reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kiraa a ja obstawialabym owulacje u Ciebie jutro. Robilas tesciora rano, ale czy powtarzalas po poludniu kochana ? wiesz, ze testy poranne moga byc zafalszowane jeszcze, ja robilam najwczesniej o 12-13 bo ja ogolnie malo co sikam :zawstydzona/y: Bol masz jak na owu, bo moze owu tuz tuz ?? :))) Wydaje mi sie, ze jutro gin powie Ci, ze widzi piekny pecherzyk na granicy pekniecia, a moze jutro juz bedzie po ? :-) Wszystko masz o czasie, ksiazkowo mozna by rzec, wydaje mi sie ze zbyt sie denerwujesz tym wszystkim a to tez wplywa na Twoje samopoczucie i psychike :-( Kochana przecie owulacja w 14dc to mozna powiedziec taka jaka powinna miec kazda kobieta, wiec ja Ci mowie - nie martw sie i nie denerwuj tylko wyluzuj i chlopa do wyra ! :-) Mowie Ci ze bedzie dobrze, a ja ostatnio przewidujaca jestem ! :D

maggie super, ze juz jestes kochana po zabiegu ! odpoczywaj :*

zakretka ja i tak Cie przebijam - ja nigdy nie mialam owulki w 27dc :-D

Kiraa, jak dla mnie to wszystko jest w porządku i owulka będzie albo tej nocy albo jutro, bądź czujna :-) i daj znać po wizycie co i jak, trzymam mocno kciuki!

maggie, nareszcie masz to za sobą, juuuupiiii! Jak odpoczniesz to daj znać jak zabieg i czy narkoza faktycznie jest taka straszna :-)

Myślicie,że już jest możliwe czucie pierwszych ruchów? Coś mnie dziś popykało po jedzeniu... Z Kacim w 17tc były pierwsze kopniaki. Sama nie wiem.
Czekam już mocno na wizytę. Dzięki za wsparcie :-*

Kciuki Kiraa,Zakrecona,Matik!

Maggie
xiesze sie ze jestes kochana po, mocno sciskam

nuska , piranju
obyscie mialy racje, wiem ze za bardzo sie stresuje..... Musze odpuscic.... Ale trudno mi, moj M nie wspolpracuje , stres tu stres tam i tak w kolko....
Nuska
wieczorem tez ok 18 byl mocny pozytyw, a teraz ok 22 juz jasny...ale dzis byl definitywnie dodatni..

matik, zakreciu
kciuki juz na jutro

Gorgusiu
z drugim dzieckiem wczesniej podobno sie czuje ruchy

spokojnej nocy

Witam się i ja !!!
Znowu zalatany dzień miałam ...ehhhh

Rano byłam w laboratorium i beta 112....spadła mooocno !!! ALE SIĘ CIESZĘ !!! I modlę żeby nie rosła !!!
We środę do lekarza...ale mam cichą nadzieję że mnie pochwali za tak ładną betkę....wyczytałam że w zaśniadzie beta jest zazwyczaj liczona w tysiącach...a u mnie trochę ponad stówe !!!

Jakie to życie jest przewrotne...najpierw człowiek się modli żeby beta rosła a później Bogu dziękuje że jednak spada !!! No babie nie dogodzi !!!

Maggie cieszę się bardzo że jesteś już "po" i wierzę że niedługo rozpoczniecie staranka....oj oj oj nie mogę się doczekać !!!

Gorgusia toż to Ty chudzinka jesteś ...więc wszystko możliwe że dzidziulka daje cynk "mamuśka ja tutaj jestem" Buziolki dla Kacusia kochanego !!!

Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zakręcona
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kiraa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna kurcze fajnie że do nas zaglądasz...w ogóle super że dziewczyny zaciążone i te które już mają dzieciaczki przy sobie zaglądają do nas !!! Buziaki dla Was !!!

Dla Was wszystkich duży buziak i mocno zaciśnięte kciukaski !!!

gorgusia - dokładnie o to samo się pytałam dziewczyn w tym samym czasie co Ty :) ja od tamtego momentu ruchy czuję każdego dnia... a z córą to potrafiłam przez tydzień nic nie czuć! np między 22tc a 23! masakra!

reklama
Witajcie:-)

maggie to super że juz po jesteś :-) teraz odpoczywaj, zbieraj sily i do boju z nami ruszaj:-)
Kiraa to kciuki za dzisiejsze owocne staranka Postaraj sie mniej stresować i myśl pozytywnie :-*
Nuuska dzień doberek, Ty teraz na popołudnie masz?

Milego dnia

Do góry