reklama
Oczy niebieskie
Fanka BB :)
15 tydz
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Witam się.
Mam chwilkę czasu, bo mały śpi.
Daria fajne dzieci, słodziaki uśmiechnięte. Mój też ma takie włosy jak twój Colin. Na razie tylko mu grzywkę przycinam bo na bok mu się nie chcą układać, zaraz lecą to przodu. A mały na razie taki drobiażdżek, ale nadrobi. Nic nie stoi na przeszkodzie byś miała czwarte.
Matik trzmam kciuki&&&&
Piranha @ przyszła 1 -ego, wieć w sumie tylko dzień opóźnienia. Juz zmieniłam kawę na inkę co prawda tamta moja niby kawa to też prawie jak nie kawa, bo więcej w niej mleka było niż tej kawy, ale lepiej nie pić. W następnym cyklu zaczynam starania, Ja jednak zacznę zaraz jak się skończy @ i skończyć 2-3 dni przed. Wiem, że Ty jesteś akurat zwolenniczką abstynencji przynajmniej 7 dniowej, ale tak mi się nabiło do tej głowy, że trzeba częściej. Daj mi swoje błogosławieństwo, że tak też może być (te częste przytulanki).:-) Ja Krzysia nie wiedziałam na tych zdjęciach aczkolwiek i tak wiem, że jest śliczniusi
Aljul (mam nadzieję, że nie przekręciłam nicka) a Ty kiedy zaczynasz bój o dziewuszkę??
Marchew bądź dobrej myśli. Obojnak to na pewno nie jest głuptasie
Lecę bo mały wstał.
Mam chwilkę czasu, bo mały śpi.
Daria fajne dzieci, słodziaki uśmiechnięte. Mój też ma takie włosy jak twój Colin. Na razie tylko mu grzywkę przycinam bo na bok mu się nie chcą układać, zaraz lecą to przodu. A mały na razie taki drobiażdżek, ale nadrobi. Nic nie stoi na przeszkodzie byś miała czwarte.
Matik trzmam kciuki&&&&
Piranha @ przyszła 1 -ego, wieć w sumie tylko dzień opóźnienia. Juz zmieniłam kawę na inkę co prawda tamta moja niby kawa to też prawie jak nie kawa, bo więcej w niej mleka było niż tej kawy, ale lepiej nie pić. W następnym cyklu zaczynam starania, Ja jednak zacznę zaraz jak się skończy @ i skończyć 2-3 dni przed. Wiem, że Ty jesteś akurat zwolenniczką abstynencji przynajmniej 7 dniowej, ale tak mi się nabiło do tej głowy, że trzeba częściej. Daj mi swoje błogosławieństwo, że tak też może być (te częste przytulanki).:-) Ja Krzysia nie wiedziałam na tych zdjęciach aczkolwiek i tak wiem, że jest śliczniusi
Aljul (mam nadzieję, że nie przekręciłam nicka) a Ty kiedy zaczynasz bój o dziewuszkę??
Marchew bądź dobrej myśli. Obojnak to na pewno nie jest głuptasie
Lecę bo mały wstał.
maggie2205
Fan(ka)
Witajcie dziewczynki, ja już w domu dzisiaj wyszłam rano, jestem jeszcze słaba ale to normalne. Sam zabieg nie był taki zły jak czytałam, swoją drogą lepiej za dużo nie czytać;-) Tyle że się naczekałam bo byłam niestety ostatnia do zabiegu ...
No ale wcześniej dostałam jakieś tabletki po których mnie otępiło, więc nie byłam zestresowana
Piranhu narkoza nie jest taka zła ale naprawdę się nic nie pamięta. Poszłam w takiej niebieskiej koszulce połozyłam się na tym łożku, anestezjolog mnie zagadywał, popodpinał jakies elektrody do serca czy coś, potem się mnie pyta kto mi tak tą koszulę powiązał bo oczywiscie na odwrót załozyłam, a maż ja tak powiązał ze na odwrót. Potem mówi to musze trochę porozwiązac i pogrzebać w dekolcie dobrze że mąż nie widzi, także mnie wyluzował na maksa. Potem środek do żyły, maseczkę i nie pamiętam jak zasnęłam, obudziłam się i przewozili na salę pooperacyjną. Także to wszystko nie takie straszne. Tyle że potem spało mi się cięzko bo miałam nawpychane opatrunki do samych zatok
A teraz pewnie będe więcej pisac bo jestem na wolnym :-)
No ale wcześniej dostałam jakieś tabletki po których mnie otępiło, więc nie byłam zestresowana
Piranhu narkoza nie jest taka zła ale naprawdę się nic nie pamięta. Poszłam w takiej niebieskiej koszulce połozyłam się na tym łożku, anestezjolog mnie zagadywał, popodpinał jakies elektrody do serca czy coś, potem się mnie pyta kto mi tak tą koszulę powiązał bo oczywiscie na odwrót załozyłam, a maż ja tak powiązał ze na odwrót. Potem mówi to musze trochę porozwiązac i pogrzebać w dekolcie dobrze że mąż nie widzi, także mnie wyluzował na maksa. Potem środek do żyły, maseczkę i nie pamiętam jak zasnęłam, obudziłam się i przewozili na salę pooperacyjną. Także to wszystko nie takie straszne. Tyle że potem spało mi się cięzko bo miałam nawpychane opatrunki do samych zatok
A teraz pewnie będe więcej pisac bo jestem na wolnym :-)
Mar-chew
oczy niebieskie - wygląda jak dziewczynka :-)
Milla nasze młodsze dzieciaki w podobnym wieku - mój starszy o 2 m-ce (dziś dokładnie kończy 1,7) i zawsze chciałam mieć 2 ale zawsze w niej było marzenie o córce i teraz kiedy mam 2 chłopców nadal o niej marzę i gdyby to ode mnie zależało to choćby i dziś jednak mam trochę obaw gdyż w maju kończy mi się umowa o pracę i mąż zostanie jedynym żywicielem a u niego w pracy też różnie bywa i on boi sie że sam nie podoła z drugiej strony lata lecą i boję się że mogę nie zdążyć z tą realizacja naszego wspólnego największego marzenia - sama nie wiem różne emocje mną targają...gdyby jednak przedłużyli mi umowę to mam zamiar wrócić i zacząć intensywne starania. Z drugiej strony to zauważyłam po sobie że z biegiem czasu rośnie ten apetyt na więcej dzieci...coś jakby człowiek chciał sobie młodość przedłużyć;-). A u Ciebie kiedy w planach córcia?
meggie szybkiego powrotu do zdrówka i jak najmniej bólu. Fajnie że to już za tobą:-)
meggie szybkiego powrotu do zdrówka i jak najmniej bólu. Fajnie że to już za tobą:-)
Oczy niebieskie
lilly jutro ide do tej glupiej ktora to nie chciala mi zrobic usg bo stwierdzila ze nie ma takiej potrzeby. A w czwartek ide do takiej do ktorej chodzilam kiedys, i ktora podawala mi CLO bez monitu..takze co jedna to lepsza, ale jestem ciekawa ich reakcji na wiesc o cośku
reklama
Oczy niebieskie
aljul no właśnie, a po pierwszym USG byłam przekonana, że to dziewczynka. A ginek nie chciał nic powiedzieć, bo nie był pewien. Także nigdy nie mówię nigdy!
Podziel się: