisany to tabelki.

kiraa Babcia Kiraa :-Da phiii !! Co Ty mi tu piszesz !! In vitro to ostatecznosc, sama pewnie o tym kochana dobrze wiesz. Ja tez zastanawialam sie juz nad in vitro, ale powiedzialam sobie ze poki mam sile bede walczyc, bo pewnie cośki czekaja na lepza pore ! Bo one same wiedza kiedy sie pojawic, czyz nie ??? A czy Ty jestes pewna ze cykl bez owu ? czy nie to samo mowilas pare cykli temu ?A owu zaskoczyla :-) nie ma opcji, zobaczysz, bedzie piekna owulacja choc mam nadzieje, ze nie tak pozno jak u mnie :wściekła/y:

matik a ja nie wierze w takie testy. Tempke masz piekna, caly czas wysoko. @ nie nadeszla a termin z tego co pamietam miala na dzis. Ja wiem ze to trudne, ale staraj sie nie denerwowac ! przeciez na poprzednich testach wyszla II tak ?? wiec omamow nie mialas, moze ten test jest mniej czuly i jeszcze nie wykrywa cośka, kochana ja znam na prawde wiele kobiet ktore mialy podobnie, chocby Dorcia pisala ostatnio ze z mloda test jest wyszedl dopiero w 5tc jesli dobrze pamietam, a wczesniej mimo ze wiedziala i czula ze jest w ciazy testy nic nie pokazywaly !

Dorcia napisz mi po wizytce co i jak !!!! :* bede czekac i zaciskam mocno &&&&&

marchew matko jak to leci...:szok:a dopiero co cieszylysmy sie z Twoich I I :-) och, ale dobrze ze czas tak leci, juz niedlugo utulisz swojego synusia - bo wierze ze to fasolek ! :tak:

piranha zamowilam wczoraj witamine E-400 i L-Arginine L-arginina 500mg 100kaps REGULUJE CIŚNIENIE KRWII (3912319652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i tu witamina E-400 znalazlam taka : Witamina E400 UI 100 kaps Naturalny antyoksydant (3940791420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., skonczyl mi sie wczoraj cynk i mam dylemat czy moge kupic taki : CYNK -PIERWIASTEK PIĘKNA 50 mg 100TABLETEK (3947067703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy ten CYNK CHELATOWY 50 mg / 110 tabletek - SUPER JAKOŚĆ (3945656129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki kochane

Kiraa żadna z Ciebie babcia!! jak ja dałam radę, to i Ty dasz!! kurcze, a może owulka jednak nas zaskoczy, co? mam nadzieję, że wzięłaś to zwolnienei od gina i jedziesz zaraz na wypoczynek?

matik kurcze, ja tak jak Nusia coś nie ufam temu testowi, zobacz na Twoją tempkę, nadal jest prześliczna, a nie masz takiego samego testu jaki robilaś dwa dni temu?

Nuśka, Słonko, trzymam dziś mocno kciuki za wizytę, i nie daj jej sobie głupot wmówić!!

gorgusia ale fajnie, I trymestr za Tobą, też już bym chciała być bardziej pewna i spokojna o brzuszek

zakręcona ale ładnie temperaturka rośnie, super!! ale bym chciała przeczytać wiadomości o kolejnych ||

a ja dziś rano pojechałam na badanie krwi, które zleciła mi ginka. pojechałam do przychodni gdzie chodzę do internisty, bo zraziłam się ostatnio do laboratorium, w którym wcześneij robiłam badania jak mi za betę zaśpiewali 50zł. no i nie wiem, w tej przychodni mają tylko punkt pobrań i babeczki myślałam że zwariują, pobrały mi ze 4-5 probówek, bo co badanie to mają umowę z innym laboratorium, same w tych papierach nie mogly się połapać... aaa, i co najlepsze na dowidzenia one do mnie 'jak coś będzie nie tak, to pani nie ma do nas pretensji, sama pani widzi', noszzzz kurcze... i do poniedziałku siedzę jak na szpilkach nie wiedząc czy coś nie pokręciły z tymi papierami i probówkami grrrr. poza tym czuję się bardzi dobrze, troszkę senna ale zawsze tak mam jak wstaję przed 7-8.

Matik....nie wiem co powiedzieć :( Nadal trzymam &&&

Lilly- a nie jeszcze tydzień do końca I trymestru? Tak czy inaczej już jestem spokojniejsza o Kazika ;)

Matik ja nie wiem...są dziewczyny że test pokazuje w 10 dpo ciążę...a są takie jak ja którym pokazuje spoooro po terminie @....z Młodą test pokazał mi dwie kreski ( cień cienia ) tydzień po spodziewanej @. W styczniu bledzioch też był późno !!! Więc spokojnie !!! Ja jestem za zrobieniem betaHCG...człowiek wie na czym stoi bez domyślania się czy to krecha czy mi się zdawało !!!
A muszę Wam powiedzieć ( Nuuśka pewnie pamięta) że miałam kilka razy dwie kreski ... a nie była w żadnej ciąży ... więc te testy niektóre są WALNIĘTE !!!

Więc dziewczyny...nie stresujcie się...wiem że łatwo powiedzieć...ale chociaż spróbujcie !!!
Nasze motoo
NIE MA @ JEST NADZIEJA !!! I tego proszę się trzymać !!!

Młoda pojechała na ściankę wspinaczkową a ja...szykuję się do lekarza !!!

nie dziewczyny nie mam tego co w poniedziałek ale ten jest bardzo czuły 25ml ale gdyby była ciąża to wykryłby
okres niuśka jednak 31dc nie 28 czyli w sobotę 9.02 więc jeszcze czas żeby spadła tempka
zawsze 2 moja faza trwa 16 dni, a przesunęła mi się owu trochę później niż zwykle dlatego tak wyjdzie że na sobotę

ale ja jestem głupia :cool2: rozwaliłam ten test i widzę kreskę no i teraz to jestem w kropce , nic biorę ten progesteron dalej zobaczymy czy wstrętna @ będzie czy nie jak nie to zrobię jeszcze raz
więc czekamy żeby minęła niedziela

reklama
Czyli jest! Matik, ja robiłam test w niedzielę i tylko cień cienia była-to była10. W poniedziałek rano czułość 25 i też mega cień. Dopiero beta pokazała cośka. To było 2 czy 3 dni po terminie @.

Do góry