reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka uu to przykro mi ze nie wyszlo... ale nastepny cykl bedzie twoj... :-D oby teraz @ przyszla jak najszybciej... a mnie ok.. koncze 1 opakowanie anty i zaczynam 2 i zaczynam od nowa stymulke.... wszystko jest dobrze, pracuje, spotykam sie z przyjaciolmi, a w czwartek chcemy jechac na nartki... troszke wyluzowac sie i odstresowac.... he he a oprocz tego praca i praca... a powiedz mi z jakiej czesci Katowic jestes?,,, bo ja tez z Katowic jestem :tak:

reklama
Nuuska a ta baba od testow nie odbiera od Ciebie tel? Spróbuj z innego nr i może trochę ja....
Gorgusia chlebek sama pieczesz:-) mniam zazdroszczę Ja gdzieś miałam przepis na chleb Musze poszukać To fajnie ze dobrze sie czujesz :-)
Piranhu robiłam test o 15 i dalej ciemna
Lilly wydaje mi sie za tak szybko ta bransoletka sie nie brudzi

Gorgusia to fajnie ze pieczesz chlebki... zjadlabym sobie taki... a robisz tez taki okragly?:-)

Mar-chew
tylko teraz pytanie czy mam ten lek brac caly czas.. poki to biore ale juz mam mieszane mysli... czy po prostu odstawic i potem znow brac go ... hmm o to jest pytanie.... :tak:

olusia a ja wiem, pamietam ze jestes z Katowic bo przecie kiedys juz sie pytalam o GC :* Z Katowic, dokladniej z Brynowa a TY ?? :-)

roszpunka jaka kapusta ???znowu mnie cos ominelo ?? szukamy czegos w kapuscie :-p?

zakrecona wlasnie nie tylko z mojego, dzis dzwonilam caly dzien z pracy, wiec numeru nie zna a mimo to nic. Napisalam kolejnego maila w ktorym poinformowalam ze zawiadomilam juz allegro o calej sprawie i ze zadam zwrotu pieniedzy badz informacji czy przesylka zostala wreszcie wyslala i oczywiscie licze na pokwitowanie wyslania. Nie wiem o co chodzi z ta kobieta, ale rzeczywiscie komentarzy ma wiele i to roznych...czesc pozytywne , czesc neutralnych samych nagetywnycj jest 8, wiec malo, ale z tego co czytam nawet w pozytywnych komentarzach powtarza sie jedno - ze przesylki ida mega dlugo a z kobieta zero kontaktu.

Nuuska pamiętam ze mi tez nerwow napsula ta baba A taki masz do niej nr 603 997 764 Ja dzwonilamm iles razy podrzad do niej i codziennie kilka maili :-)

Mar-chew wiesz co typowo stwierdzonego nie mam zespolu ale robilam badania po poronieniu i mialam robiene p/c antyfosfolipidowe, ANa, toxo, i cytomgalie i wyszlo to ok... a p/c ciala antyfosfolipidowe wyszly mi dodatnie co prawda znajdowaly sie na gornej granicy ale byly, zaczelam brac aspiryne cardio i mi spadlo to ponizej 2... moj gin do ktorego chodzilam zanim poszlam do kliniki kazal mi brac to caly czas... ale czy teraz moge je dalej miec? nie robilam natomiast badania beta 2 glikoproteinie oraz tocznia a moze powinnam wtedy zrobic... hmm zastanawialam sie czy tez teraz przed podejsciem nie porobic tych wsystkich badan... ale czy one teraz maja sens?

Nuuuśka ja 1000 lecie... :tak:

olusia eeeee no to popatrz !! :D jaki swiat jest maly - pracuje z dziewczyna z Tysiaclecia :-)a w ktorym Ty Szpitalu kochana pracujesz ?? W ogole to czemu teraz bierzesz anty ? gin tak zalecil ?

zakrecona tak dokladnie wlasnie ten sam :) I nic. Zero,jutro bede walic kolejna porcja telefonow, ale normalnie masakra baba :eek:a teraz skad zamawiasz testy, od Niej dalej ?

reklama
Do góry