reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakreciu
owu nie bylo.... Chyba :crazy: zobacz ponizej, jestem caly dzien z Piranja na goracej linii bo nie mialam dostepu do netu...

matik
!!!!!!!!! Mocno zaciskam kciuuuukiii :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
zakrecona no i pieknie Slonce :* Oj mam nadzieje, ze matik przerwala ostatnia zla passe nad Nami krazaca :tak:

kiraa jak to owu nie bylo ? a czemu :zawstydzona/y:?

Kiraa czemu?? dlaczego??? co to ma być :wściekła/y:A widze teraz testy dopiero
Czyli owu będzie juro?? A idziesz do gina na podglądanko?
Nuuska przesyłka dzisiaj poszła :*

Ostatnia edycja:
kiraa no wlasnie, ja tez teraz dopiero dojarzalam testy - ale dzis masz 13dc tak ? piku jeszcze nie bylo z tego wniosek, ale wyglada to tak jakby mial byc dzis w nocy / jutro rano ?

zakrecia :-) :******

Dzięki dziewczyny. W takim razie kupię jedną paczkę, a może dwie. No i jeszcze jakieś o większym zakresie, bo chciałabym też mierzyć ph mojego M. :happy:

Jestem , dziecie polozone :-)

matik jeszcze raz, obys przerwala zla passe kochana. Tak baardzo Ci zycze tego cudu, ktory ukazal C sie w postaci dwoch krech :-)

zakreciu, nuska

ja nie wiem co u mnie sie dzieje.... W skrocie

8,9 dc silny bol obu jajnikow;
11 dc silny bol lewego jajnika.
12 dc bol silny lewego jajnika jak na owu, test owu pozytywny, wieczorem negatywny
13 dc czyli dzis zero odczuc lewego jajnika, bol prawego jak na owu. Test owu rano silnie pozytywny, wieczorem tez..teraz silny bol prawego jajnika. I badz tu czlowieku madry... Dziwi mnie ten bol obu jajnikow, obu silnie jak na owu... Hm nigdy tak nie mialam. Nie wiem co sie dzieje, zalatwilam gina na jutro, bo zwariuje zyjac w niewiedzy :baffled:

Kiraa to dobrze że udalo Ci sie na jutro umówić do gina Przynajmniej będziesz wiedziala co i jak
Hmm...cos ostatnio mamy jakies pokrecone te cykl:-/ ja nigdy nie mialam ovulki 20 dc ale jesteśmy w stanie to wszystko wybaczyć jak kazda z nas zobaczy || krechy :-)

Matik po cihutku gratuluje, i zaciskam kciuki co by kreseczka ciemniała.
Nuska widze ze plan na ten cykl jest. Kciuki zacisniete&&&.
Kirra moze znow podejscie...ja to sie nie znam, Pirania pewnie cos wymysli w tym temacie.
Marchewka no to zagadka siedzi w brzuszku, ze hohoho. Kciuki za synusia.
Gorgusia no to czekamy na NUBA. :tak:
Agagsm śliczny mauszek. Mój Oliś też miał tak czarniutkie włoski.Gratulacje.

Kciuki za wszystkie staraczki i nasze cieżarne :-)

reklama
Kiraa ale masz pokręcony ten wykres, wyglądałoby na owulację 12 -go dc gdyby nie pozytywny test 13-go :eek:
Mnie często test ow. wychodził pozytywny w dniu jajeczkowania ale nie po :-D
Więc pewnie wszystko przed Tobą. Nie bierzesz przypadkiem Castagnusa? Ja jak go brałam to miałam takie podejścia do owulacji bez owulacji (czyli spadek tempki, ból jajników, niewielki wzrost tempki i znowu spadek) i za kilka dni normalną owulację ze wszystkimi objawami.

Do góry