reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dostałam zakwas i na nim piekę. Wychodzi pyszny.
chleb na zakwasie.jpg widzicie przepis?

Załączniki

• chleb na zakwasie.jpg
    chleb na zakwasie.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 38
ilaczek no i pieknie !! :D od kiedy zaczynasz ??? od lutego juz ? :-)
Ach widzisz, u mnie podzialo sie tak jak nie powinno, ale jedno jest pewne - jak to sprawa cośka a na to wskazuje, to przynajmniej wiemy ze moze sie udac, ze da sie tylko trzeba nad tym bardziej popracowac :zawstydzona/y:

piranha powiedzialam Ł. o planach na luty - przyjal to godnie :-p Kupie ta witamine E-400, koenzym i L-arginine w lutym :tak:niestety z testami dalej jedno wielkie nic...dzwonilam do tej baby caly dzien od rana i nic, ani razu nie odebrala. Zglaszam ja wiec do allegro bo nie ma na co czekac.

reklama
Mar-chew aha to fajnie.... Ja biore aspiryn cardio caly czas, teraz tak mysle czy nie powinnam zrobic przerwy i dopiero zaczac brac przy stymulacji i po zabiegu..HMM

Do góry