reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
zakrecona a widzisz, moze sie Ciebie przestraszyla :p nie wiem, pojecia nie ma ale kobieta ewidentnie gra na zwloke, ale po co ? nie wiemm traci chyba przez to klientow, bo ja na pewno juz wiecej od niej nie kupie, ten cykl byl taki dlugi ale gdyby byl normalny to zostalabym bez testow :dry: masakra.
Poprawiacie dzis wieczorkiem ? :D

Mar-chew ja od tego myslenia, czytania, mam 1000 mysli na minute i metlik w glowie... ze raz mysle ze powinnam odstawic potem ze mam dalej brac zeby mi sie znow nie podzyzszyly... ech...

A moze Piranha jeszcze mi cos doradzi i podpowie.... hmmm

Nuuuśka pracuje na Ligocie a ty gdzie pracujesz? tez w szpitalu?

Roszpunka, jak chcesz zupełnie odstawić: po pierwsze pij szałwię, po drugie jeśli czujesz, że masz przepełnione piersi - trochę (TROCHĘ) odciągnij - tyle, żeby poczuć ulgę. Na początku piersi będą trochę gorące, ale to przechodzi. Liście z kapusty są dobre na zapalenie, ale na pewno nie sprawią, że pokarm zaniknie.
Elmo, dziękuję. Powoli do przodu. Mam za sobą półtora tygodnia walki z wirusem u młodej - najpierw przeziębienie, potem zapalenie ucha i chciałabym wierzyć, że to już koniec! Młody ok. W sobotę wyprawiamy jego urodziny i zaprosił sobie kolegów na noc. Już się boję. :-D
Matik, mocno trzymam kciuki!
Nuśka, przykro mi, że się nie udało, ale walcz do końca! Po to tu jesteś. Wierzę, że w końcu się uda. Tak sobie myślę, że już tyle Piranha Wam pomaga, że może by do Was przyjechała i sprawdziła, czy na pewno wszystko dobrze robicie? :-D ;-) Żartuję, rzecz jasna.

macy hahaha no tak to tez jest mozliwe :-Dpiranha no wlasnie, moze Ty przyjedz do Nas na szkolenie ? moze my to zle robimy ?? A Ty jako matka polka dwojki robaczkow wiesz najlepiej :-)

olusia moja tesciowa pracuje w CSK ;-) Ja pracuje w Przychodni kolo domu na Ligockiej :happy2:

oj trochę czytam, ale strasznie dużo problemów jest tu poruszanych i nie wszystko rozumiem, więc jeśli pozwolicie to się przyłaczę, a na początek kilka pytań.

Acard i Duphaston rozumiem, że należy brać po poronieniu? Duphaston to inaczej - dupka?

Gdzie i jak robicie wykresy?

Oj dużo mam do nadrobienia, będę wdzięczna za każdą pomoc

Elmo zgadzam się, super to wszystko zaplanowałaś:-D
Piraniu nie wiem czy się wyrobię na ten 3dc, zależy kiedy mnie @ złapie, nie wiem jeszcze ile będzie trwała lutealna, z reguły było to koło 13-14dc. no nic zobaczymy jak wyjdzie w praniu:-)
Nuuśka M posłuszny, nie ma wyjścia...no chyba, że chce czwartą dziewczynkę. ostatnio sam nakupował pomidory, migdały, pomarańcze...hehehe...nawet mi obrane przynosi:-)
Oczy niebieskie jestem....długo z tym zwlekałam, ale postanowiłam w końcu do Was dołączyć, w grupie zawsze raźniej;-)
jak Twoje uczulenie, jest lepiej???
zakręcona działaj działaj...życzę upojnej nocy, test owu miałam identyczny:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilaczek ja na razie nie podjelam decyzji ani na tak ani na nie ;) najpierw musze uporzadkowac swoje zdrowie a moze pozniej... moze jesien zima... moze wiosna w przyszlym roku... nie wiem jeszcze i mysle ciage o tym, z mezem rozmawiamy i on mowi, ze jak sie zdecydujemy to juz tak na powaznie i zdobimy wszystko by sie chlopiec udal... ;) ale wierze, ze Wam sie uda za pierwszym strzalem i bedzie piekny wyczekany synus :)

Do góry