reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
agagsm, Mikołaj jest przecudny (to imię było na mojej top-liście :-)), z oczu bije mu taki niesamowity spokój, śliczny chłopczyk, napatrzeć się nie mogę.

Nuuuśka, hahaha :-D:-p, to ja proponuję jednak 6, 10 i 13, jeśli dziś nie dacie rady bez serducha to 5, 10 i 13 :laugh2:

zakręcona, dzięki kochana, że pytasz, Wasze kciuki pomogły bo to był chyba najkrótszy katar w katarowej historii :-)

Wstawiam Wam pstrykniętą dziś fotkę Krzysia, troszkę tu smutaśny bo się na bajkę zapatrzył ;-), ciężko mu zrobić fotkę bo gdy tylko się zorientuje, że jest w obiektywie to minki zaczyna stroić ;-)

Zobacz załącznik 607772Zobacz załącznik 607773

Ostatnia edycja:
Nuuska dzięki za filmy, na pewno skorzystamy :-)ja jutro moge Ci podac tytulu filmów które nam sie podobaja :-)
Agagsm gratuluję :-)
Piranha to super ze katarek szybko poszedl sobie od Was :-* ale masz przystojniaka w domu :-)Slodziak nieziemski Tez ma duze oczeta jak Kaja Sliczne masz dzieci Dobre geny to piekne dzieci :-*

Zapomniałam Wam powiedzieć poszlismy z moim K na zakupy i jak wracaliśmy to cala klatka byla zadymiona i okrutnie śmierdzialo...sasiedzi przypalili mleko Wystraszylismy sie zw masakra w domu ponad godzine wierzylismy bo tak szlo z klatki Tragedia
U was tez dzisiaj tak cieplo bylo? O 12 byliśmy z psem na spacerku to normalnie wiosną powiało:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie-wieczorowo :)!

Agagsm przepiękny synek na zdjęciu, piękne imię, a poród rzeczywiście ekspresowy :-)

Za każdym razem kiedy dopada mnie to silne pragnienie posiadania córci, karce się w myślach, że "faworyzuje" w swojej głowie dziewczynkę od chłopca i uwierzcie mi wstydzę się mówić komuś, że chciałabym mieć córcie, bo boje się oceny - że przecież powinnam się cieszyć że mam dwójkę zdrowych chłopaków i że najważniejsze żeby się w ogóle udało zajść w ciąże i żeby dziecko było zdrowe, ciąża spokojnie przebiegała...Oczywiście, że tak myśle - kocham swoich chłopców nad życie!!!, mimo że za każdym razem, kiedy była w ciąży, było we mnie pragnienie by to była dziewczynka. I jeśli w najbliższej przyszłości zobaczę II kreski na teście, będę się cieszyła przeogromnie, że znów nam się udało, że jestem w ciąży że będziemy mieli DZIECKO! Ale tutaj przy was przyznaje się, że mam w sobie cały czas marzenie o dziewczynce i to tak wielkie, że aż mi teraz łzy napływają do oczu jak wam o tym wszystkim piszę. I uważam, że mamy prawo marzyć i myślę, że każda z nas bardziej lub mniej marzy o posiadaniu dziecka danej płci - ale z drugiej strony na pewno każda z nas wie, że najważniejsze zdrowie. A tutaj sobie przy was pozwalam napisać, że płakałabym ze szczęścia gdybym mogła mieć kiedyś dziewczynkę. Nikomu innemu tak nie powiem, będę się wstydzić, będę się bała oceny...:tak: Wiem, że wy mnie rozumiecie

Elmo ładnie to wszystko ujęłaś w słowa

Miłego wieczoru dziewczyny i kciuki za owulujące :-) i oczekujące na II kreski - Matik kiedy testujesz, jutro? KCIUKI!!!!

Pirahna ale przystojniak :-) i Kaja do Krzysia bardzo podobna - widać, że rodzeństwo.

U mnie chłopcy - przynajmniej dla mnie - bardzo różni. Rzadko słyszymy, że widać, że bracia :-)

zakrecona matko...fajni sasiedzi :eek: pewnie ze powklejaj :D zawsze sie przyda !

piranha Krzys jest przeslodki :)))) i ja Ci powiem, ze jak patrze na Niego to on wcale ale to wcale nie wyglada na swoj wiek tylko o wile dojrzalej !
Ok, to zobaczymy jak sie dzis potoczy :-D Ale jak wystrzeli serducho w 7dc to nie bedzie pasilo ? :-)

Ide ogladac filma dziewczynki :* milego wieczorku.

Matik,
trzymam kciuki!
Nuśka,
dzięki za listę... będziemy mieć zajęcie na kilka wieczorów, na pewno coś wybierzemy
Piraniu
, ale ładnego masz chłopca! Ma takie mądre oczka i faktycznie bardzo podobny do Kai :)
Małe liski, myślę, że większość z nas ma takie dylematy. Ja też wyrzucam sobie, że uroiłam, że chce mieć dziewczynkę. A myśl, że mógłby być synek trochę mnie, że tak powiem - paraliżuje (?). Chociaż wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe. Zresztą w tej kwestii też mam schizy, że te wszystkie zabiegi, przygotowania może nie są do końca bezpieczne :crazy: My baby to jesteśmy...;P Ostatnio doszłam do wniosku, że jak w lipcu/sierpniu nie stchórzę to będzie już pierwszy cud:rofl2:

małe liski ja miałam identyczne uczucia jak ty i jak lekraz powiedział że dziewczynka to przez dwa miesiące jeszcze nie mogłam uwierzyć że będę ja miała. Nie ma co się wstydzić tych uczuć, jestes po prostu szczera. Ja jak zaczynałam starnia to myślałam że jak się uda to będzie to jak wygrana w totka, wydawało się niemożliwe, zresztą dalej uwierzyć nie mogę-uwierzę tak jak elmo jak zobaczę na oczy. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Piranha twój synek śłiczny i również ma te piękne duże brązowe oczęta.
mamakaja ciesze się razem z Tobą.:-)super
elmo a ty jak się czujesz?
Dorcia ale torcik a ja teraz taka łakoma jestem na słodycze-ach musi być pyszny.
Matik czekam na test-chyba cała w emocjach jesteś?
maggie tak ja już na wylocie i niby juz dwa tygodnie tylko pozostały a każdy dzień strasznie się wlecze.
agasm śliczny synek, jej ale Ci zazdroszczę że masz go już przy sobie no i tego ekspresowego porodu. A napisz jeszcze czy cały poród miałaś wywoływany czy na początku miałaś jakieś naturalne skurcze?

Agasm prześliczny chłopczyk, ogromne gratulacje i super że planujecie trzecie :-)
Piranha ale Krzyś ma piękne oczy, wogóle cały słodziak a co to za zabieg Cię czeka w narkozie?
Małe liski pewnie że zdrowe dziecko jest najważniejsze ale która z nas nie ma marzeń przecież to normalne :tak:próbujemy choć troszkę szczęściu dopomóc
Ja pakuję torbę do szpitala więc jutro czeka mnie stresujący dzień, myślę że odezwę się koło wtorku do Was

reklama
agasm gratulacje - cudny jest i bardzo przypomina mi moich chłopców - po urodzeniu byli bardzo do siebie podobni a teraz każdy inny
Piranhiu ja też uważam że Krzyś wygląda na więcej latek niż ma i naprawdę przystojniak z niego
małe liski naprawdę doskonale Cię rozumiem i wiem o czym piszesz też kocham chłopców a pragnienie pragnieniem i ciężko się od niego uwolnić, co do krytyki mam to samo - przy próbach rozmów z teściami skończyło się na tym że stanowczo nam odradzają, mój tato też patrzy na to kontem oka a jedynie moja mama wie o czym mówię i każe mi nie rezygnować z marzeń co do przyjaciół i znajomych to ci co mają dzieci różnej płci to też mówią że to żadna różnica i mam wrażenie że nawet trochę nie próbują zrozumieć...więc przestałam już o tym mówić i...robię swoje:-)

ewelin
na Twoim przykładzie wiercę mojemu M dziurę w brzuchu i pokazuję że może nam się udać z córcią. Proszę zaglądaj tutaj jak maleńka się urodzi ...gdybym potrzebowała jakiś fachowych rad

Matik trzymam kciuki:-)

Do góry