reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakreciu
&&&& piekna tempka

dorciu
ladny spadek.... Bety

matik
jak tempka

u mnie dooosza blada, cykl bezowu na 100%
Do wieczorka

reklama
Kiraaa o ktoe idziesz do gina? Jeszcze nic straconego kochana Zacznij myslec pozytywnie i wiecej wiary :-*

Dorcia rzeczywiście ladny spadek bety Kciuki za jutrzejsza wizytę Będzie dobrze...baa Musi byc :-)

kiraa kobieto bo ja Cie normalnie zaraz potrzepie !! Jak bez owu ?? a co Ty chcesz od siebie??? No pomysl przeciez kochana, wczoraj byl pik a dzis masz spadek i to piekny wiec wszystko sie zgadza ! Czego chciec wiecej ?? Owu pewnie dzis i to obstawiam, a Ty nie zamartwiaj sie tym tak bo ja tez zdolowana bylam ze poprzedni cykl na prawde bedzie bezowulacyjny jak powiedziala gin a tu taka niespodzianka :blink: Bedzie dobrze, tylko troszke wiecej wiary w siebie bo ona czyni cuda pamietaj ! :*

zakreciu nu, ja ten tydzien caaaly na popoludnie. Wczoraj na szczescie wyszlam w miare normalnie bo o 20.30 ( tak powinnam konczyc, ale czasem udaje sie ze wychodzimy o 20),ale dzis obawiam sie, ze bedzie dluzej :zawstydzona/y: nie lubie popoludniowek, strasznie !
A jutro wizytka u gin.

piranha w ogole wiesz ze ja jutro ide do tej mojej gin,a w czwartek do tej mojej poprzedniej ? :wściekła/y: uznalam ze i tej trzeba sie pokazac, bo bede mogla sobie porownac teorie dwoch lekarzy na temet cośka, poza tym mojej gin za tydzien w srode nie ma ( ma urlop ) wiec nie bedzie podgladanka ( a to bd 15dc ) wiec licze ze druga gin zaproponuje mi w poniedzialek, i jakos to pogodzimy :tak:

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Kiraa mi się też wydaje, że pik mógł być wczoraj. Spokojnie, daj znać jak po usg, bo chyba dziś się wybierasz tak? Z niejednego cyklu "bezowulacyjnego" wyszły piękne dzieci ;-)

Marchew trzymam kciuki żeby siusiak się tak nie chował i pokazał się :-) Będziesz próbowała za parę dni pójść jeszcze raz na usg i podejrzeć dzieciaczka, czy na spokojnie czekasz?

Miłego dnia!

Hello!

ilaczek, super plan! :tak:

Kiraa, owulka jeszcze będzie dziś, nie martw się kochana. O której idziesz na USG?

Matik, pięknie tempka odbiła, czekam na 2 tłuste krechy na teście :-)

Dorcia, pięknie beta spadła, juuuupiiii!!! Zobaczysz, szybciutko się jej pozbędziesz i zielone światełko pojawi się w trybie ekspresowym a potem to już spotkają Ciebie sama dobre rzeczy, równowaga w przyrodzie musi być zachowana!

Nuuuśka, rewelacyjnie, że idziesz do 2 ginek, trzeba z obu wycisnąć co tylko się da :-) Strasznie jestem ciekawa co usłyszysz na tych wizytach, dobrze by było załapać się na USG w okresie okołoowulacyjnym.

Hej dziewczynki
Kira spokojnie, bo jak będziesz się denerwować to faktycznie ją jeszcze opóźnisz :no:

No u mnie tempka chyba ok choć wczoraj wieczorkiem to tak mnie zaczął pobolewać jak na @ i się przestraszyłam
Wczoraj Niuśka oglądaliśmy ten film niemożliwe, WOW fajny no i oczywiście bez płakania się nie odbyło:tak:

Pirania
niby odbiło ale zobacz jakoś dziwnie te moje tempki wyglądają najpierw skok i po 3 dniach spadek, znowu skok i po 3 dniach spadek , dziś skok i po 3 dniach termin @@@@ :angry::angry: kurka wodna boję się

Ostatnia edycja:
piranha zobaczymy co obie powiedza, bedzie mozna zweryfikowac i zrobic po Naszemu :wściekła/y: wlasnie wiem, ale obawiam sie, ze znowu sie nie uda, bo jak na zlosc mojej gin nie ma w przyszla srode, a ta druga robi usg tylko w poniedzialki, wiec gdybym zalapala sie na poniedzialek no to bedzie 13dc. Ale zobaczymy nie ma co sie negatywnie nastawiac :tak:

matik no i pieknie :D wiedzialam ze sie uda, teraz tylko sie nie denerwuj i duuuzo wypoczywaj :*
A "Niemozliwe" oj tak...robi swoje. Piekny film :blink: kochana czy Ty bralas tez dupka przez 3 dni przed owu czy tylko jeden dzien bralas ?

Matik, no co Ty. Bardzo wysoko jest. Te spadki to żadne spadki. Obiecaj, że jutro wkleisz piękne zdjęcie cudnych tłuściochów.

reklama
Hej.

Matik Zakrecona ładne tempki :tak: &&&&&
Kiraa no wiesz co, mobilizuj sie i dzialaj a nie wymyslaj. Nawet przy najbardziej regularnych cyklach owulki czasem zdarzaja sie pozniej a Ty masz dzis dopiero 14 dc wiec nie rozumiem Twojego podejscia. Skup sie raczej na tym zeby tam mialo co zaplodnic to Twoje jajko bo ono napewno bedzie.

Maggie ale Ci dobrze!!! Masz to juz za soba widzisz? Nie taki diabel straszny ;-) Zdrowka zycze.

&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki :-)

Dorcia super wiesci.

Ilaczek to powiedzmy ze jestesmy w podobnym wieku ;-)

Marchew to i tak Ci powiem spoko ze widzialas jajka bo ja to tylko powiekszone wargi sromowe zawsze widze :-D Ja nawet jak ogladam te programy o porodach w tv gdzie rodza sie dzieci i polozne mowia "chlopiec" to ja patrze i widze powiekszone wargi sromowe :-D Mowie Ci, uderzylo mi na mozg. Chce juz zobaczyc mojego synka, a Tobie z calego serca zycze zeby i siusiak sie ujawnil. Jaki masz teraz plan odnosnie usg? Czekasz czy kombinujesz cos na szybciej?

Czarna jest lepsze pytanie "To Ty jeszcze chodzisz?" :-D Nie kur... poloze sie i bede czekac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry